Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Twilight Source Forum Empty Twilight Source Forum on Wed Sep 29, 2010 9:00 pm

Lady Moonlight

Lady Moonlight

Aktivan član
Aktivan član
Ime foruma: Twilight Source Forum
Link: http://www.twilightsource.biz/forum.htm
Opis: Forum Twilight tematike.
Kolika je starost foruma: Pola godine
Nalog: foff
password: pregled

Voljela bih da mi pregled uradi neko od pisaca ili Hope.

View user profile

2Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Wed Sep 29, 2010 9:01 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Mislim da ste skoro zatražili pregled no staviću na listu čekanja.


_________________
View user profile

3Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Thu Sep 30, 2010 8:46 pm

Nera

Nera

Sapienti sat
Sapienti sat
Pregled za Twilight Source forum

Prvo da kažem, kako se nadam da pregled ni u kom slučaju neće da bude shvaćen na pogrešan način. Na kraju je uvijek najbitnije od svega da ste Vi svi zajedno uradili od svog foruma mjesto kojim se sami ponosite. I duboko vjerujem kako je svaki projekt oko kojeg se netko trudio njemu stotica, i ne treba da bude drugačije, ostalo je samo gledište nekoga koji dolazi sa strane s kim se vi možete ili ne morate složiti, no uzmite u obzir da se netko trudio da na Vašem forumu provede neko vrijeme i na kraju krajeva da vam to svoje mišljenje stavi na ''papir.'' Moje zamjerke ne mora da budu svačije zamjerke no na koncu ste vi ti koji su tražili pregled kroz tuđe oči i ukoliko se na njega nećete obazirati u sljedećem uređivanju foruma, bilo bi lijepo da kao i posljednji put to mišljenje poštujete kao što sam se ja trudila da kroz svoj osvrt poštujem i Vas i Vaše ideje. Pa eto, da krenemo…

Twilight Source Forum Prviutisak

Aktivnost: Pošto se vračam ponovno kod Vas moram priznati da ste u ovom dijelu malo popustili. Ako me dobro pamćenje služi, online lista je za zadnjeg posjeta bila prilično duža, barem za kojih 15 usera. Nakon što sam posjetila nekoliko Twilight foruma prilikom pregleda, rasturate barem za ¾ -ine. Oko 40 posljednjih online je jako lijepa brojka s obzirom na rastuću konkurenciju, da ne napominjem da su završili praznici i počela škola, te ako uzmem u obzir vrijeme vašeg postojanja. Premda se i dalje jako dobro držite lista je ipak pomalo utjecala na dojam. Broj postova i dalje raste, uveli ste i neke novitete, no o tome ćemo dalje poslije. Drago mi je što se trudite i dalje i što niste previše popustile u ovom dijelu. Nadam se da vas neću da smorim predugim tekstom.
Bodovi: 4/5

Izgled: U ovom se dijelu dogodila potpuna promjena, radile ste nešto na sebi i to je za svaku pohvalu. Morati ću poslije da napomenem što me posebno razveselilo na prvi pogled. Crveno crna je ustaljena kombinacija, tako da tu nemam što da kažem, tek malu zamjerku imam na veličinu loga/ headera kojeg bi trebalo malo smanjiti. Jest da imate Return top opciju no svakako je pomalo prevelik za nekoga tko prvi put dolazi na forum. Moram da vam napomenem sitnice koje su mi možda promaknule posljednji put. Imate jako lijep forum i odlične pdf.ove i kategorije tako da je zaista šteta što ste ga zatvorile za goste. Mislim da bi svakako ovo što ste uradili na forumu prije privuklo no odbilo koga. No to je samo moje mišljenje, pa eto kako god želite, to ostavljam na vama. Dva boda odlaze na visinu heareda i forum koji je skriven od gostiju, ostalo je čista petica.
Bodovi: 3/5

TOTAL: 7/10


Twilight Source Forum Dizajn
Boje: Krenuli ste sigurnim putem ovaj put. Ne mogu da kažem da nisu prijatne za oči, no još sam uvijek pomalo pod dojmom plavog looka kojeg ste imale posljednji put koji mi je bio naprosto fantastičan. Ove su boje također korektno odrađene no imam tek jednu malu zamjerku, a to su ikonice koje ste koristili za pdf te također buttonsi topica koji su zelene boje. Ikone pdf – ova naginju smeđoj pa samim time malo odudaraju od foruma. Možda ste trebali tek da dodate malo boje na header, no sve u svemu je urađeno korektno. Boju backgrounda i chata možete slobodno da potamnite za nijansu. Vidjela sam kako ste imali diskusiju o tome da li će da bude pretamno, mislim da neće, tek za sitnu nijansu da ne bude ova verzija sive. Zamjerke odnose tri boda, sve ostalo je odlično. Nadam se da ćete da briljirate naredni put.
Bodovi: 7/10

