Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Pregled za mpw Empty Pregled za mpw on Mon Jul 12, 2010 7:45 pm

Lena

Lena

Zla barbika ^^
Zla barbika ^^
Ime foruma: Magic Photoshop World
Link: www.magicphotoshopworld.net
Opis: forum o photoshopu,kodiranju i svemu vezano za dizajn
Kolika je starost foruma: 2 meseca i 6 dana
Nalog:

Nick :FoF pregled
Password: fofpregled

View user profile

2Pregled za mpw Empty Re: Pregled za mpw on Mon Jul 12, 2010 7:46 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Stavljeno na listu cekanja.


_________________
View user profile

3Pregled za mpw Empty Re: Pregled za mpw on Mon Jul 12, 2010 10:51 pm

Godric Gryphindor

Godric Gryphindor

*Madonna Forever*
*Madonna Forever*
Pregled za Magic Photoshop World forum

Prvi utisak

Aktivnost: Za dva meseca aktivnost nije loša, 132 člana je sasvim lep broj. Imate više od 12 hiljada postova što takođe nije loše, ali na 130 članova moglo je i bolje. Ipak broj korisnika u zadnjih 99 sati mi se ne sviđa, može to i bolje. Imaću u obzir to što je ovo jedan od mnogih PS foruma i znam da je konkurencija velika. Otvorili ste takmičenja, što mi se sviđa, ali razvijte tu temu jer je to PS forum i može se tu napraviti takmičenja i takmičenja.
Bodovi: 3,5/5

Izgled: HTML je katastrofa. Meni nema slova ć, č, š, đ, ž već neki znaci. Boje i opšti izgled mi se uopšte ne sviđa. Sve mi je malo i jednostavno. Ako praviš HTML stranu moraš je napraviti tako da ona ostavi utisak na korisnika da se registruje, ali tvoja to ne radi. Suprotno, pravi veliku odbojnost. Na prvi pogled look je odličan. Plava boja, sve je lepo uklopljeno. Ne sviđa mi se to što je Gomezova tu jer ona nema veze s tim, ali može da prođe. Mogli ste praviti na prošli fazon, ne treba niko da se ističe od slavnih.
Bodovi: 2,5/5

TOTAL: 6/10


Dizajn

Boje: Boja HTMLa mi se ne sviđa ama baš baš nikako. Promenite na plavu jer je ceo look takav. Boje na look-u mi se sviđaju, plava i to lepa plava boja. Ne dreči i odmara oči. Ne sviđa mi se ona siva boja kod Urednika podforuma i ona žuta u postovima gde stoji avatar. Nađite neke kodove i to promenite na plavu, belu, neku svetliju plavu samo nemojte tako ostaviti.
Bodovi: 5,5/10

Slike: Pre svega mi se ne sviđa Selena Gomez, kao što sam već rekao. Promenite u nešto nevezano za poznate, nešto obično i od toga napravite umetnost. Zamenio bih lock i old ikonice. Lock su bele i nekako mi se više uklapaju uz look 4uma dok su ove old sive što mi ne ide uz look. Jako mi odudaraju. Nova tema, Odgovori mi se ne sviđa ali može da prođe.
Bodovi: 7,5/10

Skripte/bagovi: Chat vam odudara od navigacija i rekao bih da to pripada ovom delu. Napravite navigaciju i za njega. Ostalo je, bar kod mene, sve u redu.
Bodovi: 3,5/5

TOTAL: 16,5/25


Organizacija i profesionalnost

Dužina indeksa: Diskusije o forumu bih stavio u okviru Pravila i obaveštenja jer ne vidim razlog da se to izdvaja. Takmičenja bih proširio svakako jer je to ipak PS forum koji može imati dosta takmičenja. Naručivanje i prodavnice bih spojio u jednu kategoriju, sva naručivanja pod jedan podforum, sve prodaje pod drugi podforum. Mislim da nema razlog ni prodato da se izdvaja ali ne zameram puno.
Bodovi: 7/10

Pravila i broj članova Tima: Pravila su kratko i jasno sročena ali ima pravopisnih grešaka koje treba ispraviti. Dva administratora za trenutno stanje na forumu je sasvim dovoljno. Četiri moderatora je malo preterano, dva eventualno, ali eventualno tri je sasvim dovoljno. Mislim da je jedan dizajner malo ali ako postiže svoje obaveze u redu. Tri pomagača je u redu.
Bodovi: 7,5/10

Gramatika i pravopis: Smanjite one uzvičnike kod Pravila. Friends pa Obaveštenja, malo srpski malo engleski, odlučite se. Inače ne koriste se slova č, ć, š, đ, ž. Vasi radovi, pa Casovi dok piše Članovi, svugde ste mogli da ubacite srpsku latinicu.
Bodovi: 4/10

TOTAL: 18,5/30


Aktivnost

Broj članova: Broj članova za 2 meseca je sasvim u redu, 133 člana je za poželeti... Ipak, ne sviđa mi se što se članovi ne zadržavaju na 4umu, "naterajte " ih da se zadrže raznim takmičenjima koja ste ,vidim, otvorili...
Bodovi: 8/15

Broj poruka i tema: Broj poruka nije loš ali s obzirom na broj korisnika, moglo je i bolje. Oko 200 poruka dnevno je solidno.
Bodovi: 12/15

Spam: Spam je neprimećen mada vidim da ste imali i preduzeli mere.
Bodovi: 5/5

TOTAL: 25/35


UKUPNO BODOVA: 66/100

View user profile

4Pregled za mpw Empty Re: Pregled za mpw on Tue Jul 13, 2010 9:25 am

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Leno, nadam se da si zadovoljna, moze li lock?


_________________
View user profile

5Pregled za mpw Empty Re: Pregled za mpw on Tue Jul 13, 2010 9:46 am

Lena

Lena

Zla barbika ^^
Zla barbika ^^
jesam
moze lock

View user profile

6Pregled za mpw Empty Re: Pregled za mpw on Tue Jul 13, 2010 10:06 am

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Zavrseni pregledi.


_________________
View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Free forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com