Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Završeno Daily Gossip on Sat Oct 09, 2010 5:57 pm

~Blair&Chuck~

~Blair&Chuck~

•Eclipse Fan•
•Eclipse Fan•
Ime foruma:
Daily Gossip
Link:
www.daily-gossip.forumotion.com
Opis:
Ovo je forum o poznatim licnostima.Na forumu se mogu pronaci sve slike i novosti,a imamo i Download Centar u kojemu mozete traziti linkove za download svega sto zelite.Takodjer mozete diskutovati o svojim omiljenim zvijezdama i uz pomoc DG poena kupovati i narucivati radove!
Kolika je starost foruma:
Forum je napravljen 10.8.2010
Nalog:
FoF pregled>dailygossipLast edited by ~Blair&Chuck~ on Sat Oct 09, 2010 6:38 pm; edited 1 time in total

View user profile

2Završeno Re: Daily Gossip on Sat Oct 09, 2010 6:24 pm

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
Lista cekanja

Ja cu pregledati.


_________________
Daily Gossip Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

3Završeno Re: Daily Gossip on Sat Oct 09, 2010 7:16 pm

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
Pregled za Daily Gossip forum
Daily Gossip Prviutisak
Aktivnost: Koliko sam ja primetila forum je za dva meseca rada baš napredovao. Imate 200 registrovanih članova, skoro 10000 postova. To je po meni uredu. Ipak znam koliko je teško pokrenuti forum od same nule, naći rediovne člaove i članove koji su zainteresovani da pomognu. Sve u svemu je uredu.
Bodovi: 5/5
Izgled: Izgled je lep. Boje su lepe, ali imam nekoliko zamerki ali to ću navesti u daljem pregledu. Vidim da ste se veoma potrudili i to je super. Svidja mi se što imate takmičenje za lika meseca i nadam se i da će uskoro novi look pošto je novi mesec počeo.
Bodovi: 4/5

TOTAL: 9/10
Daily Gossip Dizajn
Boje: Boje jesu lepe za oči ali se ne uklapaju. Kombinacija roze, sive i maslinasto zelene po meni nije uredu. Bolje da ste uzeli samo kombinaciju roze i bele ili roze i sive. Potrudite se da u sledećen looku preovladava samo jedna boja sa primjesama jos jedne, čisto da ne bude prešareno.
Bodovi: 5/10
Slike: Slike su predivne. Lepo su uklopljene u čitav look. Svidja mi se što svaki mesec birate zvezdu koja će krasiti vaš logo. Slike na logu su odlicnog kvaliteta i vidi se da je profesionalno uradjeno.Jedino oko čega imam zamerku su ikonice. Ne uklapaju mi se u forum. One jesu lepo odradjene, ali bi bilo bolje da ste uradili nešto drugo, a ne samo ikonicu sa tekstom. Takodje ikonice za teme su sa klasičnog skina i one se baš i ne uklapaju u temu foruma kao ni u skin.
Bodovi: 5/10
Skripte/bagovi: Ja nisam primetila niti jedan bag ili gresku tako da ovde dobijate maksimalan broj bodova.
Bodovi: 5/5

