Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Završeno Daniel Radcliffe on Fri Oct 22, 2010 7:50 pm

Isidora

Isidora

Veteran
Veteran
Ime foruma: Daniel Radcliffe
Link: http://danielradcliffe.forumotion.com
Opis: Ovo je forum o poznatom glumcu Danielu Radcliffeu. Ima par meseci od kako je otvoren.
Kolika je starost foruma: Od 20. jula ove godine pocinje sa radom
Nalog: FOF; sifra: nalog023

View user profile

2Završeno Re: Daniel Radcliffe on Fri Oct 22, 2010 7:51 pm

^CiCi^

^CiCi^

Senior
Senior
Pregledaću ja!Kasnije!

View user profile

3Završeno Re: Daniel Radcliffe on Fri Oct 22, 2010 8:15 pm

Isidora

Isidora

Veteran
Veteran
Vazi.. Smile Cekam tvoj dolazak.

View user profile

4Završeno Re: Daniel Radcliffe on Fri Oct 22, 2010 8:18 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Lista čekanja.


_________________
View user profile

5Završeno Re: Daniel Radcliffe on Fri Oct 22, 2010 11:05 pm

Katarina Cullen

Katarina Cullen

Little Artist
Little Artist
Pregled za Daniel Radcliffe

Prvi utisak: Moram priznati da prvi utisak o ovom forumu i nije baš sjajan. Skin je nekako haotičan, sve se čini razbacano, užurbano. Boje su tamne i nekako sumorne. Što se tiče aktivnosti, ni tu prvi utisak nije baš sjajan. Za četiri meseca 74 člana i 2000 postova nije loše, ali to može i mnogo, mnogo bolje. Međutim činjenica da se vi, i pored toga što forum nije kestremno uspešan, i dalje trudite oko njega ide u prilog vama.
5/15

Dizajn: Kao što sam već rekla, look izgleda stvarno haotično i nesređeno. Vidi se da je trud i rad uložen u njegovo stvaranje, ali novi članovi prilikom registracije neće tome pridavati neki veliki značaj. Tužno, ali istinito. Zato ću pokušati sve da izanaliziram i da vam dam neki konkretan savet za poboljšanje. Za početak, ne dopada mi se to što froumu nedostaje body deo, jer skin tako izgleda nedovršeno i neuredno. Logo i wio nisu loši, ali ako želite da vaš forum dovedete na vrh, moraćete to da odradite mnogo bolje. Ne dopada mi se i to što su ikonice i dugmići preuzeti sa drugog skina, a uz to se nisu baš najsjajnije uklopili. Za početak, izaberite neke nežnije, i prijatnije boje za vaš look (plavu, ljubičastu, zelenu).. Trudite se da skin bude potpun, da ima navigacije, ikonice koje ste vi pravili ili naručili negde. Probajte negde da naručite look, ili pronađite dizajnera koji će lepo raditi svoj posao. Uz samo malo poravki vaš forum bi mogao da zablista. Moram vam ovde oduzeti više bodova, ali ocena ovde nije najbitnija.
5/20

Organizacija: Kada je reč o organizaciji, situacija je mnogo bolja. Niste preterali sa dužinom indeksa i sve je lepo sređeno i upakovano. Dopada mi se što ste ubacili i deo vezan za HP sagu. Međutim, po mom mišljenju, kanti obični članovi ne bi trebali imati pristup, jer ona samo stvara gužvu na indeksu. Ne verujem da neko od članova vreme na forumu provodi u kanti, a i plus članovi tamo ne smeju postovati, pa samim tim taj deo gubi svrhu. Ako imate neke teme ili novosti koji su malo stariji, ali mislite da bi članovi trebalo da ih pročitaju, nemojte ih slati u korpu već jednostavno ostavite na forumu.
19/20

