Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Završeno TvNovele-Serbia on Thu Oct 28, 2010 2:08 pm

Lady_X_

Lady_X_

Regularan Član
Regularan Član
Pregled za forum: www.tvnovele.net
Opis : Forum o telenovelama u Srbiji.
Forum je star oko godinu ipo.

Nalog : Posmatrac
Pass : tvnovele
Sad jeste, ja sam pokusala da udjem.Last edited by Lady_X_ on Fri Oct 29, 2010 10:08 am; edited 1 time in total

View user profile

2Završeno Re: TvNovele-Serbia on Thu Oct 28, 2010 2:18 pm

Nera

Nera

Sapienti sat
Sapienti sat
Koja aktivnost, nevjerojatno TvNovele-Serbia 271843 TvNovele-Serbia 878791


Lista čekanja


Edit; nalog nije dobar.
(Uneli ste pogrešno ili neaktivno korisničko ime ili pogrešnu šifru)

View user profile

3Završeno Re: TvNovele-Serbia on Thu Oct 28, 2010 8:20 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Napiši koliko je forum star.


_________________
View user profile

4Završeno Re: TvNovele-Serbia on Fri Oct 29, 2010 10:09 am

Lady_X_

Lady_X_

Regularan Član
Regularan Član
Eto upisala sam u prvom postu Smile

Hope hvala Wink

View user profile

5Završeno Re: TvNovele-Serbia on Fri Oct 29, 2010 10:12 am

Nera

Nera

Sapienti sat
Sapienti sat
Lista čekanja

Uraditi ću ti ja.

View user profile

6Završeno Re: TvNovele-Serbia on Fri Oct 29, 2010 11:46 am

Nera

Nera

Sapienti sat
Sapienti sat
Pregled za TvNovele - Serbia forum


Prvo da kažem, kako se nadam da pregled ni u kom slučaju neće da bude shvaćen na pogrešan način. Na kraju je uvijek najbitnije od svega da ste Vi svi zajedno uradili od svog foruma mjesto kojim se sami ponosite. I duboko vjerujem kako je svaki projekt oko kojeg se netko trudio njemu stotica, i ne treba da bude drugačije, ostalo je samo gledište nekoga koji dolazi sa strane s kim se vi možete ili ne morate složiti, no uzmite u obzir da se netko trudio da na Vašem forumu provede neko vrijeme i na kraju krajeva da vam to svoje mišljenje stavi na ''papir.'' Moje zamjerke ne mora da budu svačije zamjerke no na koncu ste vi ti koji su tražili pregled kroz tuđe oči i ukoliko se na njega nećete obazirati u sljedećem uređivanju foruma, bilo bi lijepo da to mišljenje poštujete kao što sam se ja trudila da kroz svoj osvrt poštujem i Vas i Vaše ideje. Pa eto, da krenemo…

TvNovele-Serbia Prviutisak

Aktivnost: Moram priznati da sam samo jednom na neki način pregledala forum s ovoliko broja članova. Radilo se o jednom stranom forumu. Ne znam što bi vam rekla zaista na ovoliki broj članova, doli da vaši newselleri zaista imaju kome ići. Na prvi pogled aktivnost je fascinantna, još kada sam vidjela da se radi o listi 0 – 24 logiranih, naprosto ste me zadivili. Jedino što nije možda proporcionalano listi registriranih ni konektiranih je broj poruka. Uzmimo za primjer FoFče koji ima 3 puta manje članova a isto poruka. Eh sada, djevojke ne bi mi bilo dobro kada bih za ovu stavku kod vas dala išta manje od petice. Zbilja ste uspjele da rasturite s svojim forumom.
Bodovi: 5/5

Izgled: Što se tiče izgleda ipak imam mali zamjerki. Najviše sam dvojila da li da izkažem kroz pregled jer mi je zaista žao išta uzeti za zlo forumu koji je živ kao vaš. Sve u svemu dojam je jako blag, imate vidljivih bugova na forumu, i daleko predugačak indeks za moj ukus kojeg su tabele produžile toliko da je smorio do dna. Ja sam kao gost cicija. Znam da vjerojatno nekima to ne smeta, ali je po mom mišljenju moglo da bude urađeno profesionalnije i elegantnije.
Bodovi: 2/5