TOTAL: 15/25

Daily Gossip Organizacija
Dužina indeksa: Index je primerne dužine, lepo ste to organizovali. Htela bi da vam savetujem da dodate opise pdforuma. Pošto vidim da imate sličice i mislim da bi to lepo izgledalo. Prvi dio indexa čine informacije o forumu i predstavljanje članova i to je uredu. Drugi dio je onaj glavni dio. Vezan je za tematiku foruma. Lepo je organizovan i sve je lepo sredjeno. Treći dio je off dio i on je malo redugačak. Savetujem vam da podforume Photoshop kutak, Life i Takmičenja staviti u DG kafe. Lepše će izgledati.
Bodovi: 8/10
Pravila i broj članova Tima: Pravila su lepo napisana i nema gramatuičkih grešaka. Vidim da ste koristili srpsku latinicu i slova šđćčž i to je savršeno. Imate tri admininistratora. Po meni je to previše za forum ove starosti i ovog broja članova. Mislim da bi dva admina savršeno obavaljla taj posao. Onom adninu kojije najmanje aktivan dajte poziciju glavnog moda. To je samo moj savet, ne morate to da uradite i ne želim da me pogrešno shvatite. To je samo moje mišljenje. Imate tri moderatora i to je odličan broj i bio bi odličan kada bi imali i još jednog više. Neću vam na ovom oduzimati bodove, jer ako vi snmatrate da vam je potreban toliko broj admina onda vam je potreban.
Bodovi: 10/10
Gramatika i pravopis: Admini pišu šđćčž i to je odlično. Pravila su odlično napisana kao i imena podforuma. Neki članovi pišu bez kvačica, ali tu ništa ne možete tako da, samo tako nastavite.
Bodovi: 10/10

TOTAL: 28/30

Daily Gossip Aktivnost
Broj članova: Imte 205 članova i to je odličan broj za dva meseca postojanja. Nastavite se truditi i pozivati članove da vam se pridruže. Imate veliki potencijal za dalji razvoj.
Bodovi: 15/15
Broj poruka i tema: Imate dobar broj poruka i tema, amda je to moglo još, ali znama kako je kada članovi neće da pišu. Organizujte neku zanimljivu diskusiju i vjeruj te mi članovi će kucati. Koliko sam primetla ne kuca se samo u off delu nego i u ostalim temama i to je odlično. Samo napred, ne dajte se.
Bodovi: 13/15
Spam: Nisam primetila mnogo spama. Jeste da članovi vole da odogovaruje kratkim porukama, ali to je do njih. Ne možete da ih naterate da pišu tri do četiri reda u svakoj temi. Tako da je ovo super.
Bodovi: 5/5

TOTAL: 33/35

UKUPNO BODOVA: 85/100
Mali osvrt na ocjenu.
Sve u svemu je odlično. Izgubili ste malo bodova na izgledu, ali to se da popraviti. Nadam se da će vam forum uspeti i da će biti veoma uspešan. Želim vam mnogo sreće u daljem radu.


Pozdrav,
**Taca**


Ako želite da podelite pregled sa članovima koristite ova kod.
Code:

[center][size=24][font=Arial][color=#ff00a8][b]Pregled za Daily Gossip forum[/b][/color][/font][/size]
[img]http://www.dodaj.rs/f/1A/X8/4KqAtxYV/prviutisak.png[/img]
[/center]
[color=#ff00a8][b]Aktivnost:[/b] [/color]Koliko sam ja primetila forum je za dva meseca rada baš napredovao. Imate 200 registrovanih članova, skoro 10000 postova. To je po meni uredu. Ipak znam koliko je teško pokrenuti forum od same nule, naći rediovne člaove i članove koji su zainteresovani da pomognu. Sve u svemu je uredu.
[b]Bodovi: 5/5[/b]
[color=#ff00a8][b]Izgled:[/b] [/color] Izgled je lep. Boje su lepe, ali imam nekoliko zamerki ali to ću navesti u daljem pregledu. Vidim da ste se veoma potrudili i to je super. Svidja mi se što imate takmičenje za lika meseca i nadam se i da će uskoro novi look pošto je novi mesec počeo.
[b]Bodovi: 4/5[/b]