Slike: Logo mi je odrađen odlično samo je kako da se najbolje izrazim malo blury, i pomalo van gabarita što se tiče veličine. Super je ideja, dopada mi se font koji ste koristili za forum name na njemu, premda eto, kažem, tek malo je ''pogrešan'' na tim djelovima. Moram da iznesem zamjerku na ikone za pdfove koje nisu u potpunosti pogođene, ni u boji ni u efektima koji su korišteni pri izradi. E sada, tko god ih je radio znam da se trudio i to ne umanjujem, i ja bi se namučila dobrano oko toga. Ne mogu da vam to uzmem mnogo za zlo jer sam (premda se to ne čini tako hah) pratila što se dešava na forumu i vidim da ih zapravo želite da zamijenite, tako da… trebam počekati da vidim slijedeće : ) Mala zamjerka također ostaje na topics buttonse koje se ne uklapanju najviše bojom na ovaj forum. Pri tom mislim na New topic, Post Replay i sl.
Bodovi: 8/10

Skripte/bagovi: Što se tiče teksta koji se pojavljuje na pdf.ovima nakon prelaska mišem, moram da kažem kako vam prelazi preko naziva podforuma, i ne mogu da vidim nazive nekih podforuma.
Bodovi: 3/5

TOTAL: 18/25


Twilight Source Forum Organizacija
Dužina indeksa: Ne mogu dobro da se sjetim kako je bilo posljednji put kada sam vas posjetila no ovo što se trenutno može vidjeti na vašem forumu je odlično. Sve je svrstano u pripadajuće kategorije, nemate praznih foruma, i moram da kažem da na forumu zaista imate sve što treba da ima jedan ozbiljan Twilight forum. Bravo djevojke, ovaj mi se dio zaista dopada.
Bodovi: 10/10

Pravila i broj članova Tima: Evo veselja iz prve stavke. Osim što imate sva pravila potrebna za normalno funkcioniranje rada foruma, moram da kažem da ste u potpunosti popravili stanje ''okupacije'' da se tako izrazim koje je vladalo u potpisima. Jedni ste od rijetkih koji su naposljetku poslušali savjet kojeg se drže svi veliki forumi. Drago mi je zaista što je tako. Drago mi je što ste dodali još jednog moderatora koji se svakako na posljednjem pregledu isticao brojem postova i to je svakako pohvalno i treba da se nagradi. Tek malo da sugeriram da je na naslovnoj stranici možda umjesto riječi upozoravaju se, možda trebalo napisati mole se. Jer svakako stoji da će veliki potpisi biti uklonjeni.
Bodovi: 10/10

Gramatika i pravopis: Na forumu poštujete pravila osnovne gramatike, ne fensirate u pisanju i to svakako ostavlja dojam (osim profesionalnosti) i zrelosti. Jedna vaša članica posebice naginje pisanju ''lijepih'' postova koje sadrže mnogo više no nekoliko ispraznih riječi tako da bez obzira što dobivate najveću ocjenu kao i drugi u nekom smislu se tu ističete.
Bodovi: 10/10

TOTAL: 30/30


Twilight Source Forum Aktivnost
Broj članova: Imate sasvim dobar broj članova s obzirom na datum nastanka vašeg foruma. Imam maleni prijedlog što se tiče članova koji nikada nisu posjetili vaš forum, a to je uobičajena praksa na svim forumima, tzv. Generalna Čistka. Ne zato da vam to sruši broj registriranih članova već jer zauzeće maila i nickova stvara probleme članovima koji se možda i naposljetku odluče ponovno registrirati na vaš forum. Pretpostaviti ću da imate također i odličnu reklamu jer je ritam na koji se članovi registriraju na vaš forum zaista odličan. Treba da i dalje nastavite istim putem i da ne odustajete od svoje prvotne želje za uspjehom vašeg foruma.
Bodovi: 15/15