Profesionalnost: Oko ove stavke nemam nekih posebnih zamerki. Ja sam oduševljena pravilima na ovom forumu. Sve je lepo kategorisano i objašnjeno. Svaka čast! Gramatika i pravopis na forumu se poštuju i to vam je viliki plus. Jedino što bih dodala je opis u svakom podforumu, jer ovako izgleda malo prazno, ali na tome vam neću oduzimati bodove. Što se broja članova forumskog tima tiče ni ovde nemam nikakvih zamerki, ali ne dopada mi se to što oba moderatora nisu aktivna na forumu. Moj predlog je da otvorite neki konkurs na forumu i izaberete novu ekipu, koja će svoj posao obavljati kako treba i na taj način doprineti forumu.
14/15

Aktivnost: Aktivnost nije sjajna. Za četiri meseca 74 člana i 2000 postova nekome ko sve to posmatra sa strane izgleda zaista malo. Danas, kada postoji bezbroj foruma, članovi zagledaju i cepidlače pre nego što odluče na koji forum će se registrovati. I svaka sitnica je bitna. Ipak sama činjenica da se forum održao 4 meseca je za svaku pohvalu. Mnogi odustanu posle prve nedelje. E sad, da ne dužim mnogo, mogli bi ste da otvorite mnogo zanimljivih i intrigantnih tema na forumu koji će potstaći članove da pišu, diskutuju. Učestvujte u razmenama, reklamirajte forum što više i situacija će se sigurno popraviti.
10/30

Konačna ocena: 53/100
Komentar: Prilikom ocenjivanja sam se potrudila da budem što objektivnija i strožija, jer to ide vama u prilog. Možda ova ocena sada i nije toliko sjajna, ali ona će vam, nadam se, pomoći da malo unapredite i poboljšate vaš forum. Trudila sam se da budem što iskrenija prilikom pregleda, i nadam se da mi to nećete uzeti za zlo. Inače je forum lep, i zaista mi se dopada to što se toliko trudite oko njega, jer je takva posvećenost danas retkost. Trebalo bi malo da poradite na dizajnu i aktivnosti foruma. Nadam se da ćete dovesti vaš forum na sam vrh. Srećno! Smile

View user profile

6Završeno Re: Daniel Radcliffe on Sat Oct 23, 2010 12:20 am

Nera

Nera

Sapienti sat
Sapienti sat
Isidora da li si zadovoljna pregledom?

View user profile

7Završeno Re: Daniel Radcliffe on Sat Oct 23, 2010 4:18 pm

Isidora

Isidora

Veteran
Veteran
Jesam. Volela bi da jos neko pregleda forum.

View user profile

8Završeno Re: Daniel Radcliffe on Sun Oct 24, 2010 3:06 pm

Nera

Nera

Sapienti sat
Sapienti sat
Pregled za Daniel Radcliffe forum

Prvo da kažem, kako se nadam da pregled ni u kom slučaju neće da bude shvaćen na pogrešan način. Na kraju je uvijek najbitnije od svega da ste Vi svi zajedno uradili od svog foruma mjesto kojim se sami ponosite. I duboko vjerujem kako je svaki projekt oko kojeg se netko trudio njemu stotica, i ne treba da bude drugačije, ostalo je samo gledište nekoga koji dolazi sa strane s kim se vi možete ili ne morate složiti, no uzmite u obzir da se netko trudio da na Vašem forumu provede neko vrijeme i na kraju krajeva da vam to svoje mišljenje stavi na ''papir.'' Moje zamjerke ne mora da budu svačije zamjerke no na koncu ste vi ti koji su tražili pregled kroz tuđe oči i ukoliko se na njega nećete obazirati u sljedećem uređivanju foruma, bilo bi lijepo da to mišljenje poštujete kao što sam se ja trudila da kroz svoj osvrt poštujem i Vas i Vaše ideje. Pa eto, da krenemo…


