Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Twilight Source Forum Empty Twilight Source Forum on Mon Jul 19, 2010 10:28 pm

Clair

Clair

Aktivan član
Aktivan član
Ime foruma: Twilight Source Forum
Link: www.twilightsource.biz
Opis: Twilight Forum
Kolika je starost foruma: tri mjeseca
Nalog: Acc: Pregled
Pass: fofpregled

I da, želim da mi neko od pisaca pregleda, po mogućnosti ten98 a ne neki član. Smile

View user profile

2Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Mon Jul 19, 2010 11:20 pm

Saxy_Bravo

Saxy_Bravo

•GaGaHoLiC•
•GaGaHoLiC•
Pa bolje ti je da ti i clanovi i ten pregleda

View user profile

3Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Mon Jul 19, 2010 11:23 pm

Godric Gryphindor

Godric Gryphindor

*Madonna Forever*
*Madonna Forever*
Pregled za Twilight Source Forum

Prvi utisak

Aktivnost: Za tri meseca sakupiti 360-370 članova pored svih tih silnih Tvajlajt foruma je Nadprosečno, preko svih granica, pored toliko konkurencije to je fenomenalno. Sakupiti 26000 postova za tako kratko vreme je fantastično. Ukupno 128 u isto vreme na forumu je, ono, izvanredno. Aktivnost vam je za Prvi utisak, za tri meseca, fenomenalno fantastična! Bez primedbe.
Bodovi: 5/5

Izgled: Na prvi pogled izgled je lep, ali je jednostavan, i mislim da su sve te slike pomalo jednostavne. Index strana vam je preširoka, mogli ste to skupiti. Morate poraditi na look-u, definitivno, jer na takvu aktivnost mora ići jedan dobar i profesionalno urađen look. Zatražite na nekoliko 4uma skin jer ih ima puno, pa koji vam se najviše svidi, iskoristite ga. Sviđaju mi se navigacije i font na logo-u.
Bodovi: 2.5/5

TOTAL: 7.5/10


Dizajn

Boje: Crna boja ide uz namenu foruma i to mi se sviđa. Userbarovi su jednostavni. Sve u svemu nije loše, mogli ste malo profesionalnije userbarove. Skupite index stranu kako bi vam se videla podzadina i nađite neku lepšu, one crvene tačke mi se ne sviđaju jer stvarno ne treba crvene boje, nađite nešto sa sivim, ali sa lepom sivom bojom.
Bodovi: 7/10

Slike: Logo i wio su lepi ali su previše jednostavni. Font mi se jako sviđa. Navigacije su strava i ostavite ih, jako mi se dopadaju. Ikonice novo, staro i zaključano mi se uopšte ne sviđaju, bolje da ste stavili neki mesec, polu mesec i slično umesto tih šahovskih figura jer su mi, da iskoristim prost izraz, ružne. Butonsi nisu loši ali bi svakako mogli biti bolji. U globalu, look je previše jednostavan, osim navigacija, i kao što sam već rekao, zatražite na par foruma malo profesionalniji skin pa koji vam se najviše dopadne, iskoristite ga.
Bodovi: 5/10

Skripte/bagovi: Nisam primetio.
Bodovi: 5/5

TOTAL: 17/25


Organizacija i profesionalnost

Dužina indeksa: Dužina indeksa je u redu, sasvim je normalna ali mi se ne sviđa raspodela podforuma, tačnije njihov presek. U Twilight Corner-u imte osam podforuma a u Reading corner-u samo tri. Mogli ste to podeliti na Filmove i knjige, samim tim bi Likovi prešli u Knjige, u Knjige biste mogli dodati i zanimljivosti i time biste otprilike malo izjednačili broj podforuma.
Bodovi: 7.5/10

Pravila i broj članova Tima: Pravila su solidno sročena, mada se to na malo drugačiji način radi jer je svakome muka da čita tolika pravila. Mogli ste to bolje i efikasnije ispisati. Imate na FoFu primer pravila pa se poslužite. Tri administratora je možda malo puno za taj broj članova, mislim da je dva sasvim dovoljno. Jedan moderator je premalo. Taj suvišni administrator treba preći u moderatore. Ako ste već u Forumskom timu upisali Kolekcionara i VIP člana mogli ste dodati i Dizajnere.
Bodovi: 6/10

Gramatika i pravopis: Koristite srpsku latinicu što mi se dopada. Imate u pravilu da ne pišu ! . i slično pa ste to mogli i vi izostaviti, pogotovo u informativnom delu. Sve što se treba istaći stavlja se u Lepljive, Obaveštenja i slično. 'Twilight sagga knjige', nisam siguran da treba dva G.
Bodovi: 8/10

