Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Dragon Cave forum Empty Dragon Cave forum on Tue May 18, 2010 3:39 pm

Ecstasy

Ecstasy

Forumski moljac
Forumski moljac
Ime foruma: Dragon Cave forum
Link: www.dragcave-forum.com
Opis: Dragon Cave fan forum za sve igrače online igre Dragon Cave...
Kolika je starost foruma: 64 dana

Korisničko ime: Lagmonster
Lozinka: lagmonster

Usput par napomena; želio bih da forum pregleda netko stručniji (taca, ten98...), sa objektivnim mišljenjem i tko nije registriran na forum.

View user profile

2Dragon Cave forum Empty Re: Dragon Cave forum on Tue May 18, 2010 4:14 pm

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
Stavljeno na listu cekanja. Neko ce pregledati forum, ali posto si rekao da hoces da ti pregleda neko ko nije clan foruma onda ja nisam u mogucnosti.


_________________
Dragon Cave forum Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

3Dragon Cave forum Empty Re: Dragon Cave forum on Tue May 18, 2010 4:41 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
U redu, ja ću pregledati forum pošto nisam registrovana. Smile


_________________
View user profile

4Dragon Cave forum Empty Re: Dragon Cave forum on Tue May 18, 2010 4:55 pm

Ecstasy

Ecstasy

Forumski moljac
Forumski moljac
oke Smile

View user profile

5Dragon Cave forum Empty Re: Dragon Cave forum on Wed May 19, 2010 1:54 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Pregled za Dragon Cave forum

Prvi utisak: Forum je veoma uredan, uključujući i dizajn i ornanizaciju. Kad kažem uredan mislim na to da jesve lepo sređeno, ne vidim ništa što je nepotrebno itd. Lepo ste sredili widgete sa desne strane i odlično ste uredili kategorije. Pored svega toga ste i profesionalni. Za dva meseca ste postigli ok broj članova i postova ali ste mogli više. Puno pohvala!
14/15

Dizajn: Sve je lepo uklopljeno. Dopada mi se kompozicija i uklapanje boja. Pozadina je prelepa, sviđa mi se to što ste zoblili ivice na forumu. Najviše mi se sviđa gornji deo foruma, to jest deo gde je header. Imate lep logo, i odlično sređene slike ka linkovima na header-u. Navigacije su dobre, ali pomalo jednostavne. Mislim na žute navigacije, ispod logo-a. Ikonice su dobrih dimenzija i slažu se sa tematikom foruma. Slika za kategoriju mi se jedina ne dopada, jer je crna, ne slaže se baš sa ostalim bojama. Predlažem da uzmete neku drugu boju, da se slaže sa ovom maslinasto-zelenom. Dodajte Who Is Online? sliku. Razmišljam šta da uzmete: možete ili običan Who Is online tekst a možete staviti i nekog zmaja ili nešto sličo. Neka dimenzije budu 170x170px, mislim da bi se ta veličina najviše uklopila... Buttonsi su odlični i dobrih su dimenzija. Odlično ste sve sredili.
17/20

Organizacija: Kategorizacija je jedna od najvećih vrlina ovog foruma, bar po meni. Odlično ste sredili kategorije i podforume. Imam jednu manju zamerku za indeks a to je: imate samo jednu podkategoriju (pdf) za OFF. U podforumu Express Centar predlažem da otvorite još neke podforume, npr:
1. Muzika
2. TV (Možete nazvati i drugačije)
3. Premestite takmičenja u ovaj podforum. Ali ta takmičenja trebaju biti forumska.*
4. Igrice (već ih imate)

Stavku broj 3 sam označila zvezdicom. Evo zašto: koliko vidim, ovaj podforum je namenjen samo Dragon Cave takmičenjima, a predlažem da to budu takmičenja u vezi sa forumom, najbolji avatar, Član nedelje/meseca itd... PDF za DC takmičenja možete premestiti u kategoriju Dragon Cave. Ako ovo izuzmemo, sve ostalo je kako treba.
18/20

Profesionalnost: Sviđa mi se kako ste napisali pravila; profesionalno i sa dobrim korišćenjem latinice. Na celom forumu koriostite srpska slova, šđčćž i svaka čast na tome. Takođe, vidi se da ste se poprilično trudili da bi održali forum ovakvim, Administratori su profesionalni i uzor su članovima. Imate dva Administratora (odličan broj) ali nemate Moderatore. U neku ruku je to dobro, a u neku loše, zavisi kako gledaš. ALi pošto na forumu vlada harmonija mislim da Vam Moderatori ne trebaju. Imate odlične ideje.
13/15

Aktivnost: Imali ste dva meseca da postignete što više što ste mogli. DObili ste domen .com, što znači da ste prešli "granicu" za (ne)aktivnost ali ja mislim da ste mogli više. Znam da nije lako okupiti puno članova i podstaći ih da budu aktivni, ali polako, ima vremena... Ipak, vidim da u kategorijama (izuzev spam dela) ne spamujete, i svaki post ima svoju, nazovimo poentu. Imate odlične ideje (već napomenuh) i sviđa mi se način na koji interesujete članove. Pošto je forum sve u svemu odlično urađen, očekujte nove, redovne članove i pregršt novih postova! Wink
20/30

Konačna ocena: 82/100
Odlična ocena! Mislila sam da ćete preći 90, ali ste izbubili poene na aktivnosti. Forum je odlično odrađen, već sam 100 puta rekla, ali ne menjam mišljenje. Samo tako nastavite!!

_____

Pa, da li si zadovoljan? Može li u završene? Smile


_________________
View user profile

6Dragon Cave forum Empty Re: Dragon Cave forum on Wed May 19, 2010 2:26 pm

Ecstasy

Ecstasy

Forumski moljac
Forumski moljac
Yep, zadovoljan. Samo na ovom području ima veoma malo igrača DC-a, članova bi bilo trostruko manje da wlajky nije razglasio o igri ovdje na FoFu, par stavki ću izostaviti, a neke nadodati odnosno poboljšati. Iskreno, očekivao sam manju ocjenu jer sam forum uredio po sebi, kako se meni sviđa, tj. nisam nikoga pitao kako mu izgleda i što bi promjenio. Uglavnom hvala i zadovoljan sam pregledom Smile

View user profile

7Dragon Cave forum Empty Re: Dragon Cave forum on Wed May 19, 2010 3:03 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
U redu, drago mi je! Smile

Završeni pregledi.


_________________
View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Free forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com