Daniel Radcliffe Prviutisak

Aktivnost: Prvi utisak što se tiče aktivnosti na vašem forumu Isidora nije baš najbolji. Tek 74 člana i dvije tisuće postova ne predstavlja vas u baš najboljem svjetlu onome tko dolazi kao gost. Nije to nešto što svakome uvijek smeta pri dolasku na nekakav forum ali je svakako ono što se ocjenjuje i ono što ja odmah pogledam. Jer je obično aktivnost prilično velika na forumima koji imaju što da pokažu. Trebate da revizirate svoju strategiju i pogledate u čemu griješite u samom radu foruma, kako da napravite da vaš forum bude mnogo zanimljiviji za registraciju gostima koji su u prolazu. O tome ćemo da nastavimo u daljnjem pregledu. S obzirom na vrijeme vašeg nastanka i da su oni aktivniji od vas ovdje gubili bodove, morate i vi, žao mi je.
Bodovi: 1/5

Izgled: Vidjela sam nekoliko vaših izgleda i ne znam tko je radio ovaj ali što se tiče izgleda uvijek želim da on bude besprijekoran na forumima na kojima sam ja aktivna. Imate vidljivih bugića, po meni je mogla da bude odabrana neka druga boja i neke druge slike samog Daniela za logo, jer sam samim prvim klikom na google našla neke podosta zanimljivije. S obzirom na verziju vašeg foruma, sve je moglo da djeluje mnogo uvjerljivije. O konkretnim prijedlozima ćemo nadalje u dijelu dizajna. Sve zajedno može da bude podosta bolje.
Bodovi: 2/5

TOTAL: 3/10


Daniel Radcliffe Dizajn

Boje: Cijeli look mi je pomalo previše zasivio. S obzirom da se radi o mladom glumcu najpoznatijem po HP-u trebalo je u sve to da se doda malo bolje. Ako ste se baš željeli odlučiti za sivu boju header je onda po meni trebao da bude nešto što vam nosi dizajn. Ponavljam se ali kada se radi o odabru boja, jedna boja uvijek mora da bude temeljna u vašem looku, inače se sve to nekako utopi i djeluje 'mlako'. Ne mogu da kažem da li to vrijedi za sve ali svakako je to ono što ja gledam. Boja ikonica za forume se ne poklapa s ostatkom looka. Također bi trebalo da riješite boju grupa i da ih uskladite s forumom jer mi mnogo različite boje grupa idu samo na bijelom forumu. Nekako mi je elegantnije kada se one toliko ne ističu. Sve to opet kažem izgleda korektno ali po meni nije uvjerljivo. Ima nedostatčića koje trebate rješiti i iskreno se nadam kako ćete sljedeći put briljirati u ovom djelu.
Bodovi: 5/10

Slike: Po meni je za header trebala da bude odabrana neka dosta maštovitija slika. Pogledala sam malo po googlu i zaista ih ima magičnih i tako lijepih da bi same mogle da nose dizajn. Nije loše ni ovo kod vas, ne mogu da kažem, ali moglo je da bude bolje. Zamjerka ostaje na ikonama na forume, jer ju default i jer se mnogo ističu reckavim ivicama. One se ne bi primijetile na (ivice) da se radi o bijelom forumu, no ovako se zaista ističu. Slovna navigacija, tj. nemate slikovnu navigaciju i to mi se ne dopada. One često mogu da mnogo podignu dizajn tako da bi trebale da ih uradite ili naručite na bilo kojem dizajn forumu neke koje se uklapaju na vaš look. Ikone za topicse su također default i trebalo bi da se promijene. Ne dopada mi se što forum nema body. Treba da postavite forum favicon.
Bodovi: 5/10

