Forum o Forumima

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Danna Garcia Empty Danna Garcia on Fri May 07, 2010 2:47 pm

**Kacxa**

**Kacxa**

Forumski moljac
Forumski moljac
Ime foruma: Danna Garcia fan forum
Link: www.danna-garcia.com
Opis: Imamo domen .com preko 26.000 postova,preko 250 clanova...
Kolika je starost foruma: 9 mjeseci

Profil:Fof-pregled
sifra(password)fof-pregled

View user profile

2Danna Garcia Empty Re: Danna Garcia on Fri May 07, 2010 3:22 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Nick i password ne rade, molim te da dodaš nove. Dodato na listu čekanja, forum ću ti pregledati danas ili sutra, ali prvo dodaj novi profil!


_________________
View user profile

3Danna Garcia Empty Re: Danna Garcia on Fri May 07, 2010 3:43 pm

**Kacxa**

**Kacxa**

Forumski moljac
Forumski moljac
Profil:Fof-pregled
sifra(password)fofpregled

View user profile

4Danna Garcia Empty Re: Danna Garcia on Fri May 07, 2010 8:25 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Pregled za Danna Garcia forum

Prvi utisak: Dok ste pravili izgled puno ste mešali boje, to mi se ne sviđa, kao ni izgled slika (logo, WIO). Navigacija je lepa ali ste preterali sa efektima, jer ste je prvo prebacili u drugu boju, zatim je portal naviagcija plava, a dodali ste i hover efekat. Indeks je malo predugačak ali nije loše. Predlažem da banere to jest prijatelje foruma prebacite na portal. Aktivnost je za 9 meseci dobra, sa obzirom da ova latino-glumica nije preterano popularna, ovaj broj postova i članova je solidan. Ali, uvek može više.
8/15

Dizajn: Kao što rekoh, puno ste mešali boje. Na forumu trebaju preovladavati 2 do 3 boje, ne 15.Koliko vidim ovde ima mešavine narandžaste, crne malo sive, pink, plave... Da ste ostavili samo crno-narandžastu na primer izgledalo bi mnogo privlačnije. Sviđa mi se to što ste dodali zaobljenje na ivicama foruma, i sviđa mi se ta boja, ali kao što rekoh, da ne biste preterano mešali boje mogla je biti i narandžasta. Boja fonta je pomalo ... takođe je previše upadljiva, smanjite je na mane belu, da vuče više ga sivoj. Promenite boju tabova u profilima. Slike mi se ne dopadaju. Logo je ok, previše šaren, ne sviđa mi se font i ne uklapa se sa forumskom bojom. Da ste ga stavili u nekoj sivo-narandžastoj boji bilo bi mnogo bolje. Iskreno mislim da bi se logo teško uklopio uz bilo koju boju skina jer je nijansi previše, ali nema veze. Ikonice mi se sviđaju ali pošto se sabo vidi gde ima novih poruka predlažem da ikonicu za lock stavite kao ikonicu za no new, tj. nema novih poruka. Tako će se lakše prepoznavati kada ima novih poruka. O Ko je Na forumu imam isto mišljenje kao i o logo-u, prešareno i natrpano. Takođe mi se ne sviđa slika za kategoriju, to jest boja, jer je previše upadljiva i upada u oči više nego što bi trebalo. Tu stavite negi gradiend u sivoj ili narandžastoj boji. Predlažem u narandžastoj, ali da bude manje upodaljivo nego što je sada. Već sam rekla šta mislim o navigaciji, lepa je i sviđa mi se što ste joj boju promenili u narandžastu ali portal je drugačiji (mislim na sličicu za navigaciju), obavezno to popravite. Sklonite hover efekat sa navigacije. Buttonsi jesu lepi ali stvarno se ne uklapaju, kao ni ikonice za teme! Promenite sve što sam napomenula ili jednostavno uradite potpuno novi izgled. Ovo Vam sve govorim da bi pomogla, a ne da bi se pravila pametna. Pošto mi se sviđa kombinacija narandžaste i sive, predlažem da sve slike radite iz početka, a ostavite boje.
11/20

