Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Završeno One Tree Hill Balkan on Sat Oct 30, 2010 8:51 pm

P. Sawyer

P. Sawyer

Veteran
Veteran
Ime foruma: One Tree Hill Balkan
Link: www.othbalkan.com
Opis: Forum o seriji One Tree Hill
Kolika je starost foruma: uskoro 16 meseci
Nalog:
nick: fof
sifra: 123456

View user profile

2Završeno Re: One Tree Hill Balkan on Sat Oct 30, 2010 9:55 pm

Nera

Nera

Sapienti sat
Sapienti sat
Lista čekanja One Tree Hill Balkan 119629

View user profile

3Završeno Re: One Tree Hill Balkan on Sun Oct 31, 2010 11:30 am

Nera

Nera

Sapienti sat
Sapienti sat
Pregled za One Tree Hill forum

Prvo da kažem, kako se nadam da pregled ni u kom slučaju neće da bude shvaćen na pogrešan način. Na kraju je uvijek najbitnije od svega da ste Vi svi zajedno uradili od svog foruma mjesto kojim se sami ponosite. I duboko vjerujem kako je svaki projekt oko kojeg se netko trudio njemu stotica, i ne treba da bude drugačije, ostalo je samo gledište nekoga koji dolazi sa strane s kim se vi možete ili ne morate složiti, no uzmite u obzir da se netko trudio da na Vašem forumu provede neko vrijeme i na kraju krajeva da vam to svoje mišljenje stavi na ''papir.'' Moje zamjerke ne mora da budu svačije zamjerke no na koncu ste vi ti koji su tražili pregled kroz tuđe oči i ukoliko se na njega nećete obazirati u sljedećem uređivanju foruma, bilo bi lijepo da to mišljenje poštujete kao što sam se ja trudila da kroz svoj osvrt poštujem i Vas i Vaše ideje. Pa eto, da krenemo…

One Tree Hill Balkan Prviutisak

Aktivnost: Postojite već godinu i pol dana. Ono što moram da kažem osim toga što s obzirom na razdoblje postojanja imate prilično malen broj članova i poruka ne dopada mi se što na forumu nemate vidljivu listu posljednjih 24/99h konektiranih. Nikada se nisam registrirala na forum koji nema listu posljednjih konektiranih, jer osim što ne mogu vidjeti ima li koga ikada na tom forumu, obično ju ne pokazuju oni kojima nije dobra, ne kažem da je to kod vas slučaj, ali je to moja procjena kada dolazim kao gost negdje. Tako da vam savjetujem da ju postavite radi gostiju. Dajem za primjer neke od foruma koje sam posjetila pri posljednjim pregledima koji postoje oko 3 mjeseca s 30 000 poruka. Da ne znam koliko postojite vjerojatno bi zažmirila na poruke i članove, ovako ne mogu.
Bodovi: 2/5

Izgled: Kako sam prvo došla na portal moram da kažem da mi je vaš logo korektan, i sve u svemu ne izgledate loše. Ono što mi se nije dopalo na portalu jest što portal prelazi granice bodya i to poprilično. Osim toga imate na forumu još vidljivih bugova o kojima ćemo da nastavimo u za to predviđenom dijelu. Osim bugova sve se doima koretkno. No ipak, takve stvari kvare prvi dojam, premda se nerijetko članovi prestanu obazirati na to, uvijek treba imati u vidu da gosti nisu, te popraviti ono što se popraviti da, jer inače ostavlja dojam nemara. Ono što zamjeram drugima moram da zamjerim i vama inače zaista ne bih bila objektivna. Žao mi je.
Bodovi: 2/5

TOTAL: 4/10


One Tree Hill Balkan Dizajn

Boje: Što se tiče boja i vi ste se odlučili za jednu boju te tako pomalo zabljedjeli cijeli look. Uvijek sam za to da na skinu stoji jedna boja koju možemo nazvati temeljnom, tj. da to ne budu varijacije jedne boje koja sama po sebi nije ''jaka'' kao što nije izrazito svijetlo plava – purple. No moram da priznam da ste to uradili ipak bolje od ostalih. Slika -primjer- je tamnija i ipak mi nekako nosi dizajn, tako da vam to me mogu da uzmem mnogo za zlo. Sve u svemu nije loše. Djeluje dosta konkretnije od ostalih foruma koje sam vidjela. Jedino što bih možda uradila je malo potamnila pozadinu da nije baš ovoliko blijeda.
Bodovi: 8/10