TOTAL: 7/10


TvNovele-Serbia Dizajn

Boje: Što se tiče boja, opet ponavljam. Išli ste na sigurno s beige, s tim da je ima na forumu u mnogo varijanti. Kada se nešto tako radi, obično se dogodio isto što se za moj uskus dogodilo i vama a to je da je cijeli look nekako pomalo zabljedio. Uvijek sam za to kada se radi o looku da jedna boja bude ona temeljna tj. jedna jača boja koja će nositi look, posebice kada se radi o svijetlim varijantama lookova kako se ne bi dogodilo da cijeli look mnogo zablijedi. Trebalo je još potamniti ovu sliku https://redcdn.net/ihimizer/img291/8018/punm.png jer se pogubila previše. Što se tiče headera tu je situacija malo bolja i po meni on izvlači look. Malo bih potamnila boju ikonice za No new, koja se kod mene potpuno utopila u cijeli forum. U globalu, ne mogu da kažem da je ništa strašno loše po ovoj stavci, ali je moje osobno mišljenje da se moglo uraditi barem na malo drugačiji te da bi se s nekim drugim bojama sve doimalo dosta konkretnije.
Bodovi: 7/10

Slike: Što se tiče slika, header mi je urađen korektno. Ne mogu da stavim zamjerku na njega jer bi to zaista bila stvar osobnog ukusa. No svakako bih promijenila navigacije koje su mi, khm, ne znam kako da se najbolje izrazim, presitne na ovoliki forum, kao da se nestale pod logom. Dopadaju mi se ikonice za forume, sve su korektne, no kao što sam već navela promijenila bih ikonicu za no new. Djevojka koje se nalazi na footeru trebala je da bude malo bolje odrezana i uklopljena. Ova slika mi se ne dopada https://redcdn.net/ihimizer/img291/8018/punm.png , to sam već napomenula. Što se tiče ikonica za topicse, uvijek sam za to da se za njih potrudi napraviti nove ikonice ne samo umanji male koje se nalaze na forumu. Moram da kažem da osobno nisam ljubitelj fan gifova koji se nalaze pod vašim profilima, no na to moram da zažmirim jer je stvarno stvar osobnog ukusa. Vaš forum favicon mi se ne dopada i trebalo bi da ga promijenite. Rankovi su vam cute. Slikice koje su u opisima foruma su također lijepe. Sve us svemu ipak je moglo da bude popravaka na ovom dijelu. Nije loše, ali nije ni vrhunski.
Bodovi: 8/10

Skripte/bagovi: Ono što mi se ne dopada jest što imate vidljivih bugova na forumu koje svakako trebate popraviti. Prilikom mog dolaska na forum, kada bih kliknula da se s portala prebacim na indeks pored loga bi mi se pojavila velika bijela okomita crta.
Djevojka u footeru je presiječenja Jump to opcijom, https://i.servimg.com/u/f26/15/66/68/20/bugovi11.png
Također je slika u footeru prekrivena creditsima,
https://i.servimg.com/u/f26/15/66/68/20/bugovi10.png
Spomenula sam negdje utekstu slikice koje se nalaze u opisima foruma. Ono što mi se kod njih ne dopada jest što se ne nalaze u svakom opisu pa su vam negdje tabele foruma veće negdje manje. Trebalo je da riješite ove koji su odmah vidljivi.
Bodovi: 3/5

TOTAL: 18/25

TvNovele-Serbia Organizacija

Dužina indeksa: Nakon što sam naprosto zadivljena vašom aktivnošću moram da kažem da me ova stavka najviše zasmetala. Indeks vam je previše dug, čitajte kao da sam podcrtala ovo poreviše. Zaista. Ono što mi se ne dopada jesu ove tabele na vrhu. O čemu se radi? S obzirom da vam tema obuhvaća mnogo sve telenovele i da ponekada zaista morate da produžite indeks, mislim da vam ove tabele nikako ne trebaju. Možda ih je nekome lijepo vidjeti ai posluže, mnogo odnemažu u dužini indeksa. Isto to vrijedi za slike u opisima foruma. Možda da im se makar malo smanji visina i mislim kako bi to svakako pomoglo. Trebalo bi zaista nešto pdf-ova staviti kao 'sub-forume'. Npr. hot seats, svaštaru i ankete. Da se sve to malo smanji. Razmislite o uvođenju Return top opcije ta o pokazivanju poslijednjih tema u kojima je postano na indexu. Ja sam mnogo na internetu i premda ne pratim telenovele, no forumima koje posjećujem uvijek zamjeram duljinu indeksa tako da naprosto moram da budem objektivna i kod vas jer bi ovo zamjerila i drugima. Sve u svemu moglo je da bude dosta bolje.
Bodovi: 6/10

