Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Twilight-saga4ever Empty Twilight-saga4ever on Sun Mar 14, 2010 2:36 pm

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
Ime foruma: Twilight-saga 4ever
Link: www.twilight-saga4ever.com
Opis: Forum o Twiligt-u
Kolika je starost foruma: 6 meseci i 7 dana
Mala napomena: Samo da napomenem za staff. Iwzy je pre nekoliko dana postao admin pa jos nije stigao da skupi dovoljno postova, a isto tako i --Drama King--. On je pre dva - tri dana postao mod. I htela bi da mi pregleda Cyber ako moze!
Nalog:
Nick: FoF
Pass: fofpregled

View user profile

2Twilight-saga4ever Empty Re: Twilight-saga4ever on Sun Mar 14, 2010 3:05 pm

CyBeR

CyBeR

Urednik foruma
Urednik foruma
Evo,pregledaću u toku današnjeg dana Smile Samo napišite post da ne moram ovaj editovati Smile

View user profile

3Twilight-saga4ever Empty Re: Twilight-saga4ever on Sun Mar 14, 2010 3:09 pm

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
OK hvala.


_________________
Twilight-saga4ever Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

4Twilight-saga4ever Empty Re: Twilight-saga4ever on Sun Mar 14, 2010 3:27 pm

CyBeR

CyBeR

Urednik foruma
Urednik foruma
Pregled za Twilight Saga4ever

Prvi utisak:Prvo da vas povalim,odličan ste forum,msm za samo 6 meseci skupiti 536 članova i oko 45000 postova je stvarno za uzor.Jeste da je za to donekle i zaslužno spajanje no super za vas što ste ostvarili velike veze i kontakte i što ste linkovani na mnogim sajtovima.Nastavite ovim tempom i bićete odlična zajednica!Pa šta još reći o ovom forumu?Sve najbolje i od srca vam želim da uspete.
Ocena:15/15

Izgled:Svake reči su suvišne za ovaj izgled.Sve je odlično uklopljeno.Boje su lepe, taman u duhu twilighta.Barovi za kategorije su možda malo veliki ali to se može zanemariti s obzirom na lepotu skina.Logo vam je odličan,sviđaju mi se mnogo efekti koji su na njemu.Portal je prelepo organizovan.Ikonice su vam baš lepe i onaj efekat na baneru kad se klikne da se promeni,odlično ste to smislili.Mada na lgou su mogli da budu još pokoji likovi iz twilighta.Moje pohvale dizajneru!
Ocena:19/20

Organizacija:Index je odlično organizovan.Imate jedan mali bug kod zaokruživanja kategorija no dobro,može se preći preko njega.Portal je odlično organizovan(već spomenuh)zna se gde šta stoji,svaki widget ima svoje mesto.Veoma lepo su i pravila sročena i ispisana.U njima je korištena latinica a to vam je kod mene bod više!
Ocena:20/20

Aktivnost:Šta reći o aktivnosti nego Nastavite Tako!Zadivljujući broj članova i postova.Lista članova koji su došli u poslednjih 99 sati je ogromna.Svaka čast.Imate odlične ideje i svakim danom dobijate nove koje izgleda da zadržavaju članove na forumu i pišu.Iako ima mnoštvo Twilight foruma vi ste jedan od onih koji je u usponu!Samo nastavite ovako.
Ocena:20/20

Broj urednika:
3 admina i 4 urednika ako su odgovorni za ovaj forum su savršeni.Ni previše ni premalo,taman.Ali kao što si već rekla,Drama King i Ivan nemaju baš neki broj postova ali iskucaće ih oni.Ostala dva admina su baš aktivna i vidi se da se trude oko foruma(kao i ceo tim)A i urednici,imaju odlične cifre postova što je za svaku pohvalu.
Ocena:10/10

Profesionalnost:U opisima podforuma i foruma je korištena latinica šđčćž što je odlično.Bilo je i vreme da promenite to!Sad ste odličan forum i ovako namestite.Profesionalnost urednika i admina je takođe na visokom nivuo.Svi imaju iskustva sa forumima što je ključno da neki forum uspe!
Ocena:15/15

Total:99/100
Komentar:Ocena je odlična.Nastavite ovako i biće i stotka.Jedan bod sam oduzeo zato što na logou nema ostalih likova iz twilighta Wink