Slike: Dopada mi se što ste stavili sve likove na logo, možda je blendig mogao da bude malo bolji, ali ste to svakako uradili korektno. Ono što mi se ne dopada što je u poruci dobrodošlice korišten font koji je pomalo nečitak i ne ''podržava'' kvačice i to ste mogli da popravite. Lijepe su mi vaše ikonice za forume, no mijenjala bi ikonice topicsa (-primjer- etc.), premda mi se čini kao da sam ih negdje već vidjela. Ova -primjer- slika mi se dopada, te su mi footer i navigacije urađene korektno. Imate lijepe i jednostavne rankove. Zašto ne volim i ne smatram profesionalnim fan sile/gifove kao dodatak profilu. Naprosto jer bespotrebno izduže dio gdje se nalazi post, i još na to dodaj potpis, i imaš samo sa skrolaš tu minutu i pol. Evo - >
-primjer-
Slikice na portalu su lijepe. Sve u svemu radila bih neke prepravke ali nije loše. Promijenila bih forum favicon jer se iskreno ne razumje o čemu je riječ na njemu.
Bodovi: 6/10

Skripte/bagovi: Imate tri prilično vidljiva buga na forumu koja bi svakako trebali riješiti. Prvi je to što vam portal prelazi gabarite bodya.
Primjer: -portal bug-
Drugi je prilično vidljiva bijela crta na headeru.
Primjer: -header bug-
Treći isto tako primjetna bijela crta u footeru.
Primjer: -footer bug-
Radi se o bugovima i u Exploreru, Chromu i Mozilli.
Ono što mi se ne dopada uz sve to, a može da se sredi u administracijskom panelu jest visina tabela foruma koje zbog duljine opisa foruma nisu jednako visoke. Ovdje je djevojke bilo prilično vidljivih grešaka. Zaista mi je žao i nadam se da ćete se potruditi da ove stvari uklonite ukoliko želite da ostavit lijep dojam na svoje goste te zablistate svojim forumom. Tri buga tri boda tabele.
Bodovi: 1/5

TOTAL: 15/25

One Tree Hill Balkan Organizacija

Dužina indeksa: Eh sada, što se tiče duljine indeksa po meni imate odlično duljinu indeksa. No ono što vam ju kvari jesu tabele na vrhu foruma. Da nema njih povoj stavci vam ne bih imala što da kažem. Zažmiriti ću i nadam se da ćete ih ukloniti. Što se tiče samih foruma, dopadaju mi se nazivni vaših foruma, posebice River Court i Kerenin kafe. Možda da razmislite o preimenovanju foruma Parovi/Traume. Ovjde se zaista nema što spajati, sklonite tabele i uistinu imate odličnu dužinu indexa. Ono što bih ovdje jedinu uradila je uklonila moderatore s indeksa jer u krajnju ruku ni nemaju neku svrhu na indeksu.
Bodovi: 9/10

Pravila i broj članova Tima: Imate jako lijepo sastavljena pravila, napokon s kvačicama, s naglašenim bitnim dijelovima i bez deset uskličnika na kraju. To mi se dopada. Što se tiče članova tima, tu je brojka također super. Jako je neprofesionalno po meni gomilanje bespotrebne administracije na forumu, tako da je ovaj dio super. Možete ukloniti grupu VIP članovi pošto u njoj nema nikoga ili ju makar sakrijte dok ne postavite nekoga u nju.
Edit: Povlačim zamjerku: ''Otvaramo novu temu za VIP člana. Kao što je i do sada bilo, jednom nedeljno će mo postavljati scenu iz serije. Onaj ko prvi detaljno, i naravno tačno, objasni scenu dobiće rank VIP Člana za narednu nedelju.'' Super ideja, bravo djevojke.
Po ovoj stavci mi se sve dopada.
Bodovi: 10/10

Gramatika i pravopis: Što se tiče gramatike i pravopisa tu je stanje kod vas čak i bolje no na ostalim forumima. Dopale su mi se kvačice, moram da priznam da su nerazjašnjena rijetkost na forumima. Administracija na fensira u pisanju i koliko sam uspjela da primijetim ni članovi. Svi službeni dijelovi foruma su odlični tako da ste na ovom dijelu rasturile. Nema ništa ružnije od fenserkog jezika na forumu, i odmah da kažem da se nikada nisam registrirala na forum na kojem se piše fenserskim pismom. To mi je grozno.
Bodovi: 10/10