Pravila i broj članova Tima: Po ovoj bi vam stavci da mogu dala 100 bodova. Drago mi je što netko napokon ne podliježe onom gomilanju ekipe u staffu foruma iz nejasnih razloga. Imate odličan, da se još bolje izrazim, do sada najbolji broj administracije koje sam vidjela igdje na forumima. Imate sve pravila potrebna za normalno odvijanje rada foruma. Ono što je možda moglo da bude urađeno malo bolje jest to da budu otipkana s kvačicama, i da stavite nekakve gabarite što se tiče potpisa na forumu. Smatram da je 607px × 456px daleko previše za jedan potpis i tu je situacija mogla da bude dosta bolja.
Bodovi: 9/10

Gramatika i pravopis: Što se tiče gramatike i pravopisa pridržavate je se u službenom dijelu foruma i to mi se dopada. Nema ništa ružnije od fenserskog jezika na forumu i ništa više ne odbija potencijalne nove članove. Ovdje djevojke također nemam zamjerke. Super ste, sve pohvale.
Bodovi: 10/10

TOTAL: 25/30


TvNovele-Serbia Aktivnost

Broj članova: Naprosto nevjerojatan broj članova bez obzira na vrijeme postojanja. Samo sam jednom prisustovala na forumu s ovoliko članova a da je bio slične tematike. Drago mi je da je ovo nekome pošlo za rukom i drago mi je što je vaša lista posljednjih konektiranih u 24h nevjerojatno duga. Zaista ste me na prvi pogled ovime impresionirale. Broj gostiju na vašem forumu je također nevjerojatan, sve u svemu ne mogu da kažem ništa po ovoj stavci. Premda ih se mnogo nikada nije logiralo na forum zadivile ste me.
Bodovi: 15/15

Broj poruka i tema: Uvijek sam po ovom pitanju proporcionalna. Broj poruka nije baš proporcionalan broju članova na forumu premda i jest vremenu postojanja. Uzmimo za primjer FOF koji ima dosta manje članova ali gotovo jednako poruka. Trebate popraviti neke sitnice i možda potom poslati newseller članovima o novostima na vašem forumu. Kada bi uspjeli da aktivirate i ostale članove, mogu samo da zamislim što bi to bilo na vašem forumu. Objektivno s obzirom na sve činjenice moglo je da bude bolje. Moram da tako i ocijenim. Na svemu ostalom mogu samo da vam čestitam i zaželim da i dalje nastavite tako.
Bodovi: 12/15

Spam: Nisam primijetila mnogo spamma na forumu ako ćemo da stavimo sa strane to što članovi često zaziru od rasprave i vole da se dopisuju kratkim rečenicama. Opet, to nije odraz želje za spammom, više pomalo nezrelosti. Ne mogu da vam uzimam za zlo ono što nisam uzela nikome tako da ste na ovom dijelu također rasturili.
Bodovi: 5/5

TOTAL: 32/35

UKUPNO BODOVA: 82/100

Osvrt na ocjenu. Opet kažem, ona MORA da bude poporcionalna s vremenom nastanka foruma i objektivna. I na mogu da kažem premda nisam mnogo dugo na FoF da niste DALEKO najbolji forum što se tiče aktivnosti koji sam do sada vidjela. Ostaju zamjerke što se tiče dizajna i bila bi licimjerna kada ih ne bih izrazila. Dizajn se uvijek može popraviti, a do ovoga što vi imate na forumu teško se može doći. Ne znam što još da kažem doli da vam želim sreću u daljnjem radu i da ste me uistinu s mnogo stavki impresionirale.