Skripte/bagovi: Što se tiče bugova ima ih zaista nekoliko koje trebate da riješite. Na headeru vam je odsječen tekst, znači to je čime se zapravo predstavljate gostima i prilično vidljivo i to trebate prepraviti. Ivice ikona za forume, ali njih bi trebalo mijenjati. Ono što me zbunilo je boja teksta pod profilom koja je identična bodyu pa se ne može da isčita ništa pod njim.
Spoiler:
Daniel Radcliffe J_0310
Još jedna mala nevolja je u raširenim/suženim tabelama na indeksu. To ću da vam poslije pojasnim.
Bodovi: 2/5

TOTAL: 12/25

Daniel Radcliffe Organizacija

Dužina indeksa:Dužina indeksa vam je korektna. Nije preduga i to mi se dopada. Ne volim kada se smaram skrolajući preko kilometarskog indeksa. Sve potrebno ste stavili i zaista nigdje niste pretjerali. Ovaj dio mi se dopada djevojke. Pohvale. Što se tiče opisa foruma, prvo i zlatno pravilo je da trebaju imati jednako redova da vam ne bi širili/sužavali tabele što je kod vas slučaj. To je lako za popraviti i cijeli indeks će vam izgledati mnogo bolje. Inače sve super.
Bodovi: 10/10

Pravila i broj članova Tima: Imate odličan broj administracije i tu zaista nemate što da mijenjate. Ono što bih ja možda malo doradila je pravilnik. Inače je jedan od ljepše urađenih koje sam vidjela u njemu se pravilo 'Zabrane pisanja bojom' ponavlja dvaput samo je drugačije napisano. Mislim da ćete znati na što mislim. Inače je sve super. Imate sva pravila potrebna za normalno odvijanje rada foruma.
Bodovi: 9/10

Gramatika i pravopis: : Što se tiče službenog dijela foruma po meni stojite dobro. Pridržavate se pravila osnovne gramatike kao što bi trebao da radi svaki forum koji ide k tome da bude među najboljima. Neki članovi kucaju tu i tamo bez kvačica, ali svakako, taj dio je teško riješiti bilo kome tako da što se tiče vas ovdje nemam zamjerke.
Bodovi: 10/10

TOTAL: 29/30


Daniel Radcliffe Aktivnost

Broj članova: S obzirom na popularnost tematike tj. glavnog lika morati ćete i sami priznati da je trebao da bude veći. Možda bi se to i moglo uraditi kada se ne bi striktno držali glumca i malo raširili svoju tematiku i na njegov toliko popularan HP. Ovo je za nekoliko mjeseci malo. Premda je najbitnije da se ipak nešto događa po tom pitanju ipak treba da još više radite kako bi uspjele.
Bodovi: 5/15

Broj poruka i tema: Broj poruka i tema je trebao da bude daleko veći djevojke. Na nekim od posljednjih pregleda ta je brojka za oko 2 mjeseca postojanja premašila 30 000, tako da moram da vam ovaj dio malo zamjerim. Ukoliko je potrebno opet kažem da malo raširite krug svoje tematike uradite to. Otvarajte još novih i zanimljivih tema. Ukoliko ne znate što bi uvijek imate google za inspiraciju. Svakako vam želim sve najbolje.
Bodovi: 3/15

Spam: Nisam primijetila mnogo spamma na forumu ako ćemo da stavimo sa strane to što članovi često zaziru od rasprave i vole da se dopisuju kratkim rečenicama. Opet, to nije odraz želje za spammom, više pomalo nezrelosti. Ne mogu da vam uzimam za zlo ono što nisam uzela nikome tako da ste na ovom dijelu također rasturili.
Bodovi: 5/5

TOTAL: 13/35

UKUPNO BODOVA: 57/100


Osvrt na ocjenu. Uvijek u ocjenjivanju najviše izgube oni koji izgube na aktivnosti a postoje već neko vrijeme. Osim sitnih zamjerka u dizajnu ostaje zamjerka na aktivnost, vjerujem da to i same vidite i prije svega želim da vam se stanje po tom pitanju popravi posebno tebi Isidorice jer vidim da se jako trudiš oko svog foruma i da želiš da ti on uspije. Poradite na još nekim detaljima u dijelu dizajna i reklamirajte djevojke. Ništa osim toga ni ne možete. Ocjena u krajnju ruku i nije bitna. Bitan je feedback.
Želim vam svu sreću u daljnjem radu.

