Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Završeno Folk down on Wed Jul 29, 2009 2:57 pm

boogeyman

boogeyman

Veteran
Veteran
Ime foruma: Folk Down
Link: http://folkdown.ace.st/

Opis: forum za sve koji ne slusaju narodnjke
Kolika je starost foruma: nekih 39 dana
nick : Jelena
pass: 123456

View user profile

2Završeno Re: Folk down on Wed Jul 29, 2009 5:53 pm

NENCHY

NENCHY

{*Charmed Fan*}
{*Charmed Fan*}
Stavljeno na Listu Čekanja!

View user profile

3Završeno Re: Folk down on Sat Aug 01, 2009 10:48 pm

NENCHY

NENCHY

{*Charmed Fan*}
{*Charmed Fan*}
Imam potrebu da se izvinim, jer dugo čekate za vaš Pregled, ali Šef Pisaca je odsutan a ja sam u nekoj frci ovih dana! Ali ne brinite, uskoro ćete dobiti vaš Pregled


By: Pisac

View user profile

4Završeno Re: Folk down on Sun Aug 02, 2009 9:34 pm

NENCHY

NENCHY

{*Charmed Fan*}
{*Charmed Fan*}
~ Pregled za Forum Folk Down ~

Prvi Utisak:

Aktivnost: 37 Registrovanih Korisnika i 1901 Poruka nije baš ok rezultat s obzirom na više od Mesec Dana postojanja! Mogli ste bar 50 članova da sakupite i 2000 postova da skupite! Aktivnost je na nižem nivou! (Skor: 2/5)

Stil: Nije loše, mada vam se ovaj Forum Widgehts ne uklapa! Sklonite ga i bolje stavite Portal ako neke stvari želite posebno da istaknete, ali ovo je neka vrsta "hate" foruma, nema nikakvih Novosti, Na Portal ako već želite možete postaviti Prečice, Profil ili Uloguj se, Prijatelji Foruma, Anketa, Pravila, Kontakt, ali sklonite Forum Widgehts! Who is Online i Ikone su Nekvalitetno urađene! Možete Look malo kreativnije da odradite! Logo nije odgovarajuće veličine!(Skor: 2/5)

Ocena: 4/10

Uredjenost:

Organizacija: Pravilnik je mogao biti malo opširniji! Ni pornografiju niste zabranili! Poradite malo na njemu! Prilično je neozbiljan i može se mnogo lepše uraditi! Napisan je Pravopisno i Gramatički ispravan, sa poštovanjem srpskih latiničnih slova, a mogli ste da pišete š,ć,č,đ,ž da bi bilo profesionalnije! Grupe mogu biti: Admini, Urednici i Fanovi odredjenih vrsta muzike a ne ovako, totalno neozibljna organizacvija (Skor: 6/10)

Dužina Indexa: Index je potpuno ne organizovan! Ako ste već na forum postavili ilegalni Download pod nazivom "Preuzimanja" odaberite pakovanje indexa Medium (donji) i stavite da budu podforumi određene vrste muzike! Jeste to forum Hate Folk, ali neprofesionalno izgleda da se jedna od kategorija zove Folk...fuj... Možete otvoriti Kategoriju "Ostale Vrste Muzike" i tu stavite: Pop, Rock, Punk, Rap, Techno, Metal...itd... I stavite unutra podforume, a ne ovako posebna Kategorija za sve, dakle, potpuno ne organizovan index, Zadnje 4 Kategorije se takođe mogu spojiti u jednu kategoriju, koja bi se zvala "Off Topic" ... Sve bi to moglo mnogo bolje da se organizuje! (Skor: 5/10)

Ocena: 11/20

Dizajn:

Boje: Uklapa Se! Ali mogao je da se odabere mnogo kvalitetniji Skin, Boje... Ovo nije ni klasika, a ni poželjan Skin... Kao Zlatna Sredina, mada u ovom slučaju nije toliko zlatna! (Skor: 5/10)

Slike: Logo nije odgovarajuće veličine! Ostale Ikonice nisu kvalitetno urađene! Poradite na celom dizajnu, jer je i to važno! (Skor: 6/10)

Ocena: 11/20

Urednistvo:

Broj Urednika: Potpuno rasulo među Grupama! Uopšte ne mogu da raspoznam ko je Admin, ko Mod niti bilo šta drugo! Izgleda da ima 7 Admina i 0 Modova, mogli ste to mnogo bolje da organizujete! (Skor: 1/5)

Aktivnost Urednika: "Glavni Admini" imaju jedan 400, jedan 300 a jedan 200 postova! Što može daleko, daleko bolje, za više od mesec dana! (Skor: 3/5)

Profesionalnost: Na nižem nivou! Index potpuno neprofesionalan, ali koliko vidim srpska Latinica se UGLAVNOM poštuje! (Skor: 3/5)

Ocena: 7/15

Aktivnosti:

Broj Postova: 1923 Postova je ok Rezultat, ali je za više od mesec dana moglo daaalekooo daleeeko bolje! (Skor: 5/15)

Broj Članova: 37 Registrovanih Korisnika nije baš dobar Rezultat! Za više od Mesec Dana ste mogli bar 50 članova da sakupite! Dakle, niži nivo! (Skor: 5/15)

Koliko se ustvari dnevno postuje: Po mojim statistikama na Forum dođe oko 5-6 članova dnevno i ispiše se oko 50-100 postova, može mnogo bolje! (Skor: 3/5)

Ocena: 13/35

UKUPNO: 46/100

Komentar: Nažalost niste prešli 50 ali biće bolje! Organizujte Index i Grupe! Poradite na Aktivnosti, Dizajnu, Pravilima i biće bolje!

View user profile

5Završeno Re: Folk down on Sun Aug 02, 2009 10:00 pm

boogeyman

boogeyman

Veteran
Veteran
hvala Folk down 81549

View user profile

6Završeno Re: Folk down on Mon Aug 03, 2009 11:55 am

NENCHY

NENCHY

{*Charmed Fan*}
{*Charmed Fan*}
Tek ste počeli sa radom, Ocena je ok!

Završeni Pregledi

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Create free forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com