TOTAL: 29/30


One Tree Hill Balkan Aktivnost

Broj članova: U godinu i pol dana postojanja foruma moglo je daleko više. Posljednji pregled koji sam radila je bio za forum jednake starosti s preko 7000 članova. Jest da se radilo o tv-novelama općenito, i kod vas je stanje moglo da bude dosta bolje. Bacite se na agresivnu reklamu. Uspjela sam da išćitam iz vaših postova da to i radite no ipak mora da bude malo bolje po ovoj stavci. Ne mogu da dam iste ocjene za vas i forume s prilično većom aktivnosti za isto razdoblje jer je razlika zaista velika. Žao mi je.
Bodovi: 10/15

Broj poruka i tema: Opet se ponavljam, i ovdje je stanje moglo da bude bolje. Kada se poruke uspavaju dolazi do zasičenja forumom i kod onih članova koji su bili redovni do tada. Malo ste se uspavale po ovoj stavci. Ovo nije dovoljan broj poruka za toliko vremensko razdoblje. Vidim da se sprema žurka i to će da podigne malo cijelu statistiku. No ipak djevojke moglo je dosta bolje za ovoliko vremena. Otvarajte teme, zainteresirajte svoje članove za postovanje na vašem forumu. Danas je teško biti originalan, ali kaže se, što se mora nije teško. Inspirirajte se na svima poznatom googleu. Radite na sebi na ovom dijelu. To možete.
Bodovi: 10/15

Spam: Nisam primijetila mnogo spamma na forumu ako ćemo da stavimo sa strane to što članovi često zaziru od rasprave i vole da se dopisuju kratkim rečenicama. Opet, to nije odraz želje za spammom, više pomalo nezrelosti. Ne mogu da vam uzimam za zlo ono što nisam uzela nikome tako da ste na ovom dijelu također rasturili.
Bodovi: 5/5

TOTAL: 25/35

UKUPNO BODOVA: 73/100


Osvrt na vašu ocjenu:
Mnogo sam puta ponovila kako ona nije ni bitna pri ocjenjivanju foruma. Te kako je najbitnije da vi na taj način možete da pogledate svoj forum kroz tuđe oči i tako vidite možda neke greške koje su se vama provukle. Ako bi poredila ponajviše vau aktivnost s obzirom na vrijeme postojanja bilo bi licimjerno od mene da kažem kako nema dosta aktivnijih foruma, posebice npr. na posljednjem pregledu što možete pogledati i sami, isto vremensko razdoblje 7000 članova i preko 330 000 poruka. Naprosto ne mogu da ocijenim jednako. 'Poslovno' sam objektivna, privatno gledam toplinu ekipe na forumu. Da nije bilo bugova i tek malo veće aktivnosti ocjene bi bila dosta bolja. No vjerujem kako ćete se za sljedeći pregled još bolje pripremiti. Žalim vam svu sreću s vašim forumom. Imate lijepo forumče s lijepom tematikom (pratila sam seriju prije). Nadam se kako vam se dopada pregled.

Srdačan pozdrav,
Hope


Podijeli pregled s članovima;
Code:
 [center][size=24][color=olive][b]Pregled za One Tree Hill forum[/b][/color][/size][/center]

Prvo da kažem, kako se nadam da pregled ni u kom slučaju neće da bude shvaćen na pogrešan način. Na kraju je uvijek najbitnije od svega da ste Vi svi zajedno uradili od svog foruma mjesto kojim se sami ponosite. I duboko vjerujem kako je svaki projekt oko kojeg se netko trudio njemu stotica, i ne treba da bude drugačije, ostalo je samo gledište nekoga koji dolazi sa strane s kim se vi možete ili ne morate složiti, no uzmite u obzir da se netko trudio da na Vašem forumu provede neko vrijeme i na kraju krajeva da vam to svoje mišljenje stavi na ''papir.'' Moje zamjerke ne mora da budu svačije zamjerke no na koncu ste vi ti koji su tražili pregled kroz tuđe oči i ukoliko se na njega nećete obazirati u sljedećem uređivanju foruma, bilo bi lijepo da to mišljenje poštujete kao što sam se ja trudila da kroz svoj osvrt poštujem i Vas i Vaše ideje. Pa eto, da krenemo…

