Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Završeno Adore Teens pregled on Fri Oct 08, 2010 10:30 am

Nera

Nera

Sapienti sat
Sapienti sat
Pregled za Adore Teens forum

Prvo da kažem, kako se nadam da pregled ni u kom slučaju neće da bude shvaćen na pogrešan način. Na kraju je uvijek najbitnije od svega da ste Vi svi zajedno uradili od svog foruma mjesto kojim se sami ponosite. I duboko vjerujem kako je svaki projekt oko kojeg se netko trudio njemu stotica, i ne treba da bude drugačije, ostalo je samo gledište nekoga koji dolazi sa strane s kim se vi možete ili ne morate složiti, no uzmite u obzir da se netko trudio da na Vašem forumu provede neko vrijeme i na kraju krajeva da vam to svoje mišljenje stavi na ''papir.'' Moje zamjerke ne mora da budu svačije zamjerke no na koncu ste vi ti koji su tražili pregled kroz tuđe oči i ukoliko se na njega nećete obazirati u sljedećem uređivanju foruma, bilo bi lijepo da to mišljenje poštujete kao što sam se ja trudila da kroz svoj osvrt poštujem i Vas i Vaše ideje. Pa eto, da krenemo…


Adore Teens pregled Prviutisak


Aktivnost: Prvi utisak s obzirom na samo tri mjeseca postojanja foruma je odličan. Iskreno me zaintrigiralo što je kod vas tako zanimljivo da sam odlučila da vaš pregled radim prvi. 268 registriranih korisnika je odlična brojka za početak, i preko trideset tisuća postova također, tako da me naprosto zanima kako će se vaš forum razvijati dalje. Sve u svemu, ako uzmemo u obzir vrijeme nastanka vašeg foruma, i aktivnost koju u startu imate, što malo tko ima, ovo ne može da bude ništa drugo doli odlična ocjena. Super djevojke.
Bodovi: 5/5

Izgled: Što se tiče izgleda na prvi dojam moram da kažem da niste posebno zabljesnuli. S obzirom na iznenađenje u atkivnosti ovdje je prvi dojam pomalo blaži. Boje su za moj ukus pomalo neodređene, sve djeluje nekako malo nedorečeno ako pogledamo navigacije, header, i po meni i mnogim jako uspješnim forumima sporne bannere u homepageu koje svakako trebate skloniti na portal ili u footer..., no o svemu tome više poslije. Prvi dojam o vašem izgledu odnio je sa sobom koji bod. Nakon fantastičnog starta s aktivnošću moram da kažem da mi je žao. Nije loše, no moglo je da bude dosta bolje svakako.
Bodovi: 2/5

TOTAL: 7/10

Adore Teens pregled Dizajn

Boje: Boje Vašeg dizajna su po meni pomalo neodređene, svijetlo plave tabele sa žutim hoverom, drvena bež prilično svijetla pozadina i također svijetao logo su se nekako stopili, 'pojeli jedno drugo'. Osobno smatram da kada se radi o siteovima ili bilo čemu sličnom jedna boja mora da biti nosilja cijele koncepcije. Uzmimo za primjer FoF koji jest da ima svijetlo plavu ali na određenim djelovima dominira dosta jača zelena, to bih također uradila i kod vas, naravno s nekom drugom bojom. Bolje je kada boje koje se nalaze na forumu nisu toliko slične po toplini. Najviše mi se u svemu tome ističu navigacije, koje bi svakako mogli pronači u galerijama nekih foruma koji se bave dizajnom te zamijeniti prikladnijim.
Bodovi: 3/10

