Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1New Moon Balkan Empty New Moon Balkan on Mon Mar 15, 2010 6:09 pm

Ime foruma: New Moon Balkan
Link: http://www.newmoon-balkan.com/forum.htm
Opis: Forum o Sumrak sagi.
Kolika je starost foruma: Malo više od 3 meseca.


Molim da pregleda neko od forumskog staffa.Dok neko od staffa ne pregleda ja ću čekati xD
Nemojte nam zameriti dužinu indexa,odvojili smo pravila i predloge kao poseban pdf iz bitnih razloga Wink
I samo da napomenem da je druga adminka odsutna jer joj se računar pokvario.

Nick: fof
Pass: 123456789

View user profile

2New Moon Balkan Empty Re: New Moon Balkan on Mon Mar 15, 2010 6:22 pm

CyBeR

CyBeR

Urednik foruma
Urednik foruma
Ja ću uraditi Smile Samo napiši post nakon mog Wink

View user profile

3New Moon Balkan Empty Re: New Moon Balkan on Mon Mar 15, 2010 6:25 pm

Evo Wink
Tnx,tvoje preglede volim New Moon Balkan 81549

View user profile

4New Moon Balkan Empty Re: New Moon Balkan on Mon Mar 15, 2010 7:34 pm

Godric Gryphindor

Godric Gryphindor

*Madonna Forever*
*Madonna Forever*
Pregled za New Moon Balkan


Prvi utisak

Aktivnost: Aktivnost je fantastična. Za tri meseca je odlično.
5/5

Look: Look mi se sviđa mada je previše monoton. Možda si trebao ubaciti još neku boju.
4/5

Ocena: 9/10

___________

Izgled

Boje: Kao što sam već rekao, previše je monotono. Možda si trebao ubaciti još jednu boju čisto da ne bude sve tako crno, ali opet to se slaže sa namenom foruma.
7/10

Slike: Slike mi se sviđaju. Logo je odličan kao i new, old, lock slike.
19/10

Ocena: 17/20

___________

Stil

Dužina indeksa: Dužina indeksa je prikladna. Ništa ne odudara.
10/10

Organizacija: Organizacija mi se baš i ne sviđa. Više si trebao da ubaciš o Twilight saga i New Moon, neke diskusije i nešto. Više si se bazirao na neke druge stvari.

6/10

Ocena: 16/20

___________

Uredništvo

Broj članova tima: Sasvim korektno, mada mislim da bi pisci dobro došli.
9/10

Profesionalnost: Koristite naša slova što mi se sviđa. Nemam ništa da zamerim.
5/5

Ocena: 14/15

___________

Aktivnost

Broj članova: Fantastičan. Za malo više od tri meseca je odličan.
10/10

Broj postova: Odličan, takođe.
10/10

Koliko se u stvari dnevno postuje: Ne znam koliko ste ranije dnevno postovali, ali se danas i niste baš pretrgli. Ako uzmemo u obzir da je radni dan i da nje gotov, solidno je.
10/15

Ocena: 30/35

___________

86/100

Komentar: Fantastična ocena. Poradi na look-u malo i na organizaciji. Ovo dnevno postovanje mora da je moj loš dolazak u loše vreme xD Nadam se da sam pomogao. Pozz

View user profile

5New Moon Balkan Empty Re: New Moon Balkan on Mon Mar 15, 2010 7:38 pm

Ja sam žensko inače xD
Ok hvala,ali sačekaću Cybera,njegov sam pregled i htela Wink
Što se tiče diskusija imamo podforum koji se tako i zove.
Malo bolje pregledaj podforume,to je moj savet za tvoj sledeći pregled,budi detaljniji Wink

View user profile

6New Moon Balkan Empty Re: New Moon Balkan on Mon Mar 15, 2010 8:18 pm

CyBeR

CyBeR

Urednik foruma
Urednik foruma
Pregled za New Moon Balkan(NMB)