Organizacija: Kao što sam napomenula u kategoriji "Prvi utisak", ne sviđa mi se to što ste banere za prijatelje foruma stavili na indeks, ako imate profil iskoristite ga, tako da predlažem da te banere sklonite na portal. Ali tu je veći problem: indeks Vam je pre,pre,predugačak! Imate 7 kategorija, a mogli ste ih sklopiti u 4.
- Kategoriju "Samo za goste" ili sklonite ili premestite u kategoriju Welcome. Predlažem da je sklonite, nepotrebna je.
- Previše mešane srpski i engleski, ako je ime podforuma "Predstavite se", onda i ime katrgorije treba biti na srpskom, tako da, ne "Welcome", već "Dobrodošli".
- Ako sam dobro upućena u čitavu stvar, Fanklub možete prebaciti u prvu kategoriju to jest Welcome, ali onda ime kategorije "Welcome", preimenujte u "Forum" ili tako nešto.
- Imam par zamerki na kategoriju o glumici. Ona bi trebala zauzimati 50% foruma minimalno, a taj deo foruma se najviše zanemaruje. Podforum biografija se mogao uklopiti i u vidu jedne jedine teme. Biologija na 3 jezika: na španskom, srpskom i engleskom. Zapitajte se, ko će čitati biografiju na španskom? Niko. Ovaj podforum obrišite i otvorite temu u "Komentari o glumici". Ne mogu da verujem da u podforumu "Komentari o Danni" imate samo 2 teme. Novosti je jedna tema a trebalo bi da bude podforum. Kod Vas je sve ispremeštano! U ovom podforumu (Komentari o glumici) trebate navesti i pitanja i ankete, npr. Kolikko na skali od 1 do 10 volite Dannu? Najbolja serija u kojoj je glumila itd... Imate velike mogućnosti, ovo je celebrity forum, iskoristite to!
- Znam da je teško urediti galeriju,ali ovo izgleda poprilično neuredno...Trebali ste otvoriti lepljivu temu Komentari na slike, a sve ostale teme da budu npr. Danna gifovi, Danna Avatari, Danna photoshootevi itd.
- Takođe OFF deo foruma je preširok, smanjite ga na 2 do 3 podforuma u najvažnije: Ćaskanje, TV, Muzika. Reklamiranje možete "zalepiti" u podforum Ćaskanje kao i sve ostalo što mislite da Vam je potrebno.
- Kantu trebaju videti samo članovi Tima.
10/20

Profesionalnost: Smatram da ovde trebam da Vas iskritikujem jer forum ima potencijal, ali na greškama se uči. Kao prvo, ne koristi se latinica. (Molim Vas ispravite ovo) Pravila su solidno napisana, obična pravila ali su pomalo neuredna, sva pravila trebaju biti ispisana u prvom postu. Imate puno grešaka i organizacija foruma je vrlo loša i samim tim ugrožava profesionalnost na forumu. Kategorizacija foruma i kategorija spada u profesionalnost, iako je ja svrstavam u Organizaciju. Još jednom detaljno pročitajte ono što sam napisala gore u Organizaciji. Ne sviđa mi se to što neki podforum ima opis a neki ne. Svaki podforum mora imati opis, pa makar bio i kratak. Previše koristite puno uzvičnika (!!!!!!!!!!!!!!!!!), velika slova, pa čak i smajlije i kojekakve znakove u nazivima tema. Administrator treba biti uzor ostalim članovima i treba im biti primer kako se piše. Ne kažem ništa loše o Administratoru, samo preporučujem Timu da više pažnje obrati na pisanje.
9/15

Aktivnost: Kažete da forum postoji 9 meseci, za to vreme ste napisali 26 000 poruka i imate 280 korisnika. Broj nije loš, pogotovo zbog toga što Danna Garcia nije toliko popularna. Dobili ste domen što značoi da niste loši, ali nemojte da Vas ovo omete, nemojte odustajati. Mogli ste više postići, zainteresujte članove više, organizujte takmičenja, neke forumske akcije i intervjue, i tako očekujte nove članove. Takođe, morate znati da će više članova doći ako popravite sve što sam gore napomenula. Samo nastavite, i radite još upornije i bolje.
19/30