Pozz,CyBeR hi

_______________________________________________________________________________________
Ukoliko želite podelite pregled sa članovima vašeg foruma:
Code:
[center][size=18][color=yellow][b]Pregled za Twilight Saga4ever[/b][/color][/size][/center]

[color=orange][i][b]Prvi utisak:[/b][/i][/color]Prvo da vas povalim,odličan ste forum,msm za samo 6 meseci skupiti 536 članova i oko 45000 postova je stvarno za uzor.Jeste da je za to donekle i zaslužno spajanje no super za vas što ste ostvarili velike veze i kontakte i što ste linkovani na mnogim sajtovima.Nastavite ovim tempom i bićete odlična zajednica!Pa šta još reći o ovom forumu?Sve najbolje i od srca vam želim da uspete.
[b][color=white][i]Ocena:15/15[/i][/color][/b]

[color=orange][i][b]Izgled:[/b][/i][/color]Svake reči su suvišne za ovaj izgled.Sve je odlično uklopljeno.Boje su lepe, taman u duhu twilighta.Barovi za kategorije su možda malo veliki ali to se može zanemariti s obzirom na lepotu skina.Logo vam je odličan,sviđaju mi se mnogo efekti koji su na njemu.Portal je prelepo organizovan.Ikonice su vam baš lepe i onaj efekat na baneru kad se klikne da se promeni,odlično ste to smislili.Mada na lgou su mogli da budu još pokoji likovi iz twilighta.Moje pohvale dizajneru!
[color=white][i][b]Ocena:19/20[/b][/i][/color]

[color=orange][i][b]Organizacija:[/b][/i][/color]Index je odlično organizovan.Imate jedan mali bug kod zaokruživanja kategorija no dobro,može se preći preko njega.Portal je odlično organizovan(već spomenuh)zna se gde šta stoji,svaki widget ima svoje mesto.Veoma lepo su i pravila sročena i ispisana.U njima je korištena latinica a to vam je kod mene bod više!
[color=white][i][b]Ocena:20/20[/b][/i][/color]

[color=orange][i][b]Aktivnost:[/b][/i][/color]Šta reći o aktivnosti nego Nastavite Tako!Zadivljujući broj članova i postova.Lista članova koji su došli u poslednjih 99 sati je ogromna.Svaka čast.Imate odlične ideje i svakim danom dobijate nove koje izgleda da zadržavaju članove na forumu i pišu.Iako ima mnoštvo Twilight foruma vi ste jedan od onih koji je u usponu!Samo nastavite ovako.
[color=white][i][b]Ocena:20/20[/b][/i][/color]
[color=orange][i][b]
Broj urednika:[/b][/i][/color]3 admina i 4 urednika ako su odgovorni za ovaj forum su savršeni.Ni previše ni premalo,taman.Ali kao što si već rekla,Drama King i Ivan nemaju baš neki broj postova ali iskucaće ih oni.Ostala dva admina su baš aktivna i vidi se da se trude oko foruma(kao i ceo tim)A i urednici,imaju odlične cifre postova što je za svaku pohvalu.
[color=white][i][b]Ocena:10/10[/b][/i][/color]

[color=orange][i][b]Profesionalnost:[/b][/i][/color]U opisima podforuma i foruma je korištena latinica šđčćž što je odlično.Bilo je i vreme da promenite to!Sad ste odličan forum i ovako namestite.Profesionalnost urednika i admina je takođe na visokom nivuo.Svi imaju iskustva sa forumima što je ključno da neki forum uspe!
[color=white][i][b]Ocena:15/15[/b][/i][/color]

[color=white][b]Total:99/100[/b][/color]
[color=yellow][b]Komentar:[/b][/color]Ocena je odlična.Nastavite ovako i biće i stotka.Jedan bod sam oduzeo zato što na logou nema ostalih likova iz twilighta ;)

Pozz,CyBeR :hi:

View user profile

5Twilight-saga4ever Empty Re: Twilight-saga4ever on Sun Mar 14, 2010 3:35 pm

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
Puno hvala Cyber na pregledu. I vise sam nego zadovoljna. Tkodje hvala na ovako visokoj oceni.


_________________
Twilight-saga4ever Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

6Twilight-saga4ever Empty Re: Twilight-saga4ever on Sun Mar 14, 2010 3:36 pm

CyBeR

CyBeR

Urednik foruma
Urednik foruma
Ma nema na čemu,to je moje mišljenje Smile

=>Završeni pregledi

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Create a forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com