[center][img]http://www.dodaj.rs/f/1A/X8/4KqAtxYV/prviutisak.png[/img]
[/center]

[color=olive][b]Aktivnost:[/b][/color] Postojite već godinu i pol dana. Ono što moram da kažem osim toga što s obzirom na razdoblje postojanja imate prilično malen broj članova i poruka ne dopada mi se što na forumu nemate vidljivu listu posljednjih 24/99h konektiranih. Nikada se nisam registrirala na forum koji nema listu posljednjih konektiranih, jer osim što ne mogu vidjeti ima li koga ikada na tom forumu, obično ju ne pokazuju oni kojima nije dobra, ne kažem da je to kod vas slučaj, ali je to moja procjena kada dolazim kao gost negdje. Tako da vam savjetujem da ju postavite radi gostiju. Dajem za primjer neke od foruma koje sam posjetila pri posljednjim pregledima koji postoje oko 3 mjeseca s 30 000 poruka. Da ne znam koliko postojite vjerojatno bi zažmirila na poruke i članove, ovako ne mogu.
[b]Bodovi: 2/5[/b]

[color=olive][b]Izgled:[/b][/color] Kako sam prvo došla na portal moram da kažem da mi je vaš logo korektan, i sve u svemu ne izgledate loše. Ono što mi se nije dopalo na portalu jest što portal prelazi granice bodya i to poprilično. Osim toga imate na forumu još vidljivih bugova o kojima ćemo da nastavimo u za to predviđenom dijelu. Osim bugova sve se doima koretkno. No ipak, takve stvari kvare prvi dojam, premda se nerijetko članovi prestanu obazirati na to, uvijek treba imati u vidu da gosti nisu, te popraviti ono što se popraviti da, jer inače ostavlja dojam nemara. Ono što zamjeram drugima moram da zamjerim i vama inače zaista ne bih bila objektivna. Žao mi je.
[b]Bodovi: 2/5[/b]

[color=olive][b]TOTAL: 4/10[/b][/color]


[center][img]http://www.dodaj.rs/f/3E/AV/3CcDKkTG/dizajn.png[/img]
[/center]

[color=olive][b]Boje:[/b][/color] Što se tiče boja i vi ste se odlučili za jednu boju te tako pomalo zabljedjeli cijeli look. Uvijek sam za to da na skinu stoji jedna boja koju možemo nazvati temeljnom, tj. da to ne budu varijacije jedne boje koja sama po sebi nije ''jaka'' kao što nije izrazito svijetlo plava – purple. No moram da priznam da ste to uradili ipak bolje od ostalih. Slika [url=http://i55.tinypic.com/2n62yr.pnghttp://i55.tinypic.com/2n62yr.png]-primjer-[/url] je tamnija i ipak mi nekako nosi dizajn, tako da vam to me mogu da uzmem mnogo za zlo. Sve u svemu nije loše. Djeluje dosta konkretnije od ostalih foruma koje sam vidjela. Jedino što bih možda uradila je malo potamnila pozadinu da nije baš ovoliko blijeda. 
[b]Bodovi: 8/10[/b]

[color=olive][b]Slike:[/b][/color] Dopada mi se što ste stavili sve likove na logo, možda je blendig mogao da bude malo bolji, ali ste to svakako uradili korektno. Ono što mi se ne dopada što je u poruci dobrodošlice korišten font koji je pomalo nečitak i ne ''podržava'' kvačice i to ste mogli da popravite. Lijepe su mi vaše ikonice za forume, no mijenjala bi ikonice topicsa ([url=http://hitskin.com/themes/16/10/29/i_folder_new_hot.png]-primjer-[/url] etc.), premda mi se čini kao da sam ih negdje već vidjela. Ova [url=http://i55.tinypic.com/2n62yr.png]-primjer-[/url] slika mi se dopada, te su mi footer i navigacije urađene korektno. Imate lijepe i jednostavne rankove. Zašto ne volim i ne smatram profesionalnim fan sile/gifove kao dodatak profilu. Naprosto jer bespotrebno izduže dio gdje se nalazi post, i još na to dodaj potpis, i imaš samo sa skrolaš tu minutu i pol. Evo - >
[url=http://i26.servimg.com/u/f26/15/66/68/20/bug_0310.png]-primjer-[/url]
Slikice na portalu su lijepe. Sve u svemu radila bih neke prepravke ali nije loše. Promijenila bih forum favicon jer se iskreno ne razumje o čemu je riječ na njemu.
[b]Bodovi: 6/10[/b]

