Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

CyBeR

CyBeR

Urednik foruma
Urednik foruma
Pregled za Anime World Serbia(AWS)

Prvi utisak:Prvo što mi je zapalo za oko kada sam ušao bio je prelep dizajn.Mnogo mi se sviđa izgled foruma ali o tome kasnije..Imate jako malo članova za jednu godinu,samo 435 mada ni broj postova od 59000 nije zadivljujuć za jednu godinu postojanja.Ali opet imate domen što znači da niste baš toliko neaktivni.Samo nastavite ovim tempom(mada mogli bi ste da dovodite više članova,postovi su ok)i bićete poznati srpski forum.Reklamirajte više,reklama može sve.
Ocena:11/15

Izgled:Već sam napomenuo da mi je izgled fantastičan.Banner je odličan kao i one ikonice na njemu.Sviđa mi se što ste iskoristili taj kod.Baš se lepo uklopio uz ostatak vašeg foruma.Za navigacije nemam komentara,naprosto su predivne.Plus što ste dodali onaj efekat posvetljavanja,to je ispalo savršeno.Ikonice su takođe lepe(ni velike ni male)taman kakve treba da budu.Buttonsi su takođe lepi isto kao i navigacije.Jedino mi se rankovi ne sviđaju.Nekako su preveliki,napravite manje.
Ocena:16/20

Organizacija:Index je veoma lepo organizovan.Prvi deo(upoznavanje i pravila)ste super organizovali.Mada mislim da je podforum vaše slike bespotreban,tu bi bolje došla tema no može i ovako...Glavni deo foruma ste odlično organizovali.Imate 6 foruma u glavnoj kategoriji foruma što je odlična cifra.Off deo vam nije prevelik a nije ni premali,odlično ste i njega sklopili.Pravila su lepo i opširno napisana i korištena je latinica u njima što je za svaku pohvalu.
Ocena:20/20

Aktivnost:Već sam rekao da je postova i članova jako malo za jednu godinu.Dobro,članovi su kritični ali vidim da dnevno otkucate oko 600-700 postova pa broj postova i nije baš u velikom zaostatku.Reklamirajte više,otvarajte nove sekcije,dovodite članove.Razmenjujte se na FoF-u sa ostalim članovima i tako doprinosite napretku foruma.Nadam se da će te broj članova svesti na mnogo veći broj.
Ocena:15/20

Broj urednika:
Dva administratora i 4 urednika koji savesno obavljaju svoj posao za forum od 430 članova je super.Vidi se da svako zna šta radi.Moje pohvale u odabiru tima!
Ocena:10/10

Profesionalnost:Admini pišu latinicu šđčćž i to je za svaku pohvalu.Neki moderatori baš i ne pišu ali to nije i toliko važno.Takođe mi se sviđa i što su opisi i nazivi podforuma/foruma napisani latiničnim slovima.Pravila su takođe pisana latinicom i to je veoma dobro.Kao što sam napomenuo malopre,tim je profesionalan,savršeno odabran i niko vam ne treba više(možda kada postanete veći forum).Sve u svemu forum je profesionalan,samo nastavite ovako i vinite se do visina!
Ocena:15/15

Total:87/100
Komentar:Uh,jedva napisah pregled(šala).Pa ocena je veoma visoka,jedna od najviših koje sam dao..Ispravite što sam rekao,trudite se i ocena će sledeći put biti mnogo veća.
Keep up with good work Smile

Pozz,CyBeR hi


Podelite pregled:
Spoiler:
Code:
[center][size=18][color=yellow][b]Pregled za Anime World Serbia(AWS)[/b][/color][/size][/center]

[color=orange][i][b]Prvi utisak:[/b][/i][/color]Prvo što mi je zapalo za oko kada sam ušao bio je prelep dizajn.Mnogo mi se sviđa izgled foruma ali o tome kasnije..Imate jako malo članova za jednu godinu,samo 435 mada ni broj postova od 59000 nije zadivljujuć za jednu godinu postojanja.Ali opet imate domen što znači da niste baš toliko neaktivni.Samo nastavite ovim tempom(mada mogli bi ste da dovodite više članova,postovi su ok)i bićete poznati srpski forum.Reklamirajte više,reklama može sve.
[b][color=white][i]Ocena:11/15[/i][/color][/b]

[color=orange][i][b]Izgled:[/b][/i][/color]Već sam napomenuo da mi je izgled fantastičan.Banner je odličan kao i one ikonice na njemu.Sviđa mi se što ste iskoristili taj kod.Baš se lepo uklopio uz ostatak vašeg foruma.Za navigacije nemam komentara,naprosto su predivne.Plus što ste dodali onaj efekat posvetljavanja,to je ispalo savršeno.Ikonice su takođe lepe(ni velike ni male)taman kakve treba da budu.Buttonsi su takođe lepi isto kao i navigacije.Jedino mi se rankovi ne sviđaju.Nekako su preveliki,napravite manje.
[color=white][i][b]Ocena:16/20[/b][/i][/color]