TOTAL: 21.5/30


Aktivnost

Broj članova: Broj članova za tri meseca je zastrašujuće dobar pored tolike konkurencije - 365. Imate 128 članova kao maksimum u isto vreme, to je trećina foruma a to je fantastično dobro. Lep broj je i u zadnjih 99 sati, ali s obzirom na ukupno može malo bolje.
Bodovi: 13/15

Broj poruka i tema: Broj poruka i tema je odličan. Ipak, broj poruka je mogao biti malko bolji s obzirom na blizu 400 članova, ali vreme postojanja foruma značajno ublažuje taj nedostatak, niste vi supermeni. Ne mogu da vidim koliko ste danas ispostovali, ne dozvoljava mi, ali vidim da se poruke stalno pišu.
Bodovi: 13/15

Spam: Spam nisam primetio.
Bodovi: 5/5

TOTAL: 31/35


UKUPNO BODOVA: 77/100

Na dizajnu ste izgubili dosta, malo i na profesionalnosti i organizaciji. ispravite to kao što sam rekao i forum će biti blago rečeno fantastičan! svaka čast!

View user profile

4Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Mon Jul 19, 2010 11:50 pm

Saxy_Bravo

Saxy_Bravo

•GaGaHoLiC•
•GaGaHoLiC•
Pregled za Twingliht Source forum

Prvi utisak

Aktivnost:Aktivnos vam je odlicna 365 clanova je super posto ima jos bezbroj twingliht foruma.Clanovi za 99h isto jako dobro i imate veliki broj postova.Ali mogli biste vi to jos vise.Za tri meseca 350 clanova nije malo
Bodovi: 5/5

Izgled:Kao sto rekoh previse je zatvoren.Nije bas profesonalan.Previse je jednostavan i slazem se da su i slike jednostavne.I da index je sirok mogao bi biti malo manji.
Bodovi: 3/5

TOTAL: 8/10


Dizajn:

Boje:Huh.Boje su vam tamne.Siva i crna pa slazu se ali su tamne bolje neke malo svetlije boje jer forum dodje veseliji bolje za sledeci dizajn koristite neke svetlije boje.Userbarovi su takodje jednostavni
Bodovi: 6.5/10

Slike:Slike su jednostavne a i moglo bi biti malo vise slika i efekata oko tih slika.I wio vam je jednostavan font vam je prelep ali slike jednostavne i nedovoljno slika.
Bodovi: 2.5/10

Skripte/bagovi:Nisam primetila nista.
Bodovi: 5/5

TOTAL: 14/25


Organizacija i profesionalnost:

Dužina indeksa:Duzina indeksa nije ni prevelika ni premala normalna je sto je dobro.Ali je previse siroka trebalo bi malo to suziti.Lepse je imati normalan indeks ni premali ni predugaca niti presirok to ispravite.
Bodovi: 7/10

Pravila i broj članova Tima:Pravila su opsirna sto je vrlo lepo. Admina imate dovoljno dovoljno ali se grupe izmedju moderatora i administratora jedva vidljive tu treba da postoji razlike admini i modovi nisu isti.
Bodovi: 7.5/10

Gramatika i pravopis:Gramatika je odlicna.Koliko sam ja zapazila.
Bodovi: 10/10

TOTAL: 24.5/30


Aktivnost:

Broj članova:broj clanova je odlican.Za tri meseca super ste postigli uspeh i super je sto imate online clanova na forumu.I za 99h je zadovoljavajuci broj.Samo tako nastavite.Ali moze to jos
Bodovi: 13/15

Broj poruka i tema:Broj poruka je odlican.Tema moze imati jos vise jer ipak imate mnogo clanova.Postujte sto vise.
Bodovi: 12/15

Spam:Za moj boravak nisam primetila
Bodovi: 5/5

TOTAL: 30/35


Ukupno bodova: 80/100

Dizajn trebate promeniti.Za clanove mozete imati jos vise a i tema mozete imati jos.Ipak ocena je izvanredna.

View user profile

5Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Tue Jul 20, 2010 8:33 am

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Da li su dva pregleda dovoljna, moze li u zavrsene?


_________________
View user profile

6Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Tue Jul 20, 2010 10:42 am

Clair

Clair

Aktivan član
Aktivan član
Hvala svima, može može. Smile

View user profile

7Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Tue Jul 20, 2010 10:49 am

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Zavrseni pregledi.


_________________
View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Forum create on Forumotion | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com