Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Završeno ::Sims 2 Serbia:: on Sun Jul 05, 2009 6:11 pm

(c)micy

(c)micy

•Shakira Fan No #1•
•Shakira Fan No #1•
Ime foruma: ::Sims 2 Serbia::
Link: www.sims2.1forum.biz
Opis: ::Welcome to the forum about Sims::
Kolika je starost foruma: Oko god. i 5 meseci

Mixiii ti si tu reg. pa mozes pregledati forum ::Sims 2 Serbia:: 81549

View user profile

2Završeno Re: ::Sims 2 Serbia:: on Sun Jul 12, 2009 1:56 pm

Mixiii

Mixiii

Urednik foruma
Urednik foruma
Stavljeno na listu cekanja!

View user profile

3Završeno Re: ::Sims 2 Serbia:: on Sun Jul 19, 2009 9:06 pm

NENCHY

NENCHY

{*Charmed Fan*}
{*Charmed Fan*}
Pošto Mixiii nema ovih dana vremena za puno pregleda, dogovorile smo se da je ja odmenim u pregledima... Samo pošto ja tu nisam registrovana molim da krerirate acounnt, ustvari nemorate, ja ću se registrovati, ali svi članovi nemojte misliti da ću svima popuštati , samo ovom forumu ae jer moze (c) micy da dodje za dva dana, a ja hoću da ovaj pregled uradim još večeras, uskoro očekujte!

View user profile

4Završeno Re: ::Sims 2 Serbia:: on Sun Jul 19, 2009 9:57 pm

NENCHY

NENCHY

{*Charmed Fan*}
{*Charmed Fan*}
~ Pregled za Forum :Sims 2 Serbia: ~

Prvi Utisak:

Aktivnost: 164 Clanova i 1304 Postova je ok rezultat, ali s obzirom na skoro godinu ipo dana postojanja ovo je vrlo, vrlo lose! (Skor: 2/5)

Stil: Crno - Plava Kombinacija vam je ok! Ali mogli ste da izaberete malo mirniju nijansu ove plave - ljubičaste... Veličina ikonica je dobra, baš kako treba ali mislim da ste mogli malo kreativnije da ih odradite! (Skor: 3/5)

Ocena: 5/10

Uredjenost:

Organizacija: Pravilnik je ok uradjen! Ispravno gramatički napisan sa poštovanjem srpskih latiničnih slova! Ne svidja mi se to sto Dizajneri moraju biti redovni! Oni mogu da dodju jednom u mesec dana, postave look i odu! Mada ok je urađen pravilnik i adminka je mogla da edituje post i da ga napiše u jednom delu, bez obzira što su možda posle došla dodatak pravila ali mogla je da edituje prvi post i napiše novi, "Tema osvežena, pročitajte ponovo Pravilnik! " Ali ok! Grupe su ok organizovane, ali mozete da spojite grupe Moderatori i Urednici, i da dodate neku grupu vezanu za Sims a ne samo za Forum ! Ili bar grupu Ostali Clanovi, jer je lepo da nickovi budu u boji! I glupo mi je pravilo da se nick može menjati samo 4 puta, ili zabranite ili može koliko hoće! (Skor: 5/10)

Duzina Indexa: Index vam je normalan, kako bi i trebalo! Ali vam je previše obiman Off Topic, to se može vrlolepše organizovati! (Skor: 7/10)

Ocena: 12/20

Dizajn:

Boje: Boje se ok uklapaju! Samo možda da ste izabrali mirniju nijansu plave! (Skor: 8/10)

Slike: Slike su vam odgovarajucih velicina, ali bi mogle malo kreativnije da se urade! (Skor: 7/10)

Ocena: 15/20

Uredništvo:

Broj Urednika: Dva Admina, Dva Moda i Jedan Urednik, to je 2 admina i 3 urednika (moda) to je super tim! A mislim da je u odnosu da clanove ok umereno! (Skor: 5/5)

Aktivnost Urednika: Najviše postova ima glavni admin, kako je i najbolje ima preko 3000 postova sto je extra! Ali druga adminka je tek 16. na listi i nema ni 200 postova! A ima clanova koji imaju preko 2000 a nisu ni modovi! Bez obzira da je to samo u igricama i to je neki trud! Urednik ima oko 20 postova što je strašno! Nije mogla ni 50 da sakupi! A clan koji ima oko 45 postova spada u grupu redovnijih clanova sto stvarno nije normalno! A ovi što imaju preko 1000 nisu u toj grupi? Samo je glavna adminka aktivna na zadovoljavajućem novou (Skor: 2/5)

Profesionalnost: Font Cosmic ne daje utisak o profesionalnosti! Ako vam već ne rade č, ć , š, đ mgli ste da pisete c,s, dj...itd... jer izgleda ružno i ne profesionalno! Isključite da prikazuje podforume i urednike jer je tako lepše! Srpska Latinica se uglavnom poštuje! (Skor: 3/5)

Ocena: 10/15

Aktivnosti:

Broj Postova: 1304 je ok broj postova! Ali s obzirom na više na godinu dana postojanja, ovo je vrlo loše! Vidjala sam forume koji za dva meseca napišu 1000 postova, pa i 2000-3000! Ovo je vrlo loše, mislim nije toliko loše, ali moze daleko bolje! (Skor: 5/15)

Broj Članova: 164 clanova je ok! Ali s obzirom na starost foruma moze daleko bolje! (Skor: 5/15)

Koliko se Postuje: Koliko vidim, na forum dodje oko 4-5 članova dnevno što može mnogo bolje! I ispiše se oko 100-200 postova! (Skor: 2/5)

Ocena: 12/35

UKUPNO: 54/100


Komentar: Ocena je ok! Dobri ste ako predjete 50! Možda je regularna ocena 50! Ali na prvi pogled dala bih vam daleko manju... iskreno Wink ... Moram biti Objektivna, a ne Subjektivna.... Ovo su naravno samo dobronamerni saveti... Znate da se FoF-u uvek možete obratiti za Pomoć! Srdačan Pozdrav Wink

View user profile

5Završeno Re: ::Sims 2 Serbia:: on Wed Jul 22, 2009 11:25 pm

Mixiii

Mixiii

Urednik foruma
Urednik foruma
3 dana čekamo komentar, ali pošto ga nema ide u Završene Preglede

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Free forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com