[color=#ff00a8][b]TOTAL: 9/10[/b][/color]
[center][img]http://www.dodaj.rs/f/3E/AV/3CcDKkTG/dizajn.png[/img]
[/center]
[color=#ff00a8][b]Boje:[/b][/color] Boje jesu lepe za oči ali se ne uklapaju. Kombinacija roze, sive i maslinasto zelene po meni nije uredu. Bolje da ste uzeli samo kombinaciju roze i bele ili roze i sive. Potrudite se da u sledećen looku preovladava samo jedna boja sa primjesama jos jedne, čisto da ne bude prešareno.
[b]Bodovi: 5/10[/b]
[color=#ff00a8][b]Slike:[/b] [/color] Slike su predivne. Lepo su uklopljene u čitav look. Svidja mi se što svaki mesec birate zvezdu koja će krasiti vaš logo. Slike na logu su odlicnog kvaliteta i vidi se da je profesionalno uradjeno.Jedino oko čega imam zamerku su ikonice. Ne uklapaju mi se u forum. One jesu lepo odradjene, ali bi bilo bolje da ste uradili nešto drugo, a ne samo ikonicu sa tekstom. Takodje ikonice za teme su sa klasičnog skina i one se baš i ne uklapaju u temu foruma kao ni u skin.
[b]Bodovi: 5/10[/b]
[color=#ff00a8][b]Skripte/bagovi:[/b] [/color] Ja nisam primetila niti jedan bag ili gresku tako da ovde dobijate maksimalan broj bodova.
[b]Bodovi: 5/5[/b]

[color=#ff00a8][b]TOTAL: 15/25[/b][/color]

[center][color=#ff00a8][img]http://www.dodaj.rs/f/3p/wI/3VZgYxCK/organizacija.png[/img]
[/color][/center]
[color=#ff00a8][b]Dužina indeksa:[/b][/color] Index je primerne dužine, lepo ste to organizovali. Htela bi da vam savetujem da dodate opise pdforuma. Pošto vidim da imate sličice i mislim da bi to lepo izgledalo. Prvi dio indexa čine informacije o forumu i predstavljanje članova i to je uredu. Drugi dio je onaj glavni dio. Vezan je za tematiku foruma. Lepo je organizovan i sve je lepo sredjeno. Treći dio je off dio i on je malo redugačak. Savetujem vam da podforume Photoshop kutak, Life i Takmičenja staviti u DG kafe. Lepše će izgledati.
[b]Bodovi: 8/10[/b]
[color=#ff00a8][b]Pravila i broj članova Tima:[/b][/color] Pravila su lepo napisana i nema gramatuičkih grešaka. Vidim da ste koristili srpsku latinicu i slova šđćčž i to je savršeno. Imate tri admininistratora. Po meni je to previše za forum ove starosti i ovog broja članova. Mislim da bi dva admina savršeno obavaljla taj posao. Onom adninu kojije najmanje aktivan dajte poziciju glavnog moda. To je samo moj savet, ne morate to da uradite i ne želim da me pogrešno shvatite. To je samo moje mišljenje. Imate tri moderatora i to je odličan broj i bio bi odličan kada bi imali i još jednog više. Neću vam na ovom oduzimati bodove, jer ako vi snmatrate da vam je potreban toliko broj admina onda vam je potreban.
[b]Bodovi: 10/10[/b]
[color=#ff00a8][b]Gramatika i pravopis:[/b][/color] Admini pišu šđćčž i to je odlično. Pravila su odlično napisana kao i imena podforuma. Neki članovi pišu bez kvačica, ali tu ništa ne možete tako da, samo tako nastavite.
[b]Bodovi: 10/10[/b]

[color=#ff00a8][b]TOTAL: 28/30[/b][/color]

[center][img]http://www.dodaj.rs/f/1S/vJ/167G2Dik/aktivnost.png[/img]
[/center]
[color=#ff00a8][b]Broj članova:[/b][/color] Imte 205 članova i to je odličan broj za dva meseca postojanja. Nastavite se truditi i pozivati članove da vam se pridruže. Imate veliki potencijal za dalji razvoj.
[b]Bodovi: 15/15[/b]
[color=#ff00a8][b]Broj poruka i tema: [/b][/color] Imate dobar broj poruka i tema, amda je to moglo još, ali znama kako je kada članovi neće da pišu. Organizujte neku zanimljivu diskusiju i vjeruj te mi članovi će kucati. Koliko sam primetla ne kuca se samo u off delu nego i u ostalim temama i to je odlično. Samo napred, ne dajte se.
[b]Bodovi: 13/15[/b]
[color=#ff00a8][b]Spam:[/b][/color] Nisam primetila mnogo spama. Jeste da članovi vole da odogovaruje kratkim porukama, ali to je do njih. Ne možete da ih naterate da pišu tri do četiri reda u svakoj temi. Tako da je ovo super.
[b]Bodovi: 5/5[/b]