[color=olive][b]Skripte/bagovi:[/b][/color] Imate tri prilično vidljiva buga na forumu koja bi svakako trebali riješiti. Prvi je to što vam portal prelazi gabarite bodya.
Primjer: [url=http://i26.servimg.com/u/f26/15/66/68/20/bug2_010.png]-portal bug-[/url]
Drugi je prilično vidljiva bijela crta na headeru.
Primjer:[url=http://i26.servimg.com/u/f26/15/66/68/20/logo_010.png] -header bug-[/url]
Treći isto tako primjetna bijela crta u footeru.
Primjer:[url=http://i26.servimg.com/u/f26/15/66/68/20/fot_0310.png] -footer bug-[/url]
Radi se o bugovima i u Exploreru, Chromu i Mozilli.
Ono što mi se ne dopada uz sve to, a može da se sredi u administracijskom panelu jest visina tabela foruma koje zbog duljine opisa foruma nisu jednako visoke. Ovdje je djevojke bilo prilično vidljivih grešaka. Zaista mi je žao i nadam se da ćete se potruditi da ove stvari uklonite ukoliko želite da ostavit lijep dojam na svoje goste te zablistate svojim forumom. Tri buga tri boda  tabele.
[b]Bodovi: 1/5[/b]

[color=olive][b]TOTAL: 15/25[/b][/color]

[center][img]http://www.dodaj.rs/f/3p/wI/3VZgYxCK/organizacija.png[/img]
[/center]

[color=olive][b]Dužina indeksa:[/b][/color] Eh sada, što se tiče duljine indeksa po meni imate odlično duljinu indeksa. No ono što vam ju kvari jesu tabele na vrhu foruma. Da nema njih povoj stavci vam ne bih imala što da kažem. Zažmiriti ću i nadam se da ćete ih ukloniti. Što se tiče samih foruma, dopadaju mi se nazivni vaših foruma, posebice River Court i Kerenin kafe. Možda da razmislite o preimenovanju foruma Parovi/Traume. Ovjde se zaista nema što spajati, sklonite tabele i uistinu imate odličnu dužinu indexa. Ono što bih ovdje jedinu uradila je uklonila moderatore s indeksa jer u krajnju ruku ni nemaju neku svrhu na indeksu.
[b]Bodovi: 9/10[/b]

[color=olive][b]Pravila i broj članova Tima:[/b][/color] Imate jako lijepo sastavljena pravila, napokon s kvačicama, s naglašenim bitnim dijelovima i bez deset uskličnika na kraju. To mi se dopada. Što se tiče članova tima, tu je brojka također super. Jako je neprofesionalno po meni gomilanje bespotrebne administracije na forumu, tako da je ovaj dio super. Možete ukloniti grupu VIP članovi pošto u njoj nema nikoga ili ju makar sakrijte dok ne postavite nekoga u nju.
Edit: Povlačim zamjerku: ''Otvaramo novu temu za VIP člana. Kao što je i do sada bilo, jednom nedeljno će mo postavljati scenu iz serije. Onaj ko prvi detaljno, i naravno tačno, objasni scenu dobiće rank VIP Člana za narednu nedelju.'' Super ideja, bravo djevojke.
Po ovoj stavci mi se sve dopada.
[b]Bodovi: 10/10[/b]

[color=olive][b]Gramatika i pravopis:[/b][/color] Što se tiče gramatike i pravopisa tu je stanje kod vas čak i bolje no na ostalim forumima. Dopale su mi se kvačice, moram da priznam da su nerazjašnjena rijetkost na forumima. Administracija na fensira u pisanju i koliko sam uspjela da primijetim ni članovi. Svi službeni dijelovi foruma su odlični tako da ste na ovom dijelu rasturile. Nema ništa ružnije od fenserkog jezika na forumu,  i odmah da kažem da se nikada nisam registrirala na forum na kojem se piše fenserskim pismom. To mi je grozno.
[b]Bodovi: 10/10[/b]

[color=olive][b]TOTAL: 29/30[/b][/color]


[center][img]http://www.dodaj.rs/f/1S/vJ/167G2Dik/aktivnost.png[/img]
[/center]

