Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1WinX 4ever Rocks Forum Empty WinX 4ever Rocks Forum on Wed Jun 02, 2010 12:01 pm

Ime foruma: WinX 4ever Rocks Forum
Link: www.winx4everforum.forumotion.com
Opis: Forum napravljen za sve WinX fanove svijeta, a i one koji bi to voljeli postati!
Kolika je starost foruma: 8 mjeseci

UserName : FoF-Pregled
Pasword : 996633

View user profile

2WinX 4ever Rocks Forum Empty Re: WinX 4ever Rocks Forum on Wed Jun 02, 2010 12:43 pm

BOKA'95

BOKA'95

Doktor za forume
Doktor za forume
Pregled za Winx forever

Prvi utisak: Kad sam ušla na forum,prvo što mi je zapalo za oči je drečav look,dugačak indeks i loše odrađen portal.
2/15

Dizajn: Forum ima veoma loš look. Boja je previše drečava. Trebali ste da razbijete tu crvenu sa belom,ili crnom. Logo je loše odrađen. Lošeg je kvaliteta. Jednostavan.Ogroman potpis osobe koja je radila na logo-u? Nikako. -.- Ikonice su dobre veličine,slatke su. Zaboravila sam da kažem vezano za logo,da su loša slova na logo-u. Imate toliko sajtova sa fontovima,pa skinite ih zaboga. Wio je loš,isto kao i logo. A mogu da primetim na dnu foruma,da nemate ikonicu za lock.
5/20

Organizacija: Index je predugačak.Mogao je biti dosta kraći. (npr. u podforum .O forumu. mogli ste da ubaci zasluge i kritike.zaista je nepotrebno da sve tako razdvajate) Skratite doosta indeks,i biće super. Ako ne znate kako pitajte nekog (možete i mene),preko PM-a za pomoć. Imte 4 administratora na 60 članova? Nikako. 2 moderatora od kojih ni jedan nije došao u protekla 24h. Previše grupa. Mislim da su dovoljna grupe sa imenima winx devojaka,suvišne su We love Winx i slične. Chat box prebacite dole,ali mislim da je nepotreban,pošto imate već jedan na portalu.
1/20

Profesionalnost:Kao što sam rekla look je neprofesionalno odrađen,indeks je predugačak,portal nije sređen što pokazuje da su administratori novi u svetu foruma (admin panela),tj. nadajmo se da je tako.
2/15

Aktivnost: Za 8 meseci 60 članova i 2000 poruka? PREMALO. Popravite to,Winxice nisu nepoznate,imaju one dosta fanova,nabavite ih. Od 60 članova samo jedan dolazi(a da nije administrator). Aktivnost vam je na 0.
0/30

Konačna ocena: 10/100
Komentar: Izvini,znam da niko nije dobio ovakvu ocenu. Ali ja ti stvarno kažem. Ispravi sve ovo. Dođi za mesec ili više dana,i videćeš da će ti se ocena drastično poboljšati. ♥️

View user profile

3WinX 4ever Rocks Forum Empty Re: WinX 4ever Rocks Forum on Wed Jun 02, 2010 12:59 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Da li si zadovoljna pregledom?


_________________
View user profile

4WinX 4ever Rocks Forum Empty Re: WinX 4ever Rocks Forum on Wed Jun 02, 2010 2:56 pm

Voljela bih da još neki pregleda ako može Smile Hvala na pregledu od Boke

View user profile

5WinX 4ever Rocks Forum Empty Re: WinX 4ever Rocks Forum on Thu Jun 03, 2010 4:47 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Pregled za WinX 4ever Rocks forum

Prvi utisak: Biću objektivna, tako da mi nemoj zameriti za kritike. Look je katastrofalan, drečav, odbija članove. Na njemu ne mogu izdvojiti ništa što mi se sviđa. Aktivnost je takođe katastrofalna: za 8 meseci Broj postova Vam je manji od 2000 a članova jedva 60 imate... Indeks je preedugačak. Treba mi puno vremena da skrolujem dole. Samo ime foruma je loše - U naslovu ne treba postojati previše reči i skraćenice tipa 4um, 4ever itd. Winx 4ever Rocks ? Bolje da ste uzeli neko originalnije ime, na primer "Winx world" ili nešto sl. Možete li prevesti Winx 4ever rocks?? Ovde bi iskreno dala 0 bodova ali evo Vam 1 da Vas uteši.
1/15