Slike: Meni su ikonice za forume mnogo slatke, no moram da kažem kako mi je header pomalo nemaštovit. Nikada nisam voljela drvenu pozadinu na forumu, nju bi svakako promijenila. Izuzev mog osobnog ukusa nalazi se na daleko previše foruma. Navigacije su mi slatke no kako ste već odlučili da vaš look ima malo nježnije boje, ova jarka roza boja mi je prejaka i na prvi pogled se previše ističe. Super su vam slikice u opisima foruma, sve su lijepe i što je najbitnije iste veličine. Dopadaju mi se i ove default ikone za topicse. Možda bih jedino mijenjala forum favicon u neku također lijepu .png sličicu.
Bodovi: 3/10

Skripte/bagovi: Bez obzira na neke moje sitne zamjerke oko izgleda dopada mi se što na forumu nije zamjetan ni jedan bug. Nema ništa ružnije doli vidljiv bug na ideksu koji naposlijetku jako utječe na prvi dojam bilo koga tko dolazi prvi put na forum. Tako da ste ovdje rasturile.
Bodovi: 5/5

TOTAL: 11/25


Adore Teens pregled Organizacija

Dužina indeksa: Imate odličnu dužinu indexa, po meni u nijednom dijelu niste pogriješili. I moram da stavim napomenu na to da ste odlično postupili što ste omogućili gostima pristup svim .pdf ovima na forumu. Time ništa ne gubite, dapače, ovo što vi imate na forumu može samo da privuče nekoga. Dopadaju mi se također i nazivi .pdfova. Ovaj dio je odličan djevojke.
Bodovi: 10/10

Pravila i broj članova Tima: Na forumu imate sva pravila koja su potrebna za normalno odvijanje rada foruma. Drago mi je što ste zabranili fenserski jezik, no pak da bih vidjela potpise trebam biti logirana, no nakon svega viđenog vrerujem da je i tu sve u savršenom redu. Tako da, cure, pravila su kratka i jasna. Bravo. Što se tiče broja članova tima, moram da kažem da su mi fantastični ovi vaši nazivi grupa, premda su samo prevedeni, trudile ste se. Možda bi trebalo da bude manje administratora s obzirom da je ovo tek početak i da još uvijek treba da rastete, no svakako ja se držim one da svatko u tim uzima pomoćnika koliko mu je potrebno. Ista situacija vrijedi i za urednike. Vjerujem kako ćete brzo da dostignete veliku brojku članova, samo naprijed djevojke.
Bodovi: 9/10

Gramatika i pravopis: Držite se pravila lijepog pisanja i drago mi je što ste u pravilnik stavili pravilo o fensiranju na forumu. Premda ste se malo opustili sam smajlima u opisima kategorija, moram da istaknem da ste to uradili na lijep i simpatičan način. Sve u svemu djevojke i ovaj dio je super.
Bodovi: 10/10

TOTAL: 29/30


Adore Teens pregled Aktivnost

Broj članova: Otprilike svaki dan jedan član, možda koji put i ne, no što je najbitnije da ste vi dosta članova koji su se registrirali i zadržali. Imam maleni prijedlog što se tiče članova koji nikada nisu posjetili vaš forum, a to je uobičajena praksa na svim forumima, tzv. Generalna Čistka. Ne zato da vam to sruši broj registriranih članova već jer zauzeće maila i nickova stvara probleme članovima koji se možda i naposljetku odluče ponovno registrirati na vaš forum. Treba samo da nastavite ovim putem jer ste u svakom slučaju na pravom putu djevojke. Ovo je odlično.
Bodovi: 15/15

Broj poruka i tema: Moram da kažem kako mi je ovaj dio odličan. Imate tema i postova u svakom dijelu vašeg foruma. Vidjela sam svakakvih foruma, na vašem se forumu nalazi zapravo svakodnevnica ali su teme napisane na tako lijep i simpatičan način da ću i navratiti kod vas. Ovo je djevojke svakako divno.
Bodovi: 15/15

Spam: Nemate mnogo spamma na forumu tako da moram da kažem da je ovaj dio super. Drago mi je što su teme originalne i premda se možda ne može tu mnogo da diskutuje svakako može da se nađe mnogo toga.
Bodovi: 5/5

