Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Završeno Dm World Serbia on Sun Jul 26, 2009 11:15 pm

LuUkA

LuUkA

Rihanna Fan
Rihanna Fan
Code:
Ime foruma: DM World Serbia
Link: http://dmworldserbia.serbianforum.info/
Opis: forum o Dulce Marii
Kolika je starost foruma:skoro 4 meseca

A evo vam account(dala mi je jedna sto se reg da se nebi ja reg opet)
Nick: Naxy
Pass: dmworld

View user profile

2Završeno Re: Dm World Serbia on Sun Jul 26, 2009 11:47 pm

NENCHY

NENCHY

{*Charmed Fan*}
{*Charmed Fan*}
Stavljeno na Listu Čekanja!

View user profile

3Završeno Re: Dm World Serbia on Mon Jul 27, 2009 3:38 pm

NENCHY

NENCHY

{*Charmed Fan*}
{*Charmed Fan*}
~ Pregled za Forum DM World Serbia ~

Prvi Utisak:

Aktivnost: 224 Članova i 10781 Postova je super Rezultat za 4 meseca s obzirom da ima puno Dulce Foruma, ali postova je moglo biti i više! Članova je dosta, ali može još više a aktivnost je na visokom nivou! (Skor: 4/5)

Stil: Crveno Bela Kombinacija se ok uklapa! Logo bi mogao biti malo kraći, a Who is Online uži a duži! Za ikone bi mogli uzeti neki oblik, ali nisu preterano velike! (Skor: 3/5)

Ocena: 7/10

Uredjenost:

Organizacija: Pravila bi mogla biti malo opširnije napisana i to normalnim slovima, ako su Pravila htela posebno da se naglase (što je normalno) mogli ste koristiti Size ili Bold, Pravilnik je ispravno Gramatički Napisan, sa poštovanjem srpskih latiničnih slova, ali nisu dovoljno opširna tipa: Šta se potpuno ne toleriše, Koje su Kazne, čak ni Pornografiju niste zabranili! Poradite malo na Pravilniku! E da i ono Pravilo za BFF baš nema smisla (ja pošto privatno znam zašto je Luka to zabranio odnosno prvo je bilo zabranjeno a sad ne) Ako nije zabranjeno sklonite, ai malo je to Pravilo Nebulozno!Grupe su ok organizovane! (Skor: 6/10)

Duzina Indexa: Prve dve Kategorije se vrlo lako mogu spojiti u jednu, kao i zadnje dve, nerazumem šta će vam posebna Kategorija za Takmičenja umesto samo jedan Podforum u Off Topic Kategoriji! Index nije preterano predugačak, ali rekla sam šta se može stopiti! Ovo za RBD ste super organizovali jer je to ipak forum o Dulce samoj, tu Kategoriju ste super stopili! (Skor: 8/10)

Ocena: 14/20

Dizajn:

Boje: Boje su ok uklopljene i lepe! Takođe mislim da su svi Grafički Elementi Foruma super uklopljeni! Uključujući: Boje, Logo, Who is Online, New, No New, Lock, Navigacije...itd... (Skor: 10/10)

Slike: Navigacije su vam ok! Za okonice (New, No New i Lock) bi mogli izabrati neki oblik, Logo bi mogao biti kraći a WiO uži a duži! (Skor: 7/10)

Ocena: 17/20

Uredništvo:

Broj Urednika: 3 Admina (Ovu Binu za Look ne računam) i 3 Moda je ok Tim! Mogli biste birati još jednog Moda ali nije neophodno! I ove Teen Girl i Una Estrella izbacite iz Modova jer su one sad Admini (Skor: 4/5)

Aktivnost Urednika: Glavni Admin ima najviše postova (kako bi i trebalo da bude) ima preko 1000 što je ok ali za 4 meseca može daleko bolje, ali upućena sam u to da je skoro mesec dana bio odustan! Jedan Admin ima preko 600 a drugi preko 500 postova! To je ok, ali može daleko bolje! Jedan Mod ima preko 600 jedan preko 400 a jedan preko 200 postova, to je ok ali može i bolje! Nek se potrudi ova adminka što ima 500 i ovi Modovi što imaju 200 i 400! Ne zaboravite da od aktivnosti Staffa potiče i aktivnost celog Foruma s toga ako vi budete aktivni vaši članovi će možda biti još aktivniji nego što već jesu! (Skor: 3/5)

Profesionalnost: Srpska Latinica se manje - više poštuje ali ne sasvim, ispoštovala se u pravilima i u pravljenju Kategorija i Podforuma i poštuje se u Obaveštenjima koje donose Administratori ali sam primetila da članovi često koriste poruke tipa: "tnx, nnc" i te gluposti, to isto spada u Spam (koji je na forumu zabranjen) tako da preporučujem da brišete takve postove! (Skor: 4/5)

Ocena: 11/15

Aktivnosti:

Broj Postova: 10789 je ok broj postova! Ali može to još da se poboljša! (Skor: 10/15)

Broj Članova: 224 Članova je ok cifra! Ali za 4 meseca je možda moglo malčice bolje ali i ovo je super s obzirom da ima puno foruma o Dul (Skor: 12/15)

Koliko se ustvari dnevno postuje: Po mojim statistikama na forum dodje oko 10-15 članova dnevno i ispiše se oko 100-200 postova, ali to su samo moje statistike, to je ok ali uvek može bolje! (Skor: 4/5)

Ocena: 26/35

UKUPNO: 75/100


Komentar: Nije loša Ocena, štaviše vrlo dobar uspeh, imate potencijal za bolje s obzirom na super aktivnost, dobro uklopljene boje, dobar tim, ok profesionlnost, ok organizovan index možda ocena deluje preveliko ali ste ok! Ocena na Prvi Pogled bi bila 65 možda!Last edited by NENCHY on Mon Jul 27, 2009 3:57 pm; edited 1 time in total

View user profile

4Završeno Re: Dm World Serbia on Mon Jul 27, 2009 3:45 pm

LuUkA

LuUkA

Rihanna Fan
Rihanna Fan
hvala..poradicemo na pravilima i na jos nekim stvarima koje si navela

View user profile

5Završeno Re: Dm World Serbia on Mon Jul 27, 2009 3:58 pm

NENCHY

NENCHY

{*Charmed Fan*}
{*Charmed Fan*}
Drago mi je da sam pomogla!


Završeni Pregledi

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Free forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com