Broj poruka i tema: Premda sam vidjela i veće brojke poruka na nekim pregledima koje sam uradila moram da istaknem da je najbitnije da nije došlo do zasićenja u postanju i da se vaša brojka penje. Imate super razrađene teme na forumu i zaista se u tom pogledu dobro držite. Nakon što smo se posljednji put osvrnuli na temu originalnosti dopada mi se i što ste na tome poradili u smislu traženja prijedloga od samih članova, tako da ne mogu da kažem ništa djevojke, zaista radite na sebi.
Bodovi: 15/15

Spam: Drago mi je što se kod vas ne može naći mnogo spamm tema i što ste u tome bolji. Zaista kao i na svakom drugom forumu ima spamma ali u smislu kratkih rečenica kojim se članovi ponekada posluže kako bi si podignuli broj postova, no po ovom pitanju svakako stojite odlično. Dopadaju mi se teme vašeg off topica i moram da kažem samo tako naprijed djevojke. Želim vam da se ukoliko već niste onamo ubrzo nađete na službenim stranicama Stephenie Mayer.
Bodovi: 5/5

TOTAL: 35/35


UKUPNO BODOVA: 90/100

Moram da istaknem, premda i dalje ostaju male zamjerčice kako se ukusima ne raspravlja, i kako onaj tko gleda sa strane ima na sve nekakvo drugo nepristrano viđenje. Imajte u vidu kako svakako ne trebate prihvatiti pregled koji vam se ne dopada te da bi mi zaista bilo draže ukoliko vam se ne dopadne da naručite novi. Ocjena se premda neznatno malo podignula bez obzira na neke greškice na forumu ponajviše iz razloga što ste jedini zapravo poslušali savjete nekog tko je neutralan po tom pitanju. Pozdrav cure, želim Vam sve najbolje.


Podijeli pregled:

Code:
[center][size=24][color=orange][b]Pregled za Twilight Source forum[/b][/color][/size][/center]

Prvo da kažem, kako se nadam da pregled ni u kom slučaju neće da bude shvaćen na pogrešan način. Na kraju je uvijek najbitnije od svega da ste Vi svi zajedno uradili od svog foruma mjesto kojim se sami ponosite. I duboko vjerujem kako je svaki projekt oko kojeg se netko trudio njemu stotica, i ne treba da bude drugačije, ostalo je samo gledište nekoga koji dolazi sa strane s kim se vi možete ili ne morate složiti, no uzmite u obzir da se netko trudio da na Vašem forumu provede neko vrijeme i na kraju krajeva da vam to svoje mišljenje stavi na ''papir.'' Moje zamjerke ne mora da budu svačije zamjerke no na koncu ste vi ti koji su tražili pregled kroz tuđe oči i ukoliko se na njega nećete obazirati u sljedećem uređivanju foruma, bilo bi lijepo da kao i posljednji put to mišljenje poštujete kao što sam se ja trudila da kroz svoj osvrt poštujem i Vas i Vaše ideje. Pa eto, da krenemo…

[center][img]http://www.dodaj.rs/f/1A/X8/4KqAtxYV/prviutisak.png[/img]
[/center]

[color=orange][b]Aktivnost:[/b][/color] Pošto se vračam ponovno kod Vas moram priznati da ste u ovom dijelu malo popustili. Ako me dobro pamćenje služi, online lista je za zadnjeg posjeta bila prilično duža, barem za kojih 15 usera. Nakon što sam posjetila nekoliko Twilight foruma prilikom pregleda, rasturate barem za ¾ -ine. Oko 40 posljednjih online je jako lijepa brojka s obzirom na rastuću konkurenciju, da ne napominjem da su završili praznici i počela škola, te ako uzmem u obzir vrijeme vašeg postojanja. Premda se i dalje jako dobro držite lista je ipak pomalo utjecala na dojam. Broj postova i dalje raste, uveli ste i neke novitete, no o tome ćemo dalje poslije. Drago mi je što se trudite i dalje i što niste previše popustile u ovom dijelu. Nadam se da vas neću da smorim predugim tekstom.
[b]Bodovi: 4/5[/b]