[color=olive][b]Broj članova:[/b][/color] U godinu i pol dana postojanja foruma moglo je daleko više. Posljednji pregled koji sam radila je bio za forum jednake starosti s preko 7000 članova. Jest da se radilo o tv-novelama općenito, i kod vas je stanje moglo da bude dosta bolje. Bacite se na agresivnu reklamu. Uspjela sam da išćitam iz vaših postova da to i radite no ipak mora da bude malo bolje po ovoj stavci. Ne mogu da dam iste ocjene za vas i forume s prilično većom aktivnosti za isto razdoblje jer je razlika zaista velika. Žao mi je.
[b]Bodovi: 10/15[/b]

[color=olive][b]Broj poruka i tema:[/b][/color] Opet se ponavljam, i ovdje je stanje moglo da bude bolje. Kada se poruke uspavaju dolazi do zasičenja forumom i kod onih članova koji su bili redovni do tada. Malo ste se uspavale po ovoj stavci. Ovo nije dovoljan broj poruka za toliko vremensko razdoblje. Vidim da se sprema žurka i to će da podigne malo cijelu statistiku. No ipak djevojke moglo je dosta bolje za ovoliko vremena. Otvarajte teme, zainteresirajte svoje članove za postovanje na vašem forumu. Danas je teško biti originalan, ali kaže se, što se mora nije teško. Inspirirajte se na svima poznatom googleu. Radite na sebi na ovom dijelu. To možete.
[b]Bodovi: 10/15[/b]

[color=olive][b]Spam:[/b][/color] Nisam primijetila mnogo spamma na forumu ako ćemo da stavimo sa strane to što članovi često zaziru od rasprave i vole da se dopisuju kratkim rečenicama. Opet, to nije odraz želje za spammom, više pomalo nezrelosti. Ne mogu da vam uzimam za zlo ono što nisam uzela nikome tako da ste na ovom dijelu također rasturili.
[b]Bodovi: 5/5[/b]

[color=olive][b]TOTAL: 25/35[/b][/color]

[b][color=olive][size=24]UKUPNO BODOVA: 73/100[/size][/color][/b]


Osvrt na vašu ocjenu:
Mnogo sam puta ponovila kako ona nije ni bitna pri ocjenjivanju foruma. Te kako je najbitnije da vi na taj način možete da pogledate svoj forum kroz tuđe oči i tako vidite možda neke greške koje su se vama provukle. Ako bi poredila ponajviše vau aktivnost s obzirom na vrijeme postojanja bilo bi licimjerno od mene da kažem kako nema dosta aktivnijih foruma, posebice npr. na posljednjem pregledu što možete pogledati i sami, isto vremensko razdoblje 7000 članova i preko 330  000 poruka. Naprosto ne mogu da ocijenim jednako. 'Poslovno' sam objektivna, privatno gledam toplinu ekipe na forumu. Da nije bilo bugova i tek malo veće aktivnosti ocjene bi bila dosta bolja. No vjerujem kako ćete se za sljedeći pregled još bolje pripremiti. Žalim vam svu sreću s vašim forumom. Imate lijepo forumče s lijepom tematikom (pratila sam seriju prije). Nadam se kako vam se dopada pregled.

Srdačan pozdrav,
Hope


Da li ste zadovoljni pregledom?

View user profile

4Završeno Re: One Tree Hill Balkan on Sun Oct 31, 2010 3:10 pm

P. Sawyer

P. Sawyer

Veteran
Veteran
Zahvaljujem se na pregledu..!
A sto se tice aktivnosti..znamo da je to mali broj clanova i postova, ali forum niko nije posecivao oko 3-4 meseca, cak ni administratori, a i nema puno fanova ove serije..vecinu smo dovukli sa fof-a i drugih foruma za razmenu.
Promijenila bih forum favicon
Sta to?

A sto se tice konektovanih 24/99 to smo imali do pre neki dan i ja sam sklonila..ali sad sam vratila..!

Hvala jos jednom..!Smile

View user profile

5Završeno Re: One Tree Hill Balkan on Sun Oct 31, 2010 3:16 pm

Nera

Nera

Sapienti sat
Sapienti sat
Nema na čemu.
Favicon - mala crna sličica. Neznam tj. ne vidi se što je na njoj.
Drago mi je što vam se dopada pregled.

Završeni pregledi One Tree Hill Balkan 790186

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Create a forum on Forumotion | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com