[color=#ff00a8][b]TOTAL: 33/35[/b][/color]

[color=#ff00a8][b][size=24]UKUPNO BODOVA: 85/100[/size][/b][/color]
Mali osvrt na ocjenu. [color=#ff00a8]
Sve u svemu je odlično. Izgubili ste malo bodova na izgledu, ali to se da popraviti. Nadam se da će vam forum uspeti i da će biti veoma uspešan. Želim vam mnogo sreće u daljem radu.[/color]
[color=#ff00a8]
[b][font=Arial]Pozdrav,
**Taca**[/font][/b][/color]

Da li ste zadovoljni? Moze u zakljucano.


_________________
Daily Gossip Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

4Završeno Re: Daily Gossip on Sat Oct 09, 2010 7:28 pm

~Blair&Chuck~

~Blair&Chuck~

•Eclipse Fan•
•Eclipse Fan•
Jako sam zadovoljna,hvala ti Taco:)
Ali voljela bih da jos neko pregleda,za ovaj smo se pregled dugo pripremali xD

View user profile

5Završeno Re: Daily Gossip on Sat Oct 09, 2010 7:54 pm

Godric Gryphindor

Godric Gryphindor

*Madonna Forever*
*Madonna Forever*
Pregled za Daily Gossip forum

Prvi utisak

Aktivnost: Za dva meseca ste sakupili preko 200 korisnika, blizu 10 000 poruka, lep broj konektiranih članova i dnevnih konekcija. Stvarno sam oduševljen, odličan početak.
Bodovi: 5/5

Izgled: Jeste da su ovi skinovi dosadili ali kada sam ušao na forum hompage me je oduševila. Ostao sam bez reči. Look je lepo usklađen, nemam zamerki. Boje su lepe i prijatne, jedino vam zameram što je skin pomalo "ženski".
Bodovi: 4/5

TOTAL: 9/10


Dizajn

Boje: Boje su prijatne i lepe ali ima dosta roze boje što vuče da je forum za devojčice. Bolje da ste stvaili neku nebo plavu. Ona boja u postovima me je oduševila.
Bodovi: 8/10

Slike: Navigacije su fantastične, ali fantastične. Userbarovi su mi jako lepi. Logo i footer nisu loši. Ikonice (new, old, lock) mi se baš i ne sviđaju. Jeste da idu uz rozu podzadinu koju koristite ali pošto mi se ne sviđa ta podzadina ne sviđaju mi se ni ikonice. Uz plavu u koju biste promenili podzadinu možete i takve ikonice ali plave. Ikonice za teme menjajte podhitno. Bolje stavite kao za new, old, lock ali u manjem izdanju. Butonsi nisu loši.
Bodovi: 6.5/10

Skripte/bagovi: Između logoa i navigacija je velik razmak, smanjite ga. Ostalo je u redu.
Bodovi: 4/5

TOTAL: 18.5/25


Organizacija i profesionalnost

Dužina indeksa: Indeks je prosečan. Malo mi se ne sviđa organizacija. DG poene ubacite pod Off, stavite ispod uvodnog dela ili na kraju foruma. Daily Gossip bi ste mogli da proširite možda sa RPG delom. Mislim da bi RPG deo mnogo doprineo uspešnosti foruma i broju poruka.
Bodovi: 7/10