TOTAL: 35/35


UKUPNO BODOVA: 82/100

Mali osvrt na ocjenu. Ovako velika ocjena kod vas se temelji isključivo na ovako odličnom startu foruma. Po meni ona treba da bude proporcionalna s vremenom nastanka foruma. Ne mogu da manje ni dam kada vidim na stotine pokušaja da se pokrene nekakav projekt poput vašeg, dok mi se nekako doima da ste vi to uradili s tolikom lakoćom da ste me impresionirale. Želim Vam da ovako nastavite i dalje i da u budućnosti budete samo bolje. Dizajn će doći sam od sebe s iskustvom u radu, tako da vam iskreno dalje želim svu sreću djevojke. Nadam se kako ste zadovoljne s pregledom.

Srdačan pozdrav,
HopePodijeli pregled:
Code:
[center][size=24][color=olive][b]Pregled za Adore Teens forum[/b][/color][/size][/center]

Prvo da kažem, kako se nadam da pregled ni u kom slučaju neće da bude shvaćen na pogrešan način. Na kraju je uvijek najbitnije od svega da ste Vi svi zajedno uradili od svog foruma mjesto kojim se sami ponosite. I duboko vjerujem kako je svaki projekt oko kojeg se netko trudio njemu stotica, i ne treba da bude drugačije, ostalo je samo gledište nekoga koji dolazi sa strane s kim se vi možete ili ne morate složiti, no uzmite u obzir da se netko trudio da na Vašem forumu provede neko vrijeme i na kraju krajeva da vam to svoje mišljenje stavi na ''papir.'' Moje zamjerke ne mora da budu svačije zamjerke no na koncu ste vi ti koji su tražili pregled kroz tuđe oči i ukoliko se na njega nećete obazirati u sljedećem uređivanju foruma, bilo bi lijepo da to mišljenje poštujete kao što sam se ja trudila da kroz svoj osvrt poštujem i Vas i Vaše ideje. Pa eto, da krenemo…

[center]
[img]http://www.dodaj.rs/f/1A/X8/4KqAtxYV/prviutisak.png[/img][/center]


[color=olive][b]Aktivnost:[/b][/color] Prvi utisak s obzirom na samo tri mjeseca postojanja foruma je odličan. Iskreno me zaintrigiralo što je kod vas tako zanimljivo da sam odlučila da vaš pregled radim prvi. 268 registriranih korisnika je odlična brojka za početak, i preko trideset tisuća postova također, tako da me naprosto zanima kako će se vaš forum razvijati dalje. Sve u svemu, ako uzmemo u obzir vrijeme nastanka vašeg foruma, i aktivnost koju u startu imate, što malo tko ima, ovo ne može da bude ništa drugo doli odlična ocjena. Super djevojke.
[b]Bodovi: 5/5[/b]

[color=olive][b]Izgled:[/b][/color] Što se tiče izgleda na prvi dojam moram da kažem da niste posebno zabljesnuli. S obzirom na iznenađenje u atkivnosti ovdje je prvi dojam pomalo blaži. Boje su za moj ukus pomalo neodređene, sve djeluje nekako malo nedorečeno ako pogledamo navigacije, header, i po meni i mnogim jako uspješnim forumima sporne bannere u homepageu koje svakako trebate skloniti na portal ili u footer..., no o svemu tome više poslije. Prvi dojam o vašem izgledu odnio je sa sobom koji bod. Nakon fantastičnog starta s aktivnošću moram da kažem da mi je žao. Nije loše, no moglo je da bude dosta bolje svakako.
[b]Bodovi: 2/5[/b]

[color=olive][b]TOTAL: 7/10[/b]
[/color]
[center][img]http://www.dodaj.rs/f/3E/AV/3CcDKkTG/dizajn.png[/img]
[/center]

