Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Twilight Source Forum Empty Twilight Source Forum on Sat May 29, 2010 9:03 pm

Lady Moonlight

Lady Moonlight

Aktivan član
Aktivan član
Ime foruma: Twilight Source Forum
Link: www.twilightsource.biz
Opis: Forum o Twilight sagi
Kolika je starost foruma: 3 i po mjeseca.

Acc: FOFpregled
pass: fofpregled

btw. moze li forum pregledati Cyber?

View user profile

2Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Sat May 29, 2010 9:16 pm

Djole-Aelita

Djole-Aelita

Selylicious_♥
Selylicious_♥
Neće da uđe na ovaj konisnički nalog

View user profile

3Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Sat May 29, 2010 10:11 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Dodaj novi nalog,pošto ovaj ne valja.


_________________
View user profile

4Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Sun May 30, 2010 12:13 am

Lady Moonlight

Lady Moonlight

Aktivan član
Aktivan član
Eto.
Probaj sad. Nisam ga aktivirala. Smile Sad može.

View user profile

5Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Sun May 30, 2010 10:27 am

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Sada je u redu. Stavljeno na listu čekanja.
Ako hoćeš mogu ti ja uraditi pregled,ali ako već hoćeš da ti Marko uradi...


_________________
View user profile

6Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Sun May 30, 2010 1:23 pm

Lady Moonlight

Lady Moonlight

Aktivan član
Aktivan član
Ajd moze. Twilight Source Forum 81549
Svejedno, Marko mi je vec jednom radio pregled na proslom forumu pa sam zato trazila i ovaj put, ali svejedno. Twilight Source Forum 81549
Ako ti nije tesko, uradi ti Twilight Source Forum 81549

View user profile

7Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Tue Jun 01, 2010 3:05 pm

Ella

Ella

Veteran
Veteran
Pregled za Twilight Source Forum

Prvi utisak: Kada sam ušla na forum, prvo sam primjetila look koji mi se jako sviđa. No nije me oduševila lista korisnika u 24 h.
12/15

Dizajn:Header (logo)je dobar, moglo bi se reći, čista četvorka. Ikonice mi se ne sviđaju jer uopće nisam mogla razlikovati stare teme od novih. Wio je pre dosadan. Niste odaabrali dobar font.
10/20

Organizacija: Hmm, administratora ima "malo" previše. A, najgore je to što sporedni administratori imaju više postova nego Glavni Administrator. Moderatora nema, i mislim da bi jednog od tih 2 sporedna admina trebate posatviti za moderatora.

5/20

Profesionalnost: Ovdje, ovdje, ovdje... tako započinju rečenice koje opisuju forume. Mislim da bi opisi pojedinih foruma trebali biti malo duži. Jer iz ovih kratkih textova nišra ne doznajemo. No, lijepo mi je vidjeti da se u opisima foruma korsite č, ć, ž,š.. A to pravilo poštuju i članovi, tako da..
14/15

Aktivnost: Aktivnost se ne može baš pohvaliti. Za forum koji je napravljen prije tri i pol mjeseca bi trebalo biti više aktivnosti
15/30

Konačna ocena: 56/100
Komentar: Trebate malo više reklamirati forum i poticati članove da dolaze na forum. Sretno!

View user profile

8Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Tue Jun 01, 2010 5:10 pm

Lady Moonlight

Lady Moonlight

Aktivan član
Aktivan član
Hvala na pohvalama, kritikama, a takodjer i na pregledu, ali ja bih ipak da fur pregleda neko od pisaca ili Cyber. Hvala jos jednom.

A sto se tice administracije.. pa mi smo s razlogom 3 admina. Ovo nam nije prvi forum koji imamo zajedno pa smo odlucile i ovaj. Eto razloga zasto nemamo modove.. bilo bi nas previse u staffu za tako mali forum.