Pravila i broj članova Tima: Lepo sročena pravila ali sam ih jedva našao. Jako su vam veliki razmaci između tema, tačnije naslovi tema su vam jako dugački i sve izgleda neorganizovano i nabacano. Nađite nekog koderatora da vam to namesti. Tri administratora je puno za forum sa 200 članova. Najmanje aktivnog prebacite u moderatore. Uz tri administratora tri moderatora je takođe puno. Regulišite malo taj tim.
Bodovi: 5/10

Gramatika i pravopis: Članovi/Users je jedini deo na srpsko engleskom. Ili stavite sve na srpskom/engleskom ili ništa. Ne koristite slova ščćžš već ccs ali bolje i to nego ch sh... Bilo bi bolje da ubacite šđčćž. Poštujete gramatiku i pravopis.
Bodovi: 7/10

TOTAL: 19/30


Aktivnost

Broj članova: Preko 200 članova za dva meseca je fantastično. Broj konektiranih članova u zadnjih par dana je fascinantan. Broj maksimalno konektiranih članova i trenutnih članova na forumu je veoma dobar. Stvarno za dva meseca nemam zamerki.
Bodovi: 15/15

Broj poruka i tema: Za dva meseca sakupiti blizu 10 hiljada poruka je stvarno uspeh. Ipka u odnosu na 200 članova bi moglo biti malčice bolje. Broj poruka članova tima je lep (jedan moderator ima 200 poruka). Danas ste ispostovali lep broj poruka.
Bodovi: 13/15

Spam: Nisam primetio.
Bodovi: 5/5

TOTAL: 33/35


UKUPNO BODOVA: 79.5/100Code:
[center][size=24][color=red][b]Pregled za Daily Gossip forum[/b][/color][/size][/center]

[size=15][color=blue][b]Prvi utisak[/b][/color][/size]

[color=green][b]Aktivnost:[/b][/color] Za dva meseca ste sakupili preko 200 korisnika, blizu 10 000 poruka, lep broj konektiranih članova i dnevnih konekcija. Stvarno sam oduševljen, odličan početak.
[b]Bodovi: 5/5[/b]

[color=green][b]Izgled:[/b][/color] Jeste da su ovi skinovi dosadili ali kada sam ušao na forum hompage me je oduševila. Ostao sam bez reči. Look je lepo usklađen, nemam zamerki. Boje su lepe i prijatne, jedino vam zameram što je skin pomalo "ženski".
[b]Bodovi: 4/5[/b]

[color=red][b]TOTAL: 9/10[/b][/color]


[size=15][color=blue][b]Dizajn[/b][/color][/size]

[color=green][b]Boje:[/b][/color] Boje su prijatne i lepe ali ima dosta roze boje što vuče da je forum za devojčice. Bolje da ste stvaili neku nebo plavu. Ona boja u postovima me je oduševila.
[b]Bodovi: 8/10[/b]

[color=green][b]Slike:[/b][/color] Navigacije su fantastične, ali fantastične. Userbarovi su mi jako lepi. Logo i footer nisu loši. Ikonice (new, old, lock) mi se baš i ne sviđaju. Jeste da idu uz rozu podzadinu koju koristite ali pošto mi se ne sviđa ta podzadina ne sviđaju mi se ni ikonice. Uz plavu u koju biste promenili podzadinu možete i takve ikonice ali plave. Ikonice za teme menjajte podhitno. Bolje stavite kao za new, old, lock ali u manjem izdanju. Butonsi nisu loši.
[b]Bodovi: 6.5/10[/b]

[color=green][b]Skripte/bagovi:[/b][/color] Između logoa i navigacija je velik razmak, smanjite ga. Ostalo je u redu.
[b]Bodovi: 4/5[/b]

[color=red][b]TOTAL: 18.5/25[/b][/color]


[size=15][color=blue][b]Organizacija i profesionalnost[/b][/color][/size]