Srdačan pozdrav,
Hope

Podijeli pregled s članovima;
Code:
[center][size=24][color=olive][b]Pregled za TvNovele - Serbia forum[/b][/color][/size][/center]


Prvo da kažem, kako se nadam da pregled ni u kom slučaju neće da bude shvaćen na pogrešan način. Na kraju je uvijek najbitnije od svega da ste Vi svi zajedno uradili od svog foruma mjesto kojim se sami ponosite. I duboko vjerujem kako je svaki projekt oko kojeg se netko trudio njemu stotica, i ne treba da bude drugačije, ostalo je samo gledište nekoga koji dolazi sa strane s kim se vi možete ili ne morate složiti, no uzmite u obzir da se netko trudio da na Vašem forumu provede neko vrijeme i na kraju krajeva da vam to svoje mišljenje stavi na ''papir.'' Moje zamjerke ne mora da budu svačije zamjerke no na koncu ste vi ti koji su tražili pregled kroz tuđe oči i ukoliko se na njega nećete obazirati u sljedećem uređivanju foruma, bilo bi lijepo da to mišljenje poštujete kao što sam se ja trudila da kroz svoj osvrt poštujem i Vas i Vaše ideje. Pa eto, da krenemo…

[center][img]http://www.dodaj.rs/f/1A/X8/4KqAtxYV/prviutisak.png[/img]
[/center]

[color=olive][b]Aktivnost:[/b][/color] Moram priznati da sam samo jednom na neki način pregledala forum s ovoliko broja članova. Radilo  se o jednom stranom forumu. Ne znam što bi vam rekla zaista na ovoliki broj članova, doli da vaši newselleri zaista imaju kome ići. Na prvi pogled aktivnost je fascinantna, još kada sam vidjela da se radi o listi 0 – 24 logiranih, naprosto ste me zadivili. Jedino što nije možda proporcionalano listi registriranih ni konektiranih je broj poruka. Uzmimo za primjer FoFče koji ima 3 puta manje članova a isto poruka. Eh sada, djevojke ne bi mi bilo dobro kada bih za ovu stavku kod vas dala išta manje od petice. Zbilja ste uspjele da rasturite s svojim forumom.
[b]Bodovi: 5/5[/b]

[color=olive][b]Izgled:[/b][/color] Što se tiče izgleda ipak imam mali zamjerki. Najviše sam dvojila da li da izkažem kroz pregled jer mi je zaista žao išta uzeti za zlo forumu koji je živ kao vaš. Sve u svemu dojam je jako blag, imate vidljivih bugova na forumu, i daleko predugačak indeks za moj ukus kojeg su tabele produžile toliko da je smorio do dna. Ja sam kao gost cicija. Znam da vjerojatno nekima to ne smeta, ali je po mom mišljenju moglo da bude urađeno profesionalnije i elegantnije.
[b]Bodovi: 2/5[/b]

[color=olive][b]TOTAL: 7/10[/b][/color]


[center][img]http://www.dodaj.rs/f/3E/AV/3CcDKkTG/dizajn.png[/img]
[/center]

[color=olive][b]Boje:[/b][/color] Što se tiče boja, opet ponavljam. Išli ste na sigurno s beige, s tim da je ima na forumu u mnogo varijanti. Kada se nešto tako radi, obično se dogodio isto što se za moj uskus dogodilo i vama a to je da je cijeli look nekako pomalo zabljedio. Uvijek sam za to kada se radi o looku da jedna boja bude ona temeljna tj. jedna jača boja koja će nositi look, posebice kada se radi o svijetlim varijantama lookova kako se ne bi dogodilo da cijeli look mnogo zablijedi. Trebalo je još potamniti ovu sliku http://img291.imageshack.us/img291/8018/punm.png jer se pogubila previše. Što se tiče headera tu je  situacija malo bolja i po meni on izvlači look. Malo bih potamnila boju ikonice za No new, koja se kod mene potpuno utopila u cijeli forum. U globalu, ne mogu da kažem da je ništa strašno loše po ovoj stavci, ali je moje osobno mišljenje da se moglo uraditi barem na malo drugačiji te da bi se s nekim drugim bojama sve doimalo dosta konkretnije.
[b]Bodovi: 7/10[/b]

