Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Selena Gomez Empty Selena Gomez on Thu Jun 17, 2010 1:53 pm

Samy

Samy

♥ Taylena ♥
♥ Taylena ♥
Ime foruma:Selena Marie Gomez
Link:http: www.selena-gomez.biz
Opis:Forum je namjenjen svim fanovima američke pjevačice i glumice Selene Gomez
Kolika je starost foruma:Godinu dana i 3 mjeseca
Nick: Fof
Pass: fofpregled

View user profile

2Selena Gomez Empty Re: Selena Gomez on Thu Jun 17, 2010 2:08 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Stavljeno na listu cekanja!


_________________
View user profile

3Selena Gomez Empty Re: Selena Gomez on Fri Jun 18, 2010 3:41 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Pregled za Selena Marie Gomez forum

Prvi utisak:

Aktivnost: Aktivnost je minimalna, forum star godinu i 3 meseca je trebao prikupiti mnogo više članova i postova, pošto je Selena Gomez veoma popularna pevačica-glumica. Pokušajte da privučete članove na različite načine, možete organizovati akcije na forumu i najboljima prirediti nagrade. Članovi su koren foruma, zapamtite!
Bodovi: 2/5

Izgled: U dizajnu ste previše primenjivali plavu boju. Header je gino urađen ali je trebao biti malo manji, tj. niži. Ikonice su lepe, i dobrih su dimenzija, ali ste mogli nabaviti sliku za pozadinu. Najbolje da uzmete neki pattern svetlo plave boje ili tako nešto. Indeks je odlične dužine.
Bodovi: 3/5

TOTAL: 5/10


Dizajn:

Boje: Kao što rekoh previše ste koristili plavu, deluje pomalo monotono. Bolje da ste mešali 2 boje, da ne bude sve samo plavo. Mogli ste, na primer, kombinovati plavu i zelenu, te dve boje se super slažu ako se na dobar dan iskombinuju. Ne dopada mi se boja linka, mogli ste staviti ili sivu ili plavu. Hover da bude druga nijansa. Boju teksta promenite u sivu. Teško se raspoznaju grupe Admina i Selena fans, ja i kad sam se zagledala nisam dobro videla.
Bodovi: 6/10

Slike: Banner je odlično urađen, ali su dimenzije prevelike, trebalo bi da je niži.. Who is Online slika je odlična, baš mi se sviđa, ali opet je prevelika. DImenzije trebaju biti 200x235px. (konkretno mislim na vaš forum, ta dimenzija bi se najbolje uklopila) Ikonice za forume su super, dobrih dimenzija, ali ove druge, tj. za teme trebaju biti manje. Navigacije mi se ne sviđaju. Buttonsi su odlični. Dodajte pozadinu, najbolje da bude neki pattern svetlo plave boje. Takođe dodajte i sliku za kategoriju, umesto ove plave boje, koja je nekako prenapadna. Nemojte da pattern za kategoriju i pozadinu budu isti.
Bodovi: 8/10

Skripte/bagovi: Nemate skripti, a ni forum Vam nije rađen u CSS-u tako da ovde nemam šta d kažem, ali možete malo suziti forum. Super što ste zaoblili ivice.
Bodovi: 3/5

TOTAL: 17/25


Organizacija i profesionalnost:

Dužina indeksa: Indeks je odlične dužine, taman kako treba, ali imam zamerku jer niste dodali opise podforumima... Zamenite redosled prva dva podforuma, tako da pdf "O forumu" bude pre "Dobrodošli". U poforumu "O forumu" uklonite pdf "Ankete", jer to sve možete staviti direktno u taj forum. Selena kategoriju ste katastrofalno sredili, trebaju postojati samo podforumi: O glumici (tu da stoji biografija, i ankete o njoj, ne otvarajte nove podforume), Novosti, Pesme i filmovi (podforumi: Pesme, Filmovi/Serije), Video, Images. Ovo što ste vi uradili je isuviše opširno, ipak vaš forum nije toliko razvijen da imate toliko podforuma. OFF deo je na prvi pogled super al opet u pdfu imate previše novih foruma. Treba postojati samo TV, Muzika, Igrice, Art. Kraj. Dobro je što imate u kategoriji samo dva podforuma..
Bodovi: 5/10

Pravila i broj članova Tima: Pravila su kratka, jednostavna, neprofesionalna. Samo ste kratko naveli stavke, "nema ovo, nema ono, kraj", treba to biti mnogo drugačije, pogledajte npr. FoF pravila. Tri Administratora je previše, pošto Vam forum nije toliko razvijen. 2 Moderatora, odličan broj, samo bi Moderator MISA mogao više da se aktivira. Izravnaćete balans tako što ćete jednog (najmanje aktivnog) Admina izbaciti iz grupe, ili prebaciti u Moderatore.
Bodovi: 5/10

Gramatika i pravopis: Mešano koristite latinicu i zcdjs. Npr. na indeksu je na nekim mestima korišćeno šđčćž a na nekim podforumima kao što su "Razgovor uživo" piše "Razgovor uzivo"... Pregledajte još jednom sve podforume i ispravite sve greške. Niste koristili latinična slova ni u pravilima, to Vam je veliki minus. Globalno obaveštenje je užasno napisano, svud vidim !!!!!!!!!!!!!!!!! i to mi daje zaista loš osećaj, k'o da se derete na mene...
Bodovi: 4/10

TOTAL: 14/30


Aktivnost:

Broj članova: Broj članova je zaista mali, pošto forum postoji već godinu i 3 meseca, trebali ste sakupiti bar 500 članova, sa obzirom da je Selena Gomez veoma popularna, i kod nas i u svetu. Možete poslati reklamu BRAVO časopisu, jer tamo se prihvate uglavnom reklame o poznatim ličnostima! Wink
Bodovi: 5/15

Broj poruka i tema: Broj poruka je takođe mali, a i sem toga, osim članova tima tu i nema puno članova koji pišu, bar iz moje tačne gledišta. Uglavnom, ako nemate puno članova, probajte bar da zadržite ove koje imate, jer će vam to biti od velikog značaja i u budućnosti. Organizujte neka zanimljiva takmičenja, i tako podstaknite članove da pišu više.
Bodovi: 4/15

Spam: Nažalost, ovo je jedan od foruma koji se može pohvaliti ovim. Vidim da dosta članova spamuje, a i sem toga, npr. u galeriji, pravilo glasi - jedna slika jedan post. Hmm. Bez spama ja ne znam da li bi se moglo prikupiti 5000 postova od ukupnog broja postova. No dobro, vaše je da opomenete članove, a ako to ne upali, ban vam ne gine...
Bodovi: 2/5

TOTAL: 11/35


UKUPNO BODOVA: 47/100

Može li u završene preglede?


_________________
View user profile

4Selena Gomez Empty Re: Selena Gomez on Fri Jun 18, 2010 3:55 pm

Samy

Samy

♥ Taylena ♥
♥ Taylena ♥
Jaoo Sad
moze

View user profile

5Selena Gomez Empty Re: Selena Gomez on Fri Jun 18, 2010 5:48 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Zavrseni pregledi!


_________________
View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Free forums hosting | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com