Konačna ocena: 57/100
Komentar: Kada sam počela sa pregledom foruma, iskreno se nisam nadala da ćete preći polovinu. Dosta bodova ste izgubili u Organizaciji i Dizajnu. Popravite sve što sam napomenula, nisam Vam to rekla bezveze. Kritike su tu da Vam pomognu u daljem razvoju foruma, i nemojte da odustajete, držite se još i nastavite da se trudite! Wink

____
Izvini, bila sam malo strožija nadam se da se ne ljutiš. Smile
Da li ti se sviđa pregled?


_________________
View user profile

5Danna Garcia Empty Re: Danna Garcia on Fri May 07, 2010 8:32 pm

**Kacxa**

**Kacxa**

Forumski moljac
Forumski moljac
Hvala na pregledu,sa vecinom se slažem,npr. od look-a me ponekad stvarno glava boli...xD...

Ako može još jedan pregled čisto da vidim šta ostali misle...

View user profile

6Danna Garcia Empty Re: Danna Garcia on Fri May 07, 2010 8:39 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
U redu, drago mi je da ti se sviđa. Smile
Ako želiš još jedan regled neka neko uradi pa ću zaključati temu. Wink


_________________
View user profile

7Danna Garcia Empty Re: Danna Garcia on Fri May 07, 2010 8:51 pm

*Jelena*

*Jelena*

Doktor za forume
Doktor za forume
zahvaljujem...ali hocu jos jedan

View user profile

8Danna Garcia Empty Re: Danna Garcia on Fri May 07, 2010 9:38 pm

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
ja cu odraditi pregled ako ne veceras onda ujutru

molim da neko napise post ispod mog da ne moram editivati


_________________
Danna Garcia Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

9Danna Garcia Empty Re: Danna Garcia on Fri May 07, 2010 9:44 pm

*Jelena*

*Jelena*

Doktor za forume
Doktor za forume
u redu je...hvala ti unapred

View user profile

10Danna Garcia Empty Re: Danna Garcia on Fri May 07, 2010 9:46 pm

MISA

MISA

Mr. Miloš
Mr. Miloš
Ako sam moderator nemogu pregledati forum?

View user profile

11Danna Garcia Empty Re: Danna Garcia on Fri May 07, 2010 9:52 pm

ten98

ten98

Loli Urednik
Loli Urednik
Možeš.


_________________
View user profile

12Danna Garcia Empty Re: Danna Garcia on Fri May 07, 2010 10:13 pm

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
Pregled za Danna Garcia forum

Prvi utisak:
Prvo što zapazim je look. Logo i wio su presareni i koristile ste previse boja. Obično kod pravljenja lookova treba da se koriste dve do tri boje. Kod vas ih ima najmanje seadm. Karegorije su lepo rasporedjene. Index je malo dugačak, ali mogu vam progledati kroz prste. Za devet meseci postojanja ste relativno aktivni, ali može to biti bolje. Reklamirajte više i napravite malo blaži look.

Ocena: 10/15

Izgled:
Kao što sam rekla logo je prešaren isto kao i ko je na forumu, ali ikonice su lepe i uklapaju se na forum. Navigacije nisu loše mada može to i bolje. Takodje, navigacija portal vam je druge boje. Ispravite to. Savetujem vam da koristite malo blaže boje i slike boljeg kvaliteta za sledeći look. Ne možete sa slikama koje su 300*300 postići efekat kakav želite kao sa slikama 800*800. Primetila sam da ste zaoblili ivece foruma i to mi se bas svodja. Slika za kategoriju mi se ne dopada. Prešarena je za moj ukus. Treba da bude malo blaže i kreativnije. Ako ništa neka bude neke druge boje i možete dodati neki patern ili neki efekat. Jedino što mogu da vam predložim u ovom slučaju je da nadjete profesionalnog dizajnera. Na fof-u ih ima baš dosta. Pitajte nekog da vam pomogne!