[color=olive][b]Slike:[/b][/color] Što se tiče slika, header mi je urađen korektno. Ne mogu da stavim zamjerku na njega jer bi to zaista bila stvar osobnog ukusa. No svakako bih promijenila navigacije koje su mi, khm, ne znam kako da se najbolje izrazim, presitne na ovoliki forum, kao da se nestale pod logom. Dopadaju mi se ikonice za forume, sve su korektne, no kao što sam već navela promijenila bih ikonicu za no new. Djevojka koje se nalazi na footeru trebala je da bude malo bolje odrezana i uklopljena. Ova slika mi se ne dopada http://img291.imageshack.us/img291/8018/punm.png , to sam već napomenula. Što se tiče ikonica za topicse, uvijek sam za to da se za njih potrudi napraviti nove ikonice ne samo umanji male koje se nalaze na forumu. Moram da kažem da osobno nisam ljubitelj fan gifova koji se nalaze pod vašim profilima, no na to moram da zažmirim jer je stvarno stvar osobnog ukusa. Vaš forum favicon mi se ne dopada i trebalo bi da ga promijenite. Rankovi su vam cute. Slikice koje su u opisima foruma su također lijepe. Sve us svemu ipak je moglo da bude popravaka na ovom dijelu. Nije loše, ali nije ni vrhunski.
[b]Bodovi: 8/10[/b]

[color=olive][b]Skripte/bagovi:[/b][/color] Ono što mi se ne dopada jest što imate vidljivih bugova na forumu koje svakako trebate popraviti. Prilikom mog dolaska na forum, kada bih kliknula da se s portala prebacim na indeks pored loga bi mi se pojavila velika bijela okomita crta.
Djevojka u footeru je presiječenja Jump to opcijom, http://i26.servimg.com/u/f26/15/66/68/20/bugovi11.png
Također je slika u footeru prekrivena creditsima, 
http://i26.servimg.com/u/f26/15/66/68/20/bugovi10.png
Spomenula sam negdje utekstu slikice koje se nalaze u opisima foruma. Ono što mi se kod njih ne dopada jest što se ne nalaze u svakom opisu pa su vam negdje tabele foruma veće negdje manje. Trebalo je da riješite ove koji su odmah vidljivi.
[b]Bodovi: 3/5[/b]

[color=olive][b]TOTAL: 18/25[/b][/color]

[center][img]http://www.dodaj.rs/f/3p/wI/3VZgYxCK/organizacija.png[/img]
[/center]

[color=olive][b]Dužina indeksa:[/b][/color] Nakon što sam naprosto zadivljena vašom aktivnošću moram da kažem da me ova stavka najviše zasmetala. Indeks vam je previše dug, čitajte kao da sam podcrtala ovo poreviše. Zaista. Ono što mi se ne dopada jesu ove tabele na vrhu. O čemu se radi? S obzirom da vam tema obuhvaća mnogo sve telenovele i da ponekada zaista morate da produžite indeks, mislim da vam ove tabele nikako ne trebaju. Možda ih je nekome lijepo vidjeti ai posluže, mnogo odnemažu u dužini indeksa. Isto to vrijedi za slike u opisima foruma. Možda da im se makar malo smanji visina i mislim kako bi to svakako pomoglo. Trebalo bi zaista nešto pdf-ova staviti kao 'sub-forume'. Npr. hot seats, svaštaru i ankete. Da se sve to malo smanji. Razmislite o uvođenju Return top opcije ta o pokazivanju poslijednjih tema u kojima je postano na indexu. Ja sam mnogo na internetu i premda ne pratim telenovele, no forumima koje posjećujem uvijek zamjeram duljinu indeksa tako da naprosto moram da budem objektivna i kod vas jer bi ovo zamjerila i drugima. Sve u svemu moglo je da bude dosta bolje.
[b]Bodovi: 6/10[/b]

[color=olive][b]Pravila i broj članova Tima:[/b][/color] Po ovoj bi vam stavci da mogu dala 100 bodova. Drago mi je što netko napokon ne podliježe onom gomilanju ekipe u staffu foruma iz nejasnih razloga. Imate odličan, da se još bolje izrazim, do sada najbolji broj administracije koje sam vidjela igdje na forumima. Imate sve pravila potrebna za normalno odvijanje rada foruma. Ono što je možda moglo da bude urađeno malo bolje jest to da budu otipkana s kvačicama, i da stavite nekakve gabarite što se tiče potpisa na forumu. Smatram da je 607px × 456px daleko previše za jedan potpis i tu je situacija mogla da bude dosta bolja. 
[b]Bodovi: 9/10[/b]