[color=green][b]Dužina indeksa:[/b][/color] Indeks je prosečan. Malo mi se ne sviđa organizacija. DG poene ubacite pod Off, stavite ispod uvodnog dela ili na kraju foruma. Daily Gossip bi ste mogli da proširite možda sa RPG delom. Mislim da bi RPG deo mnogo doprineo uspešnosti foruma i broju poruka.
[b]Bodovi: 7/10[/b]

[color=green][b]Pravila i broj članova Tima:[/b][/color] Lepo sročena pravila ali sam ih jedva našao. Jako su vam veliki razmaci između tema, tačnije naslovi tema su vam jako dugački i sve izgleda neorganizovano i nabacano. Nađite nekog koderatora da vam to namesti. Tri administratora je puno za forum sa 200 članova. Najmanje aktivnog prebacite u moderatore. Uz tri administratora tri moderatora je takođe puno. Regulišite malo taj tim.
[b]Bodovi: 5/10[/b]

[color=green][b]Gramatika i pravopis:[/b][/color] Članovi/Users je jedini deo na srpsko engleskom. Ili stavite sve na srpskom/engleskom ili ništa. Ne koristite slova ščćžš već ccs ali bolje i to nego ch sh... Bilo bi bolje da ubacite šđčćž. Poštujete gramatiku i pravopis.
[b]Bodovi: 7/10[/b]

[color=red][b]TOTAL: 19/30[/b][/color]


[size=15][color=blue][b]Aktivnost[/b][/color][/size]

[color=green][b]Broj članova:[/b][/color] Preko 200 članova za dva meseca je fantastično. Broj konektiranih članova u zadnjih par dana je fascinantan. Broj maksimalno konektiranih članova i trenutnih članova na forumu je veoma dobar. Stvarno za dva meseca nemam zamerki.
[b]Bodovi: 15/15[/b]

[color=green][b]Broj poruka i tema:[/b][/color] Za dva meseca sakupiti blizu 10 hiljada poruka je stvarno uspeh. Ipka u odnosu na 200 članova bi moglo biti malčice bolje. Broj poruka članova tima je lep (jedan moderator ima 200 poruka). Danas ste ispostovali lep broj poruka.
[b]Bodovi: 13/15[/b]

[color=green][b]Spam:[/b][/color] Nisam primetio.
[b]Bodovi: 5/5[/b]

[color=red][b]TOTAL: 33/35[/b][/color]


[color=red][b][size=24]UKUPNO BODOVA: 79.5/100[/size][/b][/color]

View user profile

6Završeno Re: Daily Gossip on Sat Oct 09, 2010 8:09 pm

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
Da li si sada zadovoljna?


_________________
Daily Gossip Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

7Završeno Re: Daily Gossip on Sat Oct 09, 2010 8:17 pm

~Blair&Chuck~

~Blair&Chuck~

•Eclipse Fan•
•Eclipse Fan•
Jesam,zadovoljna sam:)
A ja i drugarica smo adminke i zajedno smo napravile forum,ali ja sam glavni admin.T adrugarica ima previse skolskih obaveza i ne moze bas cesto dolaziti,a ne mogu ni ja sve sama,tako da imamo 3 admina i 3 moda sto je po meni ok:)
Ovo moze LOCK:)
Hvala vam

View user profile

8Završeno Re: Daily Gossip on Sat Oct 09, 2010 8:41 pm

Godric Gryphindor

Godric Gryphindor

*Madonna Forever*
*Madonna Forever*
U redu, na ovaj broj poena dodaj još pola poena zbog moje loše procene ili neznanja i to ti je konačna ocena Wink

View user profile

9Završeno Re: Daily Gossip on Sat Oct 09, 2010 9:01 pm

~Blair&Chuck~

~Blair&Chuck~

•Eclipse Fan•
•Eclipse Fan•
Ma nema to veze:)
Ja sam samo rekla da znate zasto je tako

View user profile

10Završeno Re: Daily Gossip on Sat Oct 09, 2010 9:33 pm

Nera

Nera

Sapienti sat
Sapienti sat
Završeni pregledi Daily Gossip 790186

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Make a forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com