Prvi utisak:OMG,638 korisnika i 57000 poruka za 3 i po meseca je odlična cifra.Svaka čast na ovom broju malo koji forum dostigne popularnost kao što je vaš dostigao.Vidim da vam je lista od 24 veoma velika svaka čast na tome.Članovima pa i narodu se sviđa vaš forum koji je sam po sebi savršen.Svaka vam čast(još jednom),nastavite ovako i bićete jedna veoma velika balkanska forumska zajednica koja će svakim danom rasti.
Ocena:15/15

Izgled:Boje su veoma vešto uklopljene,mirne su na bodu oči.Tamne su što je baš u duhu tematike foruma.Slike su vam odlične,dostigli ste maksimum sa phpBB forumima.Trebali bi ste preći na punBB.Slike su veoma lepe.Logo je baš profesionalno odrađen,kao i WIO.A ikonice su baš vezane za tematiku foruma(što je za svaku pohvalu)Jedino mislim da navigacije imaju previše efekata no to se može zaobići sa ovako lepim lookom.Probajte sa punBB-om i biće mnogo lepše mada je i ovako dobro.
Ocena:20/20

Organizacija:Vidim da je index veoma lepo organizovan.Zna se šta je šta.Off deo ima 3 foruma što je odlično.Ne postoji posebna kategorija za sve likove(kao na mnogim forumima) i to mi se sviđa,bez tih silnih foruma index je mnogo lepši i kraći.Jedino mislim da bi ste početni deo mogli da skratite.Onaj deo: Predlozi,pohvale,kritike,pitanja bi bio super kao pdf u onome forumu: O forumu.Takođe mislim da deo za goste nije potreban,već ste velika zajednica,omogućite im da vide forume a teme ne.Mislim da bi pravila bila lepša sa latiničnim slovima ali i ovako su mogla biti duža.
Ocena:17/20

Aktivnost:Mislim da sam sve rekao u prvom postu.Nemam reči kako ste za samo 3 i po meseca dostigli ovakvu popularnost..Malo koji forum doživi ovakav uspeh,a Vama je to uspelo.Svaka čast i nastavite ovim tempom ka višim vrhovima!
Ocena:20/20

Broj urednika:
Dva administratora i 4 moderatora za ovakav uspešni forum je dosta.Svi imaju više od 1000 postova i to je veoma dobro.Vidi se da su odgovorni i zato vam ih više i ne treba.Mada moderator Alice kada se pogleda u odnosu na druge urednike nije nešto aktivan.Recite mu nek nakupi par postova da ne bi bio baš moderator sa samo 1300 postova...Inače vidim da niko ne piše od njih latinicom,ali makar ne pišu fenserski,i to je dobro.
Ocena:8/10

Profesionalnost:Tim je profesionalan(već napomenuto).Pravila su mogla biti malo duža i poradite na tome.One obaveze za moderatore stavit eu vaš tim deo a ne da budu vidljivi članovima...I pravila bi mnogo lepše izgledala sa latiničnim slovima šđčćž.Napišite ih tako!Sve u svemu imate lep tim,mnogo postova,šteta što ne pišete latinicom,no dobro,ima vremena.Nastavite ovako,ispravite što sam rekao i ovde će ocena biti mnogo veća!
Ocena:13/15

Total:93/100
Komentar:Svaka čast,ovo je jedna od najviših ocena koje sam dao..Ne znam odakle svima želja da im ja pregledavam forum no hvala na popularnosti Embarassed Ispravite što sam rekao i sledeći put će biti stotka Smile

Pozz,CyBeR hi

_______________________________________________________________________________
Podelite pregled sa članovima vašeg foruma:
Code:
[center][size=18][color=yellow][b]Pregled za New Moon Balkan(NMB)[/b][/color][/size][/center]

[color=orange][i][b]Prvi utisak:[/b][/i][/color]OMG,638 korisnika i 57000 poruka za 3 i po meseca je odlična cifra.Svaka čast na ovom broju malo koji forum dostigne popularnost kao što je vaš dostigao.Vidim da vam je lista od 24 veoma velika svaka čast na tome.Članovima pa i narodu se sviđa vaš forum koji je sam po sebi savršen.Svaka vam čast(još jednom),nastavite ovako i bićete jedna veoma velika balkanska forumska zajednica koja će svakim danom rasti.
[b][color=white][i]Ocena:15/15[/i][/color][/b]