[color=orange][b]Izgled:[/b][/color] U ovom se dijelu dogodila potpuna promjena, radile ste nešto na sebi i to je za svaku pohvalu. Morati ću poslije da napomenem što me posebno razveselilo na prvi pogled. Crveno crna je ustaljena kombinacija, tako da tu nemam što da kažem, tek malu zamjerku imam na veličinu loga/ headera kojeg bi trebalo malo smanjiti. Jest da imate Return top opciju no svakako je pomalo prevelik za nekoga tko prvi put dolazi na forum. Moram da vam napomenem sitnice koje su mi možda promaknule posljednji put. Imate jako lijep forum i odlične pdf.ove i kategorije tako da je zaista šteta što ste ga zatvorile za goste. Mislim da bi svakako ovo što ste uradili na forumu prije privuklo no odbilo koga. No to je samo moje mišljenje, pa eto kako god želite, to ostavljam na vama. Dva boda odlaze na visinu heareda i forum koji je skriven od gostiju, ostalo je čista petica.
[b]Bodovi: 3/5[/b]

[color=orange][b]TOTAL: 7/10[/b][/color]


[center][img]http://www.dodaj.rs/f/3E/AV/3CcDKkTG/dizajn.png[/img]
[/center]
[color=orange][b]Boje:[/b][/color] Krenuli ste sigurnim putem ovaj put. Ne mogu da kažem da nisu prijatne za oči, no još sam uvijek pomalo pod dojmom plavog looka kojeg ste imale posljednji put koji mi je bio naprosto fantastičan. Ove su boje također korektno odrađene no imam tek jednu malu zamjerku, a to su ikonice koje ste koristili za pdf te također buttonsi topica koji su zelene boje. Ikone pdf – ova naginju smeđoj pa samim time malo odudaraju od foruma. Možda ste trebali tek da dodate malo boje na header, no sve u svemu je urađeno korektno. Boju backgrounda i chata možete slobodno da potamnite za nijansu. Vidjela sam kako ste imali diskusiju o tome da li će da bude pretamno, mislim da neće, tek za sitnu nijansu da ne bude ova verzija sive. Zamjerke odnose tri boda, sve ostalo je odlično. Nadam se da ćete da briljirate naredni put.
[b]Bodovi: 7/10[/b]

[color=violet][color=orange][b]Slike:[/b][/color] [/color]Logo mi je odrađen odlično samo je kako da se najbolje izrazim malo blury, i pomalo van gabarita što se tiče veličine. Super je ideja, dopada mi se font koji ste koristili za forum name na njemu, premda eto, kažem, tek malo je ''pogrešan'' na tim djelovima. Moram da iznesem zamjerku na ikone za pdfove koje nisu u potpunosti pogođene, ni u boji ni u efektima koji su korišteni pri izradi. E sada, tko god ih je radio znam da se trudio i to ne umanjujem, i ja bi se namučila dobrano oko toga. Ne mogu da vam to uzmem mnogo za zlo jer sam (premda se to ne čini tako hah) pratila što se dešava na forumu i vidim da ih zapravo želite da zamijenite, tako da… trebam počekati da vidim slijedeće : ) Mala zamjerka također ostaje na topics buttonse koje se ne uklapanju najviše bojom na ovaj forum. Pri tom mislim na New topic, Post Replay i sl.
[b]Bodovi: 8/10[/b]

[color=orange][b]Skripte/bagovi:[/b] [/color]Što se tiče teksta koji se pojavljuje na pdf.ovima nakon prelaska mišem, moram da kažem kako vam prelazi preko naziva podforuma, i ne mogu da vidim nazive nekih podforuma.
[b]Bodovi: 3/5[/b]

[color=orange][b]TOTAL: 18/25[/b][/color]


[center][img]http://www.dodaj.rs/f/3p/wI/3VZgYxCK/organizacija.png[/img]
[/center]
[color=orange][b]Dužina indeksa:[/b] [/color]Ne mogu dobro da se sjetim kako je bilo posljednji put kada sam vas posjetila no ovo što se trenutno može vidjeti na vašem forumu je odlično. Sve je svrstano u pripadajuće kategorije, nemate praznih foruma, i moram da kažem da na forumu zaista imate sve što treba da ima jedan ozbiljan Twilight forum. Bravo djevojke, ovaj mi se dio zaista dopada.
[b]Bodovi: 10/10[/b]

[color=orange][b]Pravila i broj članova Tima:[/b][/color] Evo veselja iz prve stavke. Osim što imate sva pravila potrebna za normalno funkcioniranje rada foruma, moram da kažem da ste u potpunosti popravili stanje ''okupacije'' da se tako izrazim koje je vladalo u potpisima. Jedni ste od rijetkih koji su naposljetku poslušali savjet kojeg se drže svi veliki forumi. Drago mi je zaista što je tako. Drago mi je što ste dodali još jednog moderatora koji se svakako na posljednjem pregledu isticao brojem postova i to je svakako pohvalno i treba da se nagradi. Tek malo da sugeriram da je na naslovnoj stranici možda umjesto riječi upozoravaju se, možda trebalo napisati mole se. Jer svakako stoji da će veliki potpisi biti uklonjeni.
[b]Bodovi: 10/10[/b]

