Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1FGF Empty FGF on Sat Sep 18, 2010 5:32 pm

Angie ^^

Angie ^^

Senior
Senior
Ime foruma: Fashion Girls Forum
Link: www.fashion-fgf.com
Opis: ovo je forum iskljucivo za devojke koje prate modu. Na forumu se mozete informisati o svima modnim desavanjim, a mozete i saznati neke nove stvari vezane za modu.
Kolika je starost foruma: 2 godine
Nalog: nick: FOF pregled, pass: omghaha

View user profile

2FGF Empty Re: FGF on Sat Sep 18, 2010 6:52 pm

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
Lista cekanja


_________________
FGF Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

3FGF Empty Re: FGF on Sun Sep 19, 2010 10:12 am

Nera

Nera

Sapienti sat
Sapienti sat
Pregled za FGF forum


Prvo da kažem da mi je mnogo žao zbog problema koje ste imali s forumom koji su vas koštali postova i na koncu bodova u ucjenjivanju. Malo je komplicirano na kraju bilo dati ocjenu na aktivnost kada je stanje zapravo trebalo da bude drugačije no nadam se da će u budućnosti stvari krenuti na bolje.
Prvi utisak:

Aktivnost: Malen broj postova je u startu dao slab dojam o forumu jer je to ono što obično prvo pogledam. Imate nešto manje od 5 000 postova s 581 članom. Po meni među lošijim statistikama koje sam do sada vidjela. Trebati ćete se mnogo potruditi da se sve to nekako vrati u normalno stanje. Ovo je za sada jako loše za prilično duge dvije godine…
Bodovi: 1/5

Izgled: Na prvi pogled mi se dopao forum. Jeste pink ali je i fashion girls forum. Ono što pomalo zamjeram jest skripta sa zvjezdicama na kursoru jer mi je prilično usporila cijeli forum. Treba da uklonite bannere s indexa i premjestite ih u footer pošto vidim da nemate portal. Ni jedan ozbiljniji forum neće držati bannere, a još više ne scroll bannere u homeboxu.
Bodovi: 4/5

TOTAL: 5/10


Dizajn:

Boje: Napomenula sam kako jest pink no ipak je girl forum pa toliko ni ne odskače od tematike, premda ima i malo odraslijih djevojaka kojima pink ne bi bio prvi izbor i što bih ga vjerojatno stavila u neku drugu malo ozbiljniju boju na forum da se odvojite od gomile pink girls foruma. Sviđa mi se što je indeks bijele boje. Sve u svemu je ''upakirano'' korektno.
Bodovi: 7/10

Slike: Header je odrađen korektno premda je mogao biti malo manji. Imam zamjerku na font i veličinu fonta koji ste koristili u Welcome message. Zbog veličine fonta još više dolazi do izražaja kako vam nedostaju kvačiće na welcome message. Ideja za ikone foruma je O.K. ali nije dobro odrađena. Za kategorije je trebala da bude urađena neka konkretna slika ne samo obična bijela pozadina zbog koje se nazivi kategorije jako loše vide. Također bi trebalo da uredite footer. Sviđaju mi se navigacije.
Bodovi: 5/10

Skripte/bagovi: Napomenula sam kako mi se ne dopada skripta sa zvjezdicama jer mi je prilično usporila forum. Imate bug na headeru. Ikone foruma vam prelaze preko opisa foruma što svakako ne bi trebalo da se događa.
Bodovi: 2/5

TOTAL: 14/25


Organizacija i profesionalnost:

Dužina indeksa: Indeks je korektne dužine, no ono što mi se ne sviđa jest što imate praznih foruma koje je svakako potrebno ili ukloniti ili ponovno popuniti.
Bodovi: 5/10

Pravila i broj članova Tima: Pravila su sva napisana no malo su kontradiktorna. Sva su napisana bez kvačica, da bi poslije stavili pravilo kako mole članovi da zbog profesionalnosti koriste kvačice. Moram priznati da mi se ne dopada ovo pravilo, 2. Kada hoćete da prepravite post obavezno napišite razlog! Inače znam da prepravljam post i po desetak puta tako da bi u mojim postovima imali da cijeli dan čitate pojašnjena zbog čega su prepravljani. Što se tiče broja članova tima, mislim da bi bilo bolje možda da imate dva administratora, jer moderatora imate praktički samo jednoga pošto vam je administrator i moderator i VIP član. Uklonite grupu helperi jer je prazna.
Bodovi: 5/10

Gramatika i pravopis: U opisima foruma koristite šđčćž i to mi je super. Nisam primijetila fensiranje u pisanju. Bravo. Uvijek se vodite za osnovnim pravilima lijepog pisanja jer osim što to daje dojam ozbiljnosti i profesionalnosti jako je ružno vidjeti na forumu fenserski jezik.
Bodovi: 10/10

TOTAL: 20/30


Aktivnost:

Broj članova: Izvanredno velik broj članova bez obzira što se radi o tolikom razdoblju jer je to svakako uspjeh uz ovoliko foruma koji svakodnevno ''niču'' no nažalost je po ovom broju poruka procjena da je aktivnost jako malena. Premda s obzirom da vam se nešto dogodilo s postovima ne mogu realno da procijenim. No gledajući na ovo sada tako stoje stvari za onoga tko gleda sa strane.
Bodovi: 7/15

Broj poruka i tema: Po mom mišljenju jako malen, što mi isprava nije bilo jasno no poslije sam vidjela da glavni admin ima oko 10 000 postova. Trebate mnogo raditi na tome da ponovno aktivirate cijeli forum i postujete. Ako stavim to na stranu, ocjenjuje se sadašnjost a ne prošlost. 5000 poruka je jako loše.
Bodovi: 2/15

Spam: Nisam primjetila mnogo spamma na forumu.
Bodovi: 5/5

TOTAL: 14/35


UKUPNO BODOVA: 53/100

Veoma mi je žao što ocjena nije ispala možda onakva kakvu ste očekivali. S obzirom da vam se nešto dogodilo s forumom možda ste trebali pričekati da povratite forum na stare staze prije no što naručite pregled. Žao mi je mnogo ako Vam se ne dopadne pregled i budite slobodni da naručite još jedan poslije ovoga.
Crying or Very sad

View user profile

4FGF Empty Re: FGF on Sun Sep 19, 2010 10:23 am

Angie ^^

Angie ^^

Senior
Senior
Hvala Wink

View user profile

5FGF Empty Re: FGF on Sun Sep 19, 2010 11:39 am

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
Da li moze u zavrsene preglede?


_________________
FGF Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

6FGF Empty Re: FGF on Sun Sep 19, 2010 11:40 am

Angie ^^

Angie ^^

Senior
Senior
ako niko vise nece.. moze

View user profile

7FGF Empty Re: FGF on Sun Sep 19, 2010 11:44 am

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
Zavrseni pregledi


_________________
FGF Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Create a forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com