Dizajn: Savetujem ti da pročitaš ovu temu. http://www.forumoforumima.net/lanci-f9/izgled-dizajn-foruma-t6055.htm Tu češ pročitati savete o izgledu foruma, možete pročitati sve o dizajnu, šta treba a šta ne treba i slično. Ovaj look je predrečav. Crvena boja je jarka boja i lepo izgleda na forumima u kombinaciji sa belom, ali ne ovako. Pogledaj par foruma sa dobrim dizajnom, tako ćeš dobiti ideju. Logo, ikonice i WiO trebaju biti manji. Logo više u širinu manje u visinu, ikonice najviše 50x50 piksela, WiO 200x200px ili manje. Postoje određena pravila u grafičkom dizajnu kojih se moraš pridržavati, kao i dimenzije slika koje koristiš. Jedina stvar koja mi se sviđa na dizajnu je to što ste zaoblili ivice na forumu, sve ostalo je haos. Navigacije su predrečave i ne slažu se jedna sa drugom, nekako su presečene. Slika za kategoriju je užasna, drečava i sa nekim cvetovima koji mi se ne sviđaju... Ikonice takođe, lock ikonica nema. WiO je loš... Ikonice za teme su sa pahuljicama. Malo ste pogrešili godišnje doba, sad je leto, a ne zima. Buttonsi su podnošljivi ali jednostavni. Neću Vas više kritikovati jer nema smisla, sve je očajno i sve se treba izmeniti. Pogledajte na hitskinu par tema koje su dobre i napravite nešto slično. Ipak je izgled taj koji privlači članove...Rankovi su preveliki.
1/20

Organizacija: Predugačak indeks, evo mog predloga kako sve treba izgledati:

1. Članovi i forum
- Pravila i knjiga utisaka
- Članovi (Vaše slike)

2. Winx Corner
- DIskusije o crtaću
- FIlmovi
- Likovi (Majstori magije, Winxice, Zlikovci, Ostali)
- Galerija (SLike, Video)
- Downloads

3. Zabava
- Pričaonica
- Igrice
- Muzika
- TV
- Winx Svet (ako baš želite, ovde možete imati igrice tipa biranje winxica i to, kao u sadašnjim podforumima za Stella kutak, Bloom kutak itd)

Kao što vidiš, ovo je mnogo izmenjeno, tako je mnogo bolje i preglednije. Ne sviđa mi se to što je forum nepraktičan, svud je spam. Takođe potrudi se da ne ponavljaš stalno jednu te istu rečenicu, u 5 pdf-ova na kraju uvek piše ...kako samo ona može.
3/20

Profesionalnost: E sad, forum nije profesionalan. Na dnu lestvice po pitanju profesionalnosti. Jedan od razloga je to što je font foruma Comic Cans. To je veoma neprofesionalan font i koristi se u pisanju teksta u oblačićima: u stripovima.. Potpisi zauzimaju celu stranicu, i kada bi se svi spojili zauzimali bi ko zna koliko. Uklonite potpise sa foruma. Obrišite oglasnu tablu. Sklonite chatbox, ne treba Vam. Vi nemate pravila! Na forumu disciplina ne postoji i ne zna se šta se sme a šta ne sme.
0/15

Aktivnost: Ovo je winx forum star 8 meseci - za to vreme ste mogli skupiti preko 20 000 poruka u MINIMUMU. Ovaj broj je katasrofalan, iskreno ne mogu verovati da je aktivnost ovako mala... Plus, na forumu se samo spamuje te bi broj postova trebao biti makar 30 000. Svuda viđam duple postove. Zainteresujte članove nekako.
5/30

Konačna ocena: 10/100
Komentar: Zaslužili ste i manje, jer je na forumu apsolutno sve u haosu. Ne odustajte ali popravite navedeno...


_________________
View user profile

6WinX 4ever Rocks Forum Empty Re: WinX 4ever Rocks Forum on Thu Jun 03, 2010 5:13 pm

Hvala Vam mnogo, veoma mi je drago da znam šta trebam popraviti.

View user profile

7WinX 4ever Rocks Forum Empty Re: WinX 4ever Rocks Forum on Thu Jun 03, 2010 5:57 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Sviđa mi se tvoj stav Smile Da li si zadovoljna pregledom? Može li lock?


_________________
View user profile

8WinX 4ever Rocks Forum Empty Re: WinX 4ever Rocks Forum on Thu Jun 03, 2010 9:16 pm

Mixiii

Mixiii

Urednik foruma
Urednik foruma
Zavrseni pregledi

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Forum create on Forumotion | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com