Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Twilight Boys Serbia Empty Twilight Boys Serbia on Fri Jun 18, 2010 6:21 pm

Ime foruma: Twilight Boys Serbia
Link: www.twilightboys-serbia.com
Opis: Forum o Twilight momcima!
Kolika je starost foruma: 10 meseci.


Nick : fof pregled
Pass : fofpregled


I ako moze neko od pisaca da pregleda.

View user profile

2Twilight Boys Serbia Empty Re: Twilight Boys Serbia on Fri Jun 18, 2010 6:25 pm

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
Stavljeno na listu cekanja i ja cu pregledati ujutru ako moze!


_________________
Twilight Boys Serbia Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

3Twilight Boys Serbia Empty Re: Twilight Boys Serbia on Sat Jun 19, 2010 10:07 am

Naravno, moze.

View user profile

4Twilight Boys Serbia Empty Re: Twilight Boys Serbia on Sat Jun 19, 2010 11:21 am

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
Pregled za Twilight Boys Srbia forum

Prvi utisak:
Aktivnost: Pa kao što vidim veoma ste aktivni. Dolazila sam dva tri puta na forum i uvek je bio neko onlibne. Noe mogu da kažem koliko je članova baš aktivno posto nemate listu članova u toku 99 sati i savetovala bi vam da je postavitie. Vidi se da članovi pišu i da im je stalo do foruma. Samo tako nastavite!
Bodovi: 4/5
Izgled: Dizajn je veoma lep na prvi pogled. Ne umara oči, boje su lepo uklopljene, a sve slike su lepo odradjene. Logo mi se posebno svidja zato što se na njemu nalaze svi glumci plus ubacili ste jednu rečenici iz novog nastavka sage. Videla sam da imate portal koji je takodje veoma lepo sredjen. Dopada mi se raspored sadržaja na portalu!
Bodovi: 5/5
TOTAL: 9/10


Dizajn:
Boje: Vidim da ste većinom koristili sivu, belu i crnu. To je lepa kombinacija i sve je lepo uklopljeno, ali bi mogli sledeći look napraviti malo življim pošto ipak je leto. Mogli bi koristiti crvenu, žutu, zelenu ili tako neke boje. Nigde nisam primetila da se boja ne uklapa sve je super. Pozadina je lepa i lepo se uklapa. Ide od tamnijeg ka svetlijem. Ista takva je i slika za kategorije,. Sve u svemu boje su lepe, ali ću vam oduzeti jedan bod zato što je moglo biti šarenije.
Bodovi: 9/10
Slike: Baner je lep. Boje se uklapaju kao što sam rekla samo što jedna slika nije lepo isečena (Robertova slika), ali to vam neću zamerati. Ko je na forum je lep. Slika je slična logu i lepo je uradjena kao i logo. Ikonice su lepe. Dimenzije su uredu. Navigacije su lepe. Vidi se da su profesionalno odradjene i uklapaju se u izgled foruma. Jedino što sam primetila je da nemate navigaciju za galeriju, a galeriju niste isključili pa vam ima prazno mesti izmedju dve navigacije. To popravite i biće sve uredu.
Bodovi: 9/10
Skripte/bagovi: Nemate skripti, a ni forum Vam nije rađen u CSS-u tako da ovde nemam šta da kažem, jedino što mi se svidja je što ste zaoblili ivice foruma.
Bodovi: 4/5
TOTAL: 22/25


Organizacija i profesionalnost:
Dužina indeksa: Index je savršene dužine. Nije ni predugačak ni prekratak. Sadrži sve što je potrbno. Početni dio nije prevelik i prenapadan. Ima dio u kome će članovi da se predstave kao i dio u kome mogu da se imformišu o forumu. O svakom glumcu ima jedna mini kategorija i kao što primećujem uvek se postavljaju sveže novosti, slike glumaca... Takodje imate i jedan dio vezan za Twilight kao što bi i trebalo pošto svi ovi glumci su vezani za Twilight. To se takodje pise rediono. Off topic nije predugačak sadrži sve što je potrebno i važno je da napomenem da to nije jedini dio u kome se piše na forumu. Što znači da je spam umeren. Jedino što bi vam savetovala je da ukljičite opciju da se vidi koje teme se nalaze u kom podforumu npr. ja sam morala da udjem u podforum Zabava da bi videla da tamo imaju TV, Muzika...
Bodovi: 10/10
Pravila i broj članova Tima: Pravila su lepo napisana. Nisu ni preduga ni prekratka i sadrže sve što je potrebno za uspešno funkcionisanje foruma. Imate dva administratora i to je savršen broj. Ne treba vas biti ni više ni manje. Administratori su redovni i obavljaju svoj posao. Kao što vimom oba su aktivna i trude se da im forum uspe. Moderatora imate četiri. Ne ynam koji šta obavlja ali to je dovoljan broj i verujem da im je posao lepo rasporedjen. Takodje, aktivni su, imaju lep broj postova mada bi La Tua Cantatnte i Incident mogle malo više da se potrude oko broja postova!
Bodovi: 9/10
Gramatika i pravopis: Na forumu se koristi srpska latinica i poštuje se pravopis. Pravila su napisana lepo, nema grešaka i u upotrebi su š,č,ć,đ,ž... Što je najvažnije oba administratora to poštuju i to je super. Takodje index je je ispisan pravilno i mislim da ćete ovde dobiti maksimalan broj bodova!
Bodovi: 10/10
TOTAL: 29/30


Aktivnost:
Broj članova: Imate 558 članova, a forum je star 10 meseci. o je solidan broj, amda može to puno bolje. Ipak Twilight je sada megapopularan u forumskom svetu. Malo više reklamirajte, organizujte neke akcije i videćete da članovi dolaze sami od sebe. Takodje šaljite reklame u novine pošto postoji velika mogućnost da vas objave.
Bodovi: 13/15
Broj poruka i tema: Na ovaj broj članova imate više od 70000 postova i to je odlično. Samo tako nastavite! Imate iodličan broj tema i vidi se da svaki dan postavlje nove vesti o glmcima, a i o Twiligtu. U temama se kao što vidim piše i to je odlično!
Bodovi: 15/15
Spam: Spam je umeren kao i što treba da bude. Nije jedini dio na forumu na kom se piše. Takodje nije sada da vas on izvlčači na broju postova.
Bodovi: 5/5
TOTAL: 33/35

UKUPNO BODOVA: 93/100
Može li u završene preglede?


_________________
Twilight Boys Serbia Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

5Twilight Boys Serbia Empty Re: Twilight Boys Serbia on Sat Jun 19, 2010 11:28 am

Hvala na pregledu Smile

View user profile

6Twilight Boys Serbia Empty Re: Twilight Boys Serbia on Sat Jun 19, 2010 11:29 am

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
Završeni pregledi


_________________
Twilight Boys Serbia Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Free forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com