[color=orange][b]Gramatika i pravopis:[/b][/color] Na forumu poštujete pravila osnovne gramatike, ne fensirate u pisanju i to svakako ostavlja dojam (osim profesionalnosti) i zrelosti. Jedna vaša članica posebice naginje pisanju ''lijepih'' postova koje sadrže mnogo više no nekoliko ispraznih riječi tako da bez obzira što dobivate najveću ocjenu kao i drugi u nekom smislu se tu ističete.
[b]Bodovi: 10/10[/b]

[color=orange][b]TOTAL: 30/30[/b][/color]


[center][img]http://www.dodaj.rs/f/1S/vJ/167G2Dik/aktivnost.png[/img]
[/center]
[color=orange][b]Broj članova:[/b][/color] Imate sasvim dobar broj članova s obzirom na datum nastanka vašeg foruma. Imam maleni prijedlog što se tiče članova koji nikada nisu posjetili vaš forum, a to je uobičajena praksa na svim forumima, tzv. Generalna Čistka. Ne zato da vam to sruši broj registriranih članova već jer zauzeće maila i nickova stvara probleme članovima koji se možda i naposljetku odluče ponovno registrirati na vaš forum. Pretpostaviti ću da imate također i odličnu reklamu jer je ritam na koji se članovi registriraju na vaš forum zaista odličan. Treba da i dalje nastavite istim putem i da ne odustajete od svoje prvotne želje za uspjehom vašeg foruma.
[b]Bodovi: 15/15[/b]

[color=darkblue][color=orange][b]Broj poruka i tema:[/b][/color] [/color]Premda sam vidjela i veće brojke poruka na nekim pregledima koje sam uradila moram da istaknem da je najbitnije da nije došlo do zasićenja u postanju i da se vaša brojka penje. Imate super razrađene teme na forumu i zaista se u tom pogledu dobro držite. Nakon što smo se posljednji put osvrnuli na temu originalnosti dopada mi se i što ste na tome poradili u smislu traženja prijedloga od samih članova, tako da ne mogu da kažem ništa djevojke, zaista radite na sebi. 
[b]Bodovi: 15/15[/b]

[color=orange][b]Spam:[/b][/color] Drago mi je što se kod vas ne može naći mnogo spamm tema i što ste u tome bolji. Zaista kao i na svakom drugom forumu ima spamma ali u smislu kratkih rečenica kojim se članovi ponekada posluže kako bi si podignuli broj postova, no po ovom pitanju svakako stojite odlično. Dopadaju mi se teme vašeg off topica i moram da kažem samo tako naprijed djevojke. Želim vam da se ukoliko već niste onamo ubrzo nađete na službenim stranicama Stephenie Mayer.
[b]Bodovi: 5/5[/b]

[color=orange][b]TOTAL: 35/35[/b][/color]


[color=orange][b][size=24]UKUPNO BODOVA: 90/100[/size][/b][/color]

Moram da istaknem, premda i dalje ostaju male zamjerčice kako se ukusima ne raspravlja, i kako onaj tko gleda sa strane ima na sve nekakvo drugo nepristrano viđenje. Imajte u vidu kako svakako ne trebate prihvatiti pregled koji vam se ne dopada te da bi mi zaista bilo draže ukoliko vam se ne dopadne da naručite novi. [i]Ocjena se premda neznatno malo podignula bez obzira na neke greškice na forumu ponajviše iz razloga što ste jedini zapravo poslušali savjete nekog tko je neutralan po tom pitanju.[/i] Pozdrav cure, želim Vam sve najbolje.

View user profile

4Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Thu Sep 30, 2010 10:12 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Nadam se da si zadovoljna, Lady Moonlight, moze li ovo lock ?


_________________
View user profile

5Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Fri Oct 01, 2010 3:07 pm

Lady Moonlight

Lady Moonlight

Aktivan član
Aktivan član
Može lock.
@Hope hvala na pregledu.

View user profile

6Twilight Source Forum Empty Re: Twilight Source Forum on Fri Oct 01, 2010 4:24 pm

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
Zavrseni pregledi


_________________
Twilight Source Forum Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Free forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com