Srdačan pozdrav,
Hope


Podijeli pregled s članovima;
Code:
[center][size=24][color=olive][b]Pregled za Daniel Radcliffe forum[/b][/color][/size][/center]

Prvo da kažem, kako se nadam da pregled ni u kom slučaju neće da bude shvaćen na pogrešan način. Na kraju je uvijek najbitnije od svega da ste Vi svi zajedno uradili od svog foruma mjesto kojim se sami ponosite. I duboko vjerujem kako je svaki projekt oko kojeg se netko trudio njemu stotica, i ne treba da bude drugačije, ostalo je samo gledište nekoga koji dolazi sa strane s kim se vi možete ili ne morate složiti, no uzmite u obzir da se netko trudio da na Vašem forumu provede neko vrijeme i na kraju krajeva da vam to svoje mišljenje stavi na ''papir.'' Moje zamjerke ne mora da budu svačije zamjerke no na koncu ste vi ti koji su tražili pregled kroz tuđe oči i ukoliko se na njega nećete obazirati u sljedećem uređivanju foruma, bilo bi lijepo da to mišljenje poštujete kao što sam se ja trudila da kroz svoj osvrt poštujem i Vas i Vaše ideje. Pa eto, da krenemo…


[center][img]http://www.dodaj.rs/f/1A/X8/4KqAtxYV/prviutisak.png[/img]
[/center]

[color=olive][b]Aktivnost:[/b][/color] Prvi utisak što se tiče aktivnosti na vašem forumu Isidora nije baš najbolji. Tek 74 člana i dvije tisuće postova ne predstavlja vas u baš najboljem svjetlu onome tko dolazi kao gost. Nije to nešto što svakome uvijek smeta pri dolasku na nekakav forum ali je svakako ono što se ocjenjuje i ono što ja odmah pogledam. Jer je obično aktivnost prilično velika na forumima koji imaju što da pokažu. Trebate da revizirate svoju strategiju i pogledate u čemu griješite u samom radu foruma, kako da napravite da vaš forum bude mnogo zanimljiviji za registraciju gostima koji su u prolazu. O tome ćemo da nastavimo u daljnjem pregledu. S obzirom na vrijeme vašeg nastanka i da su oni aktivniji od vas ovdje gubili bodove, morate i vi, žao mi je.
[b]Bodovi: 1/5[/b]

[color=olive][b]Izgled:[/b][/color]  Vidjela sam nekoliko vaših izgleda i ne znam tko je radio ovaj ali što se tiče izgleda uvijek želim da on bude besprijekoran na forumima na kojima sam ja aktivna. Imate vidljivih bugića, po meni je mogla da bude odabrana neka druga boja i neke druge slike samog Daniela za logo, jer sam samim prvim klikom na google našla neke podosta zanimljivije. S obzirom na verziju vašeg foruma, sve je moglo da djeluje mnogo uvjerljivije. O konkretnim prijedlozima ćemo nadalje u dijelu dizajna. Sve zajedno može da bude podosta bolje.
[b]Bodovi: 2/5[/b]

[color=olive][b]TOTAL: 3/10[/b][/color]


[center][img]http://www.dodaj.rs/f/3E/AV/3CcDKkTG/dizajn.png[/img]
[/center]