[color=olive][b]Boje:[/b][/color] Boje Vašeg dizajna su po meni pomalo neodređene, svijetlo plave tabele sa žutim hoverom, drvena bež prilično svijetla pozadina i također svijetao logo su se nekako stopili, 'pojeli jedno drugo'. Osobno smatram da kada se radi o siteovima ili bilo čemu sličnom jedna boja mora da biti nosilja cijele koncepcije. Uzmimo za primjer FoF koji jest da ima svijetlo plavu ali na određenim djelovima dominira dosta jača zelena, to bih također uradila i kod vas, naravno s nekom drugom bojom. Bolje je kada boje koje se nalaze na forumu nisu toliko slične po toplini. Najviše mi se u svemu tome ističu navigacije, koje bi svakako mogli pronači u galerijama nekih foruma koji se bave dizajnom te zamijeniti prikladnijim.
[b]Bodovi: 3/10[/b]

[color=olive][b]Slike:[/b] [/color]Meni su ikonice za forume mnogo slatke, no moram da kažem kako mi je header pomalo nemaštovit. Nikada nisam voljela drvenu pozadinu na forumu, nju bi svakako promijenila. Izuzev mog osobnog ukusa nalazi se na daleko previše foruma. Navigacije su mi slatke no kako ste već odlučili da vaš look ima malo nježnije boje, ova jarka roza boja mi je prejaka i na prvi pogled se previše ističe. Super su vam slikice u opisima foruma, sve su lijepe i što je najbitnije iste veličine. Dopadaju mi se i ove default ikone za topicse. Možda bih jedino mijenjala forum favicon u neku također lijepu .png sličicu.
[b]Bodovi: 3/10[/b]

[color=olive][b]Skripte/bagovi:[/b][/color] Bez obzira na neke moje sitne zamjerke oko izgleda dopada mi se što na forumu nije zamjetan ni jedan bug. Nema ništa ružnije doli vidljiv bug na ideksu koji naposlijetku jako utječe na prvi dojam bilo koga tko dolazi prvi put na forum. Tako da ste ovdje rasturile. 
[b]Bodovi: 5/5[/b]

[color=olive][b]TOTAL: 11/25[/b][/color]


[center][img]http://www.dodaj.rs/f/3p/wI/3VZgYxCK/organizacija.png[/img]
[/center]

[color=olive][b]Dužina indeksa:[/b][/color] Imate odličnu dužinu indexa, po meni u nijednom dijelu niste pogriješili. I moram da stavim napomenu na to da ste odlično postupili što ste omogućili gostima pristup svim .pdf ovima na forumu. Time ništa ne gubite, dapače, ovo što vi imate na forumu može samo da privuče nekoga. Dopadaju mi se također i nazivi .pdfova. Ovaj dio je odličan djevojke.
[b]Bodovi: 10/10[/b]

[color=olive][b]Pravila i broj članova Tima:[/b][/color]  Na forumu imate sva pravila koja su potrebna za normalno odvijanje rada foruma. Drago mi je što ste zabranili fenserski jezik, no pak da bih vidjela potpise trebam biti logirana, no nakon svega viđenog vrerujem da je i tu sve u savršenom redu. Tako da, cure, pravila su kratka i jasna. Bravo. Što se tiče broja članova tima, moram da kažem da su mi fantastični ovi vaši nazivi grupa, premda su samo prevedeni, trudile ste se. Možda bi trebalo da bude manje administratora s obzirom da je ovo tek početak i da još uvijek treba da rastete, no svakako ja se držim one da svatko u tim uzima pomoćnika koliko mu je potrebno. Ista situacija vrijedi i za urednike. Vjerujem kako ćete brzo da dostignete veliku brojku članova, samo naprijed djevojke.
[b]Bodovi: 9/10[/b]

