Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Jacky Bracamontes Serbia Empty Jacky Bracamontes Serbia on Sun May 23, 2010 3:25 pm

~*K@t Von D *~

~*K@t Von D *~

Forumski moljac
Forumski moljac
Ime foruma:Jacky Bracamontes Serbia

Link: http://jacky-bracamontes.forumsr.net/forum.htm
Opis:Jacky Brcamontes Serbia zelimo postati offi
Kolika je starost foruma:negde oko 2ipo meseca mislim

nik:FoF pregled
pass : rebelde

View user profile

2Jacky Bracamontes Serbia Empty Re: Jacky Bracamontes Serbia on Sun May 23, 2010 5:17 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Stavljeno na listu čekanja.


_________________
View user profile

3Jacky Bracamontes Serbia Empty Re: Jacky Bracamontes Serbia on Mon May 24, 2010 2:16 pm

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
Evo odradila sam pregled!

Pregled za Jacky Bracamontes SrbiaPrvi utisak:
Forum je solidan. Look je lep, ali nije savršen. Ima nekoliko grešaka što mi se ne dopada, ali o tome više kasnije. Napsali ste da je forum star dva i po meseca i za to vreme ste skupili solidan broj članova i postova mada uvek može bolje. Ona je u našim krajevima može se reći popularna pošto uvek ima ljudi koji gledaju TV novele. U svakom slučaju moglo je i bolje.

Ocena: 12/15

Izgled:
Look je sloidan, ali mi se ne dopada nekoliko stvari. Prvo da krenemo od boja. Kombinovali ste rozu i bež i to je lepa kombinacija, ali kod navigacija vam dugme register ima ljubičasti stroke. To promenite. E sad logo je lepo uradjen, ali opet nije pogodjena boja. Mogla je biti malo blaža. Slike na logu su dobrog kvaliteta i tekst je lepo ispisan. Navigacije kao sto sam rekla imate jedno neslaganje pa se potrudite da to ispravite inače navigacije su lepe, klasične. Ikonice su lepe, ali prevelike. Smanjite ih bar na 50*50. Mislim da bi onda bile savršene. Wio je lep, isto kao i logo mogle su biti malo blaže boje i mogao je biti manji. Ovaj beli okvir vam ne treba kao ni na logu. E sad oglasna tabla je lepo sredjena, elitni partneri su lepo osmišljeni i tu ću vas pohvaliti. Jedino što bi vam mogla reći je da se potrudite da vam sledeći look bude bolji. Nadjite profesinalnog dizajnera i sve ce biti savrseno. Mda i vaj look je veoma lep, ali sa nekoliko greškica.

Ocena: 14/20

Organizacija:
Index je lepo organizovan, nije ni predugačak ni prekratak. Jedino sto bi vam savetovala da Fan club prebacite u dio o forumu. Takodje, otvarajte više diskusija. Svašta se može otvoriti. Popunite malo te teme. Podstaknite članove da više pišu. Off topic nije predugačak. Ima sve što je potrebno i što je najvažnije nije jedini dio foruma u kojem se piše. Popravite što sam rekla i biće savršeno.

Ocena: 18/20

Aktivnost:
Prilicno ste aktivni mada to može i bolje. Imate 160 članova i 6000 postova. Broj članova j uredu, ali može i bolje, ali broj postova je mogao i trebao biti malo veći. Bar da ste došli do 10000. Ali tovam neću uzeti za zlo pošto znam kolikoje teško pronaći redovne članove i članove koji su zainteresovani da pišu po forumu pogotovo kada je vreme škole. Broj članova koji su posetili forum u 99 časova je ok. Zaso samo ok. Kao što sam gore navela. Redovnih članova može biti puno više, ali sa vremenom će doći i oni. Ništa se ne brinite. Po mojoj proceni na forum dnevno dodje oko 10 članova i svi zajedno ispišu oko 100-200 postova. Otvorite neke zanimljive teme, aktivirajte članove, jednostavno ih podstaknite da pišu. Možete organizovati i neke žurke kao i razna takmičenja.

Ocena: 10/20

Broj urednika:
Imate 3 admina. To je previše i to jedan ima baš malo postova,. Njega ili skinite sa pozicije ili ga stavite kao moda. Glavni admin je aktivan. Redovno dolazi na forum, ako i pomoćni admin. Imate 2 moda. Pošto sam vam već savetovala da jednog admina skinete sa pozicije njega postavite kao moda i to će biti savršen balans. Koliko sam ja shvatila imate 1 dizajnera i to je uredu. Što je najvažnije aktivan. Inače dizajneri na forumima su neaktivni.

Ocena: 6/10

Profesionalnost:
Pravila foruma su lepo napisana. Koristili ste srpsku latinicu i tu ću vas pohvaliti. Ali imam zamerku kod indeksa. Tu nije korištena latinica. To ispravite. Admini i modovi poštju tu i tamo pravila i to je uredu. Ispravite to što sam rekla.

Ocena: 9/15

Total:
69/100


Komentar:
Ocena je solidna. Sve što predje 50 smatra se dobrom ocenom. Najviše ste izgubili na aktivnosti i profesionalnosti. Popravite sve što sam rekla i forum će biti savršen. Takodje kasnije mozete zatrađiti pregled ponovo.
Pozdrav od Tamare!


_________________
Jacky Bracamontes Serbia Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

4Jacky Bracamontes Serbia Empty Re: Jacky Bracamontes Serbia on Mon May 24, 2010 4:11 pm

~*K@t Von D *~

~*K@t Von D *~

Forumski moljac
Forumski moljac
ok moze lock hvala

View user profile

5Jacky Bracamontes Serbia Empty Re: Jacky Bracamontes Serbia on Mon May 24, 2010 8:32 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Završeni pregledi, LOCK.


_________________
View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Free forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com