[color=olive][b]Gramatika i pravopis:[/b][/color] Što se tiče gramatike i pravopisa pridržavate je se u službenom dijelu foruma i to mi se dopada. Nema ništa ružnije od fenserskog jezika na forumu i ništa više ne odbija potencijalne nove članove. Ovdje djevojke također nemam zamjerke. Super ste, sve pohvale. 
[b]Bodovi: 10/10[/b]

[color=olive][b]TOTAL: 25/30[/b][/color]


[center][img]http://www.dodaj.rs/f/1S/vJ/167G2Dik/aktivnost.png[/img]
[/center]

[color=olive][b]Broj članova:[/b][/color] Naprosto nevjerojatan broj članova bez obzira na vrijeme postojanja. Samo sam jednom prisustovala na forumu s ovoliko članova a da je bio slične tematike. Drago mi je da je ovo nekome pošlo za rukom i drago mi je što je vaša lista posljednjih konektiranih u 24h nevjerojatno duga. Zaista ste me na prvi pogled ovime impresionirale. Broj gostiju na vašem forumu je također nevjerojatan, sve u svemu ne mogu da kažem ništa po ovoj stavci. Premda ih se mnogo nikada nije logiralo na forum zadivile ste me.
[b]Bodovi: 15/15[/b]

[color=olive][b]Broj poruka i tema:[/b][/color] Uvijek sam po ovom pitanju proporcionalna. Broj poruka nije baš proporcionalan broju članova na forumu premda i jest vremenu postojanja. Uzmimo za primjer FOF koji ima dosta manje članova ali gotovo jednako poruka. Trebate popraviti neke sitnice i možda potom poslati newseller članovima o novostima na vašem forumu. Kada bi uspjeli da aktivirate i ostale članove, mogu samo da zamislim što bi to bilo na vašem forumu. Objektivno s obzirom na sve činjenice moglo je da bude bolje. Moram da tako i ocijenim. Na svemu ostalom mogu samo da vam čestitam i zaželim da i dalje nastavite tako.
[b]Bodovi: 12/15[/b]

[color=olive][b]Spam:[/b][/color] Nisam primijetila mnogo spamma na forumu ako ćemo da stavimo sa strane to što članovi često zaziru od rasprave i vole da se dopisuju kratkim rečenicama. Opet, to nije odraz želje za spammom, više pomalo nezrelosti. Ne mogu da vam uzimam za zlo ono što nisam uzela nikome tako da ste na ovom dijelu također rasturili.
[b]Bodovi: 5/5[/b]

[color=olive][b]TOTAL: 32/35[/b][/color]

[b][color=olive][size=24]UKUPNO BODOVA: 82/100[/size][/color][/b]

Osvrt na ocjenu. Opet kažem, ona MORA da bude poporcionalna s vremenom nastanka foruma i objektivna. I na mogu da kažem premda nisam mnogo dugo na FoF da niste DALEKO najbolji forum što se tiče aktivnosti koji sam do sada vidjela. Ostaju zamjerke što se tiče dizajna i bila bi licimjerna kada ih ne bih izrazila. Dizajn se uvijek može popraviti, a do ovoga što vi imate na forumu teško se može doći. Ne znam što još da kažem doli da vam želim sreću u daljnjem radu i da ste me uistinu s mnogo stavki impresionirale.

Srdačan pozdrav,
Hope


Da li ste zadovoljni pregledom?Last edited by Hope on Sat Oct 30, 2010 8:36 am; edited 1 time in total

View user profile

7Završeno Re: TvNovele-Serbia on Sat Oct 30, 2010 12:41 am

Lady_X_

Lady_X_

Regularan Član
Regularan Član
Super, odlicno je, drago mi je da ti se forum svidja. Osim toga ocekivala sam vise kritika, uvek mi se uputi kritika za dizajn pa cak i ako se meni svidja, kao ovaj sad npr, meni je odlican Smile Ali dobro, nemamo svi isti ukus i prezadovoljna sam, hvala u svakom slucaju !

Pozdrav.

View user profile

8Završeno Re: TvNovele-Serbia on Sat Oct 30, 2010 8:09 am

Nera

Nera

Sapienti sat
Sapienti sat
Zaista osim dizajna, kojeg buga i dužine indexa, nemam što da zamjerim forumu koji je ovako aktivan. Bilo što drugo ne bi bilo korektno. Drago mi je što ti se pregled dopada.
Završeni pregledi TvNovele-Serbia 790186

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Free forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com