[color=orange][i][b]Izgled:[/b][/i][/color]Boje su veoma vešto uklopljene,mirne su na bodu oči.Tamne su što je baš u duhu tematike foruma.Slike su vam odlične,dostigli ste maksimum sa phpBB forumima.Trebali bi ste preći na punBB.Slike su veoma lepe.Logo je baš profesionalno odrađen,kao i WIO.A ikonice su baš vezane za tematiku foruma(što je za svaku pohvalu)Jedino mislim da navigacije imaju previše efekata no to se može zaobići sa ovako lepim lookom.Probajte sa punBB-om i biće mnogo lepše mada je i ovako dobro.
[color=white][i][b]Ocena:20/20[/b][/i][/color]

[color=orange][i][b]Organizacija:[/b][/i][/color]Vidim da je index veoma lepo organizovan.Zna se šta je šta.Off deo ima 3 foruma što je odlično.Ne postoji posebna kategorija za sve likove(kao na mnogim forumima) i to mi se sviđa,bez tih silnih foruma index je mnogo lepši i kraći.Jedino mislim da bi ste početni deo mogli da skratite.Onaj deo: Predlozi,pohvale,kritike,pitanja bi bio super kao pdf u onome forumu: O forumu.Takođe mislim da deo za goste nije potreban,već ste velika zajednica,omogućite im da vide forume a teme ne.Mislim da bi pravila bila lepša sa latiničnim slovima ali i ovako su mogla biti duža.
[color=white][i][b]Ocena:17/20[/b][/i][/color]

[color=orange][i][b]Aktivnost:[/b][/i][/color]Mislim da sam sve rekao u prvom postu.Nemam reči kako ste za samo 3 i po meseca dostigli ovakvu popularnost..Malo koji forum doživi ovakav uspeh,a Vama je to uspelo.Svaka čast i nastavite ovim tempom ka višim vrhovima!
[color=white][i][b]Ocena:20/20[/b][/i][/color]
[color=orange][i][b]
Broj urednika:[/b][/i][/color]Dva administratora i 4 moderatora za ovakav uspešni forum je dosta.Svi imaju više od 1000 postova i to je veoma dobro.Vidi se da su odgovorni i zato vam ih više i ne treba.Mada moderator Alice kada se pogleda u odnosu na druge urednike nije nešto aktivan.Recite mu nek nakupi par postova da ne bi bio baš moderator sa samo 1300 postova...Inače vidim da niko ne piše od njih latinicom,ali makar ne pišu fenserski,i to je dobro.
[color=white][i][b]Ocena:8/10[/b][/i][/color]

[color=orange][i][b]Profesionalnost:[/b][/i][/color]Tim je profesionalan(već napomenuto).Pravila su mogla biti malo duža i poradite na tome.One obaveze za moderatore stavit eu vaš tim deo a ne da budu vidljivi članovima...I pravila bi mnogo lepše izgledala sa latiničnim slovima šđčćž.Napišite ih tako!Sve u svemu imate lep tim,mnogo postova,šteta što ne pišete latinicom,no dobro,ima vremena.Nastavite ovako,ispravite što sam rekao i ovde će ocena biti mnogo veća!
[color=white][i][b]Ocena:13/15[/b][/i][/color]

[color=white][b]Total:93/100[/b][/color]
[color=yellow][b]Komentar:[/b][/color]Svaka čast,ovo je jedna od najviših ocena koje sam dao..Ne znam odakle svima želja da im ja pregledavam forum no hvala na popularnosti :oops: Ispravite što sam rekao i sledeći put će biti stotka :)

Pozz,CyBeR :hi:Last edited by CyBeR on Mon Mar 15, 2010 9:10 pm; edited 1 time in total

View user profile

7New Moon Balkan Empty Re: New Moon Balkan on Mon Mar 15, 2010 8:23 pm

Hvala ti puno Wink
Jako sam zadovoljna pregledom,volim opsirne preglede Wink

View user profile

8New Moon Balkan Empty Re: New Moon Balkan on Mon Mar 15, 2010 8:26 pm

Milan

Milan

Bičar
Bičar
->Završeni pregledi..

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Create a forum on Forumotion | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com