[color=orange][i][b]Organizacija:[/b][/i][/color]Index je veoma lepo organizovan.Prvi deo(upoznavanje i pravila)ste super organizovali.Mada mislim da je podforum vaše slike bespotreban,tu bi bolje došla tema no može i ovako...Glavni deo foruma ste odlično organizovali.Imate 6 foruma u glavnoj kategoriji foruma što je odlična cifra.Off deo vam nije prevelik a nije ni premali,odlično ste i njega sklopili.Pravila su lepo i opširno napisana i korištena je latinica u njima što je za svaku pohvalu.
[color=white][i][b]Ocena:20/20[/b][/i][/color]

[color=orange][i][b]Aktivnost:[/b][/i][/color]Već sam rekao da je postova i članova jako malo za jednu godinu.Dobro,članovi su kritični ali vidim da dnevno otkucate oko 600-700 postova pa broj postova i nije baš u velikom zaostatku.Reklamirajte više,otvarajte nove sekcije,dovodite članove.Razmenjujte se na FoF-u sa ostalim članovima i tako doprinosite napretku foruma.Nadam se da će te broj članova svesti na mnogo veći broj.
[color=white][i][b]Ocena:15/20[/b][/i][/color]
[color=orange][i][b]
Broj urednika:[/b][/i][/color]Dva administratora i 4 urednika koji savesno obavljaju svoj posao za forum od 430 članova je super.Vidi se da svako zna šta radi.Moje pohvale u odabiru tima!
[color=white][i][b]Ocena:10/10[/b][/i][/color]

[color=orange][i][b]Profesionalnost:[/b][/i][/color]Admini pišu latinicu šđčćž i to je za svaku pohvalu.Neki moderatori baš i ne pišu ali to nije i toliko važno.Takođe mi se sviđa i što su opisi i nazivi podforuma/foruma napisani latiničnim slovima.Pravila su takođe pisana latinicom i to je veoma dobro.Kao što sam napomenuo malopre,tim je profesionalan,savršeno odabran i niko vam ne treba više(možda kada postanete veći forum).Sve u svemu forum je profesionalan,samo nastavite ovako i vinite se do visina!
[color=white][i][b]Ocena:15/15[/b][/i][/color]

[color=white][b]Total:87/100[/b][/color]
[color=yellow][b]Komentar:[/b][/color]Uh,jedva napisah pregled(šala).Pa ocena je veoma visoka,jedna od najviših koje sam dao..Ispravite što sam rekao,trudite se i ocena će sledeći put biti mnogo veća.
[b]Keep up with good work :)[/b]

Pozz,CyBeR :hi:

View user profile

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
WOW CyBeR, baš si ga profi napisao Anime World Serbia - Besplatan pregled ba CyBeR 81549 Samo, teško je okupiti puno članova na ovaj forum preko reklama, na FoF-u nema anime fanova, kao ni na ostalim forumima, neračunajući anime forume Smile Zadovoljna sam ocenom Smile I još jednom, hvala na pregledu Anime World Serbia - Besplatan pregled ba CyBeR 81549 Anime World Serbia - Besplatan pregled ba CyBeR 81549


_________________
View user profile

CyBeR

CyBeR

Urednik foruma
Urednik foruma
Ma znam,ali trudite se Smile Drago mi je da ti se sviđa..Neću zaključati da još neko(ako hoće)prokomentariše pregled xD

View user profile
Hvala za pregled Marko.
Rankovi su ostali od prošlog skina jer su se tada lepo uklapali.Već neko vreme nameravamo da ih menjamo ali kako da nađemo vremena.
Što se tiče članova i poruka...pa forum je počeo sa aktivnim radom negde u maju,junu i nismo od tada baš skupili mnogo članova.
Ali hvala ti na pregledu i na velikoj oceni. Wink

View user profile

CyBeR

CyBeR

Urednik foruma
Urednik foruma
Pa dobro.Nisam znao da ste tek u junu počeli xD
I nema na čemu Smile

View user profile

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
CyBeR, mislim da možeš lockovati, pošto nema više niko da komentariše, ionako bi bio spam. Anime World Serbia - Besplatan pregled ba CyBeR 81549 xD
Mi smo podelili sa našim članovima, tako da ovo možeš prebaciti u završene preglede. Wink


_________________
View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Free forum | Music | Pop, Varieties | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com