Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Završeno Robert Pattinson & Kristen Stewart Serbia on Mon Aug 03, 2009 1:04 pm

Peace

Peace

Miss.Torres
Miss.Torres
Ime foruma: Robert Pattinson & Kristen Stewart Serbia
Link: http://rob-and-kris-serbia.twilight-mania.com/forum.htm
Opis: Robert Pattinson & Kristen Stewart Serbia
Kolika je starost foruma: Mesec dana
Ko hoće da uradi pregled,neka mi pošalje pm,pa ću mu ja dati nalog!

View user profile

2Završeno Re: Robert Pattinson & Kristen Stewart Serbia on Mon Aug 03, 2009 3:26 pm

NENCHY

NENCHY

{*Charmed Fan*}
{*Charmed Fan*}
Peace mi je dala Username i Password na PM, Stavljeno na Listu Čekanja!

View user profile

3Završeno Re: Robert Pattinson & Kristen Stewart Serbia on Sun Aug 09, 2009 4:36 pm

Milezz Schmilerzz

Milezz Schmilerzz

Aktivan član
Aktivan član
Ako ti se ne svidi pregled sacekaj da ti NENCHY uradi Robert Pattinson & Kristen Stewart Serbia 81549

Pregled za Robert Pattinson & Kristen Stewart Serbia

Prvi utisak:

Aktivnost: 24 registrovana korisnika i 700 postova je jako slabo. Za mesec dana mogli ste skupiti jos clanova i ispisati vise postova, jer samo glavni administrator ima 500 postova, jedan moderator ima 120 postova pa sad izračunajte koliko su članovi aktivni. Skor (1/5)

Stil: Nije lose, prilicno dobro. Jedino što mi se nikako ne sviđa je font foruma. Trebali ste ostavit font koji dođe uz skin koji koristite. Boje su ok, ova bela djeluje malo monotono ali dobro. Baner je konaćno dobrog oblika i jako lepo odrađen. Ikonice su lepe. Mozda ova ikonica za lock je mogla i bolje npr. ovaj kružić samo sive boje.
Takodje i who's online je dobar, odgovarajuce velicine i oblika. (Skor: 3/5)

Ocena: 4/10

Uredjenost:


Organizacija: Pravilnik je sasvim dobar, ističe se i napisan je sa poštovanjem srpske latinice. Zamjerka je što nije na početku foruma ali to možete ispraviti. Malo je glupo što je prva „Galerija“ nju ste mogli smjestit i u dio o Robertu ili Kristen. Ostalo je lijepo uređeno nije prenatrpano. Skor (6/10)


Duzina indeksa:
Nije predugačak. Samo Twilight dio je malo opširniji, njega možete smanjiti jer forum nije o Twilightu vec o Kristen i Robertu. Skor (7/10)

Ocena: 13/20


Dizajn

Boje: Kao sto vec rekoh, ok je bela deluje malo monotona ali sasvim je uredu. Skor (7/10)

Slike: Banner je dobrih dimenzija i lepo urađen. Ikonice su super sem ikonice LOCK koja je mogla i bolje. Who is online je takodje primerena i dobrih dimenzija. Skor (9/10)

Ocena: 16/20

Urednistvo:

Broj urednika: 2 administratora i 2 moderatora pa ok. Bilo bi vam sasvim dovoljno da imate 1 administratora i 2 moderatora za ovaj broj clanova i razvijenost. Skor (3/5)

Aktivnost urednika: Hmmm...jako loše. Glavni administrator ima najviše postova, tačnije ima 500 postova ali to može još bolje. Drugi administrator ima samo 25 postova što je jako slabo, aktivnost članova zavisi i od aktivnosti staffa foruma. Moderatori su takođe slabo aktivni npr. Anahi Fan ima samo 1 post, a moderator je ili je skinite sa pozicije ili joj ukažite na aktivnost. Neyra je več ok ima 120 postova. Skor (1/5)

Profesionalnost: Dosta slaba. Upotrebom slova č,ć,š,đ nastaju ovakvi znakovi (È, ð i æ) ili smanjite upotrebu ili rešite taj problem. Skor (2/5)
Ocena: 6/15

Aktivnosti:

Broj postova: 700 postova je jako slabo. Još kada se u obzir uzme da glavni administrator ima 500 postova, drugi administrator 25 i jedan moderator 120. Znači da članovi skoro ništa ne pišu Skor (2/15)

Broj clanova: 24 je prilično loše. Ipak je starost foruma 1 mesec. Za to vreme mogli ste skupiti bar 50ak clanova. Tako da radite jos na reklami, saljite masovni mail. (3/15)

Koliko se u stvari dnevno postuje: Nažalost nije vidljivo koliko je članova došlo za 24h…Ali ovako kada pogledam možda da je samo glavna administratorka došla ali i to je pitanje. Skor(1/5)
Ocena 6/35

Ukupna ocena: 46/100
Dosta slaba ocena. Dobili ste je najviše zahvaljujući dizajnu i organizaciji. Ali to ne vredi ako nemate članove. Pošto je forum sada malo zapušten, povratite ga imate super look poradite na još nekim sitnicama, i počnite sa reklamom. Uvjek znajte da se FoF-u uvjek možete obratit ako vam zatreba pomoč. Pozdrav

View user profile

4Završeno Re: Robert Pattinson & Kristen Stewart Serbia on Sun Aug 09, 2009 7:21 pm

Peace

Peace

Miss.Torres
Miss.Torres
Hvala na pregledu! Wink
Dada znam šta valja,a šta ne...
Msm,i ja sam razočarana,ali ne znma šta da radim...Članova ima sada 26 ( Robert Pattinson & Kristen Stewart Serbia 81549 ),al' džabe kada nisu aktivni! Ja šaljem mailove,i svašta,ali ništa...
Što se tiče ove latinice,svi je poštuju,nema takvih slova ( È, ð i æ ),tako da je to ok... Robert Pattinson & Kristen Stewart Serbia 81549
Ostalo je sve ok!
Hvala puno! Robert Pattinson & Kristen Stewart Serbia 81549

View user profile

5Završeno Re: Robert Pattinson & Kristen Stewart Serbia on Tue Aug 11, 2009 1:21 pm

Mixiii

Mixiii

Urednik foruma
Urednik foruma
Zavrseni pregledi

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Create a forum on Forumotion | Music | Pop, Varieties | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com