[color=olive][b]Boje:[/b][/color] Cijeli look mi je pomalo previše zasivio. S obzirom da se radi o mladom glumcu najpoznatijem po HP-u trebalo je u sve to da se doda malo bolje. Ako ste se baš željeli odlučiti za sivu boju header je onda po meni trebao da bude nešto što vam nosi dizajn. Ponavljam se ali kada se radi o odabru boja, jedna boja uvijek mora da bude temeljna u vašem looku, inače se sve to nekako utopi i djeluje 'mlako'. Ne mogu da kažem da li to vrijedi za sve ali svakako je to ono što ja gledam. Boja ikonica za forume se ne poklapa s ostatkom looka. Također bi trebalo da riješite boju grupa i da ih uskladite s forumom jer mi mnogo različite boje grupa idu samo na bijelom forumu. Nekako mi je elegantnije kada se one toliko ne ističu.  Sve to opet kažem izgleda korektno ali po meni nije uvjerljivo. Ima nedostatčića koje trebate rješiti i iskreno se nadam kako ćete sljedeći put briljirati u ovom djelu.
[b]Bodovi: 5/10[/b]

[color=olive][b]Slike:[/b][/color] Po meni je za header trebala da bude odabrana neka dosta maštovitija slika. Pogledala sam malo po googlu i zaista ih ima magičnih i tako lijepih da bi same mogle da nose dizajn. Nije loše ni ovo kod vas, ne mogu da kažem, ali moglo je da bude bolje. Zamjerka ostaje na ikonama na forume, jer ju default i jer se mnogo ističu reckavim ivicama. One se ne bi primijetile na (ivice) da se radi o bijelom forumu, no ovako se zaista ističu. Slovna navigacija, tj. nemate slikovnu navigaciju i to mi se ne dopada. One često mogu da mnogo podignu dizajn tako da bi trebale da ih uradite ili naručite na bilo kojem dizajn forumu neke koje se uklapaju na vaš look. Ikone za topicse su također default i trebalo bi da se promijene. Ne dopada mi se što forum nema body. Treba da postavite forum favicon.
[b]Bodovi: 5/10[/b]

[color=olive][b]Skripte/bagovi:[/b][/color] Što se tiče bugova ima ih zaista nekoliko koje trebate da riješite. Na headeru vam je odsječen tekst, znači to je čime se zapravo predstavljate gostima i prilično vidljivo i to trebate prepraviti. Ivice ikona za forume, ali njih bi trebalo mijenjati. Ono što me zbunilo je boja teksta pod profilom koja je identična bodyu pa se ne može da isčita ništa pod njim. [spoiler][url=http://www.servimg.com/image_preview.php?i=52&u=15666820][/url][url=http://www.servimg.com/image_preview.php?i=52&u=15666820][img]http://i26.servimg.com/u/f26/15/66/68/20/j_0310.png[/img][/url][/spoiler]
Još jedna mala nevolja je u raširenim/suženim tabelama na indeksu. To ću da vam poslije pojasnim.
[b]Bodovi: 2/5[/b]

[color=olive][b]TOTAL: 12/25[/b][/color]

[center][img]http://www.dodaj.rs/f/3p/wI/3VZgYxCK/organizacija.png[/img]
[/center]

[color=olive][b]Dužina indeksa:[/b][/color]Dužina indeksa vam je korektna. Nije preduga i to mi se dopada. Ne volim kada se smaram skrolajući preko kilometarskog indeksa. Sve potrebno ste stavili i zaista nigdje niste pretjerali. Ovaj dio mi se dopada djevojke. Pohvale. Što se tiče opisa foruma, prvo i zlatno pravilo je da trebaju imati jednako redova da vam ne bi širili/sužavali tabele što je kod vas slučaj. To je lako za popraviti i cijeli indeks će vam izgledati mnogo bolje. Inače sve super.
[b]Bodovi: 10/10[/b]

[color=olive][b]Pravila i broj članova Tima:[/b][/color] Imate odličan broj administracije i tu zaista nemate što da mijenjate. Ono što bih ja možda malo doradila je pravilnik. Inače je jedan od ljepše urađenih koje sam vidjela u njemu se pravilo 'Zabrane pisanja bojom' ponavlja dvaput samo je drugačije napisano. Mislim da ćete znati na što mislim. Inače je sve super. Imate sva pravila potrebna za normalno odvijanje rada foruma.
[b]Bodovi: 9/10[/b]