[color=olive][b]Gramatika i pravopis:[/b][/color] Držite se pravila lijepog pisanja i drago mi je što ste u pravilnik stavili pravilo o fensiranju na forumu. Premda ste se malo opustili sam smajlima u opisima kategorija, moram da istaknem da ste to uradili na lijep i simpatičan način. Sve u svemu djevojke i ovaj dio je super.
[b]Bodovi: 10/10[/b]

[color=olive][b]TOTAL: 29/30[/b][/color]


[center][img]http://www.dodaj.rs/f/1S/vJ/167G2Dik/aktivnost.png[/img]
[/center]

[color=olive][b]Broj članova:[/b][/color] Otprilike svaki dan jedan član, možda koji put i ne, no što je najbitnije da ste vi dosta članova koji su se registrirali i zadržali. Imam maleni prijedlog što se tiče članova koji nikada nisu posjetili vaš forum, a to je uobičajena praksa na svim forumima, tzv. Generalna Čistka. Ne zato da vam to sruši broj registriranih članova već jer zauzeće maila i nickova stvara probleme članovima koji se možda i naposljetku odluče ponovno registrirati na vaš forum.  Treba samo da nastavite ovim putem jer ste u svakom slučaju na pravom putu djevojke. Ovo je odlično.
[b]Bodovi: 15/15[/b]

[color=olive][b]Broj poruka i tema:[/b] [/color]Moram da kažem kako mi je ovaj dio odličan. Imate tema i postova u svakom dijelu vašeg foruma. Vidjela sam svakakvih foruma, na vašem se forumu nalazi zapravo svakodnevnica ali su teme napisane na tako lijep i simpatičan način da ću i navratiti kod vas. Ovo je djevojke svakako divno.
[b]Bodovi: 15/15[/b]

[color=olive][b]Spam:[/b][/color] Nemate mnogo spamma na forumu tako da moram da kažem da je ovaj dio super. Drago mi je što su teme originalne i premda se možda ne može tu mnogo da diskutuje svakako može da se nađe mnogo toga.
[b]Bodovi: 5/5[/b]

[color=olive][b]TOTAL: 35/35[/b]
[/color]

[color=olive][b][size=24]UKUPNO BODOVA: 82/100[/size][/b][/color]

Mali osvrt na ocjenu. Ovako velika ocjena kod vas se temelji isključivo na ovako odličnom startu foruma. [color=olive]Po meni ona treba da bude proporcionalna s vremenom nastanka foruma.[/color] Ne mogu da manje ni dam kada vidim na stotine pokušaja da se pokrene nekakav projekt poput vašeg, dok mi se nekako doima da ste vi to uradili s tolikom lakoćom da ste me impresionirale. Želim Vam da ovako nastavite i dalje i da u budućnosti budete samo bolje. Dizajn će doći sam od sebe s iskustvom u radu, tako da vam iskreno dalje želim svu sreću djevojke. Nadam se kako ste zadovoljne s pregledom.

[b][color=olive]Srdačan pozdrav,
Hope[/color][/b]

Da li si zadovoljna pregledom?Last edited by Hope on Fri Oct 08, 2010 11:08 am; edited 1 time in total

View user profile

2Završeno Re: Adore Teens pregled on Fri Oct 08, 2010 10:58 am

Dora

Dora

Doktor za forume
Doktor za forume
Moram reći da sam prezadovljna! Adore Teens pregled 81549
Sve je istina što si napisala, i drago mi je što ćeš navratiti i kod nas Smile)
Svi su dobrodošli.

Nego, za dizajn se slažem, to je bilo nabrzinu jer su se članovi bunili, i bilo je već malo monotono, trenutno imamo natjecanje za header i nadamo se da će naš dizajn biti bolji nego sada.

Hvalaa ! (:

View user profile

3Završeno Re: Adore Teens pregled on Fri Oct 08, 2010 11:07 am

Nera

Nera

Sapienti sat
Sapienti sat
Nema na čemu.
Završeni pregledi Adore Teens pregled 790186

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Forum free | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com