Ocena: 10/20

Organizacija:
Index je malo dugačak. Mogli bi to smanjiti. Kategorije Samo za goste i Žurka ukinite. Gosti ionako ne pišu po forumu dok se ne regujeu, a Žurka ako je završila pošaljite je u kantu. Takodje, nemojte mešati srpski i engleski. Napišite sve na jednom jeziku. Izgleda pomalo neuredno. E sad dio O glumici je prenatrpan. U kometare o Danni stavite i Biografiju, a taj podforum obrišite pošto vam nije potreban. Otvarajte neke teme. Premalo ih je u komentarima. Možete otvoriti knpr. Koja uloga joj je najbolja... Budite kreativni. Galerija je neuredna. Uvedite pravilo da nema komentarsianja u galeriji i otvorite posebnu temu za komentarisanje. Zaposlite nekoga da vam sredi galeriju. Neće vam škoditi. Off je predugačak. Napravite Razgovor i Svastaru. U razgovor stavite i reklamiranje i igrice i Chat, a u svaštaru sve ostalo. Takodje, kanta ne treba da bude vidljiva svima. Sakrijte je!

Ocena: 10/20

Aktivnost:
Kao što vidim forum postoji 9 meseci i vi ste skupili samo 275 članova i 26000 postova. Toje veoma malo za ovu razvijenost foruma. Reklanmirajte više. Otvarajte teme, projekte, delite nagrade. Smislite kako da privučete članove. Zainterišite članove da više pišu. Budite uporni i uspećete. Koristite razmenu članova i postova na FoF-u.

Ocena: 9/20

Broj urednika:
Dva admina. To je odličan broj i kao što vidim oba su aktivna i imaju dosta postova. Tri moderatora. Odličan broj. Prilično su aktivni mada može to i bolje. Misa treba malo više da se aktivira. Imate dva dizajnera. Oni su aktivni baš onoliko koliko je potrebno i takodje savetujem vam da napravite novi look.

Ocena: 10/10

Profesionalnost:
Nisam zadovoljna u ovom delu. U opisima kategorija se ne pise š, č, ć, đ, ž... Pišete obična sliva. Nije potrebno da stalno pišete š,č,ć,đ,ž nego samo ispravite u opisima kategorija. Takodje pravuila nisu napisana latinicom. Ispravite to i idući put će biti bolja ocena!

Ocena: 7/15

Total:
56/100


Komentar:
Ocena je za jedan bod manja od prošlog pregleda. Ispravite to što smo vam rekli i forum će biti savršen. Nadam se da ste zadovoljni pregledom
Pozdrav od Tamare! Danna Garcia 769367


_________________
Danna Garcia Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

13Danna Garcia Empty Re: Danna Garcia on Fri May 07, 2010 10:33 pm

**Kacxa**

**Kacxa**

Forumski moljac
Forumski moljac
Taco,zadovoljna sam barem ja...Hvala ti puno na trudu,.... Danna Garcia 119629

View user profile

14Danna Garcia Empty Re: Danna Garcia on Fri May 07, 2010 10:36 pm

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
Moze li u završene preglede?


_________________
Danna Garcia Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

15Danna Garcia Empty Re: Danna Garcia on Fri May 07, 2010 10:38 pm

*Jelena*

*Jelena*

Doktor za forume
Doktor za forume
hvala ti!
cekacemo sta Kaca ima da kaze

View user profile

16Danna Garcia Empty Re: Danna Garcia on Fri May 07, 2010 10:46 pm

**Taca**

**Taca**

Vampire heart
Vampire heart
vec je u postu ispred rekla da je zadovoljna

Završen pregled


_________________
Danna Garcia Taca

‎"All secrets are deep. All secrets become dark. That's in the nature of secrets."
www.twilight-saga4ever.com
View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

  •  

knjige forum AWSSite Meter
Create a forum on Forumotion | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com