View user profile

9Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Thu Jun 03, 2010 9:24 pm

draMa.QuEeN

draMa.QuEeN

Aktivan član
Aktivan član
Pregled za Twilight Saga Forum

Prvi utisak: Kad sam ušla u forum dočekao me i ne baš dobro sređen portal. Look je solidan. Samo ikonce su već viđene. Više o tome poslije. Broj članova za forum od 3 i pol mjeseca je mal. Čak i pre mal s obzirom da je Twilight jako popularan. Također broj članova u posljednjih 24 sata mogao bi biti puno bolji.
8/15

Dizajn: Početi ću od loga. Logo nije baš dobar. Dizajner koji ga je radio je imao lijepu ideju ali nije ju dobro realizirao. Ja kad sada gledam logo nekako mi je sve na lijevoj strani a na desnoj samo onaj tekst šta mi se ne sviđa. Slike na logu su dobre ali iako su oni glavni glumci ima još dosta glumaca koje ste mogli staviti npr. Emmett, Alice, Roselie, Jasper... Ako sam razumjela ono stablo iza Belle i Edwarda bi tebalo predstavljati sumrak, a oni dvoje kao sjede na livadi pod njim. Po meni to nije dobro napravljeno. Večina članova kad vide novi look samo prelete pogledom preko loga i onda sviđa mi se ne sviđa. Znači tek kad malo staneš i razmišljaš shvatiti ćeš šta je dizajner s tim željeo napraviti. Ikonice su već viđene na milion foruma. One jesu lijepe ali bolje da pokušate napraviti neke svoje. Who is online je lijep. Nije samo slika izrezana iz loga šta mi se sviđa. Pozadine su crne i lijepo se slažu sa logom i ostalim.
12/20

Organizacija: Početni dio je lijepo sređen. Samo 1. stavite podforum O forumu a onda Twilight members kako bi članovi prvo pročitali pravila a tek potom išli dalje. Statistike vam nisu potrebne ali ako baš hoćete onda ih premjestite u podforum O forumu. Glavni dio to jest Twilighr corner je malo predugačak. Po meni bi bilo najbolje da vam taj dio izgleda ovaki:
Twilight diskusije
-Ankete
Twilight novosti
Twilight likovi
- Twilight glumci
Galerija i video galerija
-Video galerija
Fankcije
Kao što vidiš dosta sam skratila i tako je po meni ljepše. Također Redading corner je nepotreban kao i Twilight filmovi jer to sve spada pod diskusije. Iako vi umjesto anketa možete staviti knjige i filmove. Off dio je kratak i to je dobro. Podforume Rasprave i Gradski arhiv možete zadržati ali su po meni nepotrebni. Pravila su jako dobro napisana. Opširna i sa č,ć,š,đ,ž... Staf. 3 administratora i nijedan moderator. To ne valja. Nađite nekog moderatora ili (što je po meni bolje) jednog administratora koji se najmalje trudi postavite za moderatora. Također moram primjetiti da ostali adminidtratori imaju više postova od glavnog što također ne valja. I to ne malo manje nego Clair De Lune ima preko 2000 ticuće postova više.
8/20

Profesionalnost: Pogledala sam mnogo tema u nadi na ću vas negdje uhvatiti da ne pišete sve pravopisno točno ali nisam je našla. Znači svaka čast. Vidjela sam da ste u diskusijama jako opširne, ne samo vi i onih par članova što je postalo i to mi se jako sviđa. Još jednom bravo.
15/15

Aktivnost: Koliko me profesionalnost oduševila toliko sam se ovdije zgrozila. U 3 i po mjeseca samo 79 članova. Oprosti na izrazu ali ovo je očajno. Razumjela bi to da je forum o nečem manje popularnom ali Twilight. Ja ne znam ima li danas netko ko nije čuo za taj film. Znači odmah se bacite na posao i reklamirajte. Mislim da smo svi svjesni toga da se svaki dan samo na Balkanu otvori barem 5 foruma o Twilightu i zato se trebate potruditi i nekad čak reklamirati "ilegalnim" putem. Pod to mislim reklamiranje preko PM-a.
10/30

Konačna ocena: 53/100
Komentar: Mislim da smo svi svijesni di ste gubili bodove i zato to neću ponavljati. Željela sam vam reči da imate šanse da se probijete samo sredite index i više reklamirajte.

View user profile

10Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Thu Jun 03, 2010 9:29 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Može li lock?


_________________
View user profile

11Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Fri Jun 04, 2010 11:42 am

Mixiii

Mixiii

Urednik foruma
Urednik foruma
U sustini se slazem sa ovim pregledima..i sa konacnom ocenom. Ne bih imala sta da dodam, nadam se da si zadovoljna pregledima a ovo ide u Zavrsene preglede.

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Make a forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com