[color=olive][b]Gramatika i pravopis:[/b][/color] : Što se tiče službenog dijela foruma po meni stojite dobro. Pridržavate se pravila osnovne gramatike kao što bi trebao da radi svaki forum koji ide k tome da bude među najboljima. Neki članovi kucaju tu i tamo bez kvačica, ali svakako, taj dio je teško riješiti bilo kome tako da što se tiče vas ovdje nemam zamjerke.
[b]Bodovi: 10/10[/b]

[color=olive][b]TOTAL: 29/30[/b][/color]


[center][img]http://www.dodaj.rs/f/1S/vJ/167G2Dik/aktivnost.png[/img]
[/center]

[color=olive][b]Broj članova:[/b][/color] S obzirom na popularnost tematike tj. glavnog lika morati ćete i sami priznati da je trebao da bude veći. Možda bi se to i moglo uraditi kada se ne bi striktno držali glumca i malo raširili svoju tematiku i na njegov toliko popularan HP. Ovo je za nekoliko mjeseci malo. Premda je najbitnije da se ipak nešto događa po tom pitanju ipak treba da još više radite kako bi uspjele. 
[b]Bodovi: 5/15[/b]

[color=olive][b]Broj poruka i tema:[/b][/color] Broj poruka i tema je trebao da bude daleko veći djevojke. Na nekim od posljednjih pregleda ta je brojka za oko 2 mjeseca postojanja premašila 30 000, tako da moram da vam ovaj dio malo zamjerim. Ukoliko je potrebno opet kažem da malo raširite krug svoje tematike uradite to. Otvarajte još novih i zanimljivih tema. Ukoliko ne znate što bi uvijek imate google za inspiraciju. Svakako vam želim sve najbolje.
[b]Bodovi: 3/15[/b]

[color=olive][b]Spam:[/b][/color] Nisam primijetila mnogo spamma na forumu ako ćemo da stavimo sa strane to što članovi često zaziru od rasprave i vole da se dopisuju kratkim rečenicama. Opet, to nije odraz želje za spammom, više pomalo nezrelosti. Ne mogu da vam uzimam za zlo ono što nisam uzela nikome tako da ste na ovom dijelu također rasturili.
[b]Bodovi: 5/5[/b]

[color=olive][b]TOTAL: 13/35[/b][/color]

[b][color=olive][size=24]UKUPNO BODOVA: 57/100[/size][/color][/b]


Osvrt na ocjenu. Uvijek u ocjenjivanju najviše izgube oni koji izgube na aktivnosti a postoje već neko vrijeme. Osim sitnih zamjerka u dizajnu ostaje zamjerka na aktivnost, vjerujem da to i same vidite i prije svega želim da vam se stanje po tom pitanju popravi posebno tebi Isidorice jer vidim da se jako trudiš oko svog foruma i da želiš da ti on uspije. Poradite na još nekim detaljima u dijelu dizajna i reklamirajte djevojke. Ništa osim toga ni ne možete. Ocjena u krajnju ruku i nije bitna. Bitan je feedback.
Želim vam svu sreću u daljnjem radu.

Srdačan pozdrav,
Hope

Da li ste zadovoljni pregledom?

View user profile

9Završeno Re: Daniel Radcliffe on Sun Oct 24, 2010 4:43 pm

Isidora

Isidora

Veteran
Veteran
Jesmo. Hvala.

View user profile

10Završeno Re: Daniel Radcliffe on Sun Oct 24, 2010 4:46 pm

Nera

Nera

Sapienti sat
Sapienti sat
Završeni pregledi Daniel Radcliffe 790186

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Create